2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım bnm ıgg pozitif ıgm negatif ama gebelikten önce 11.ayda testi yaptırmıstım negatifti. İnan duydugumdan beri aglıyorum ve cok korkuyorum dua et lütfen. Senden neden avidite istediler
Yanlis yatirlamiosam igg nin pozitf olmasi hastaligin daha once gecirildigi bagisiklik kazanildigi anlamina geliyo. Yanlis mi hatirliyorum

tulumu ben cok kullabisli bulmadim canim. ayakli olduklari icin ve inan ilk 3 ayda hizlu buyudukleri icin ya 2 kere ya 3 kere kullanmisimdir. ayaklari hemen kivriliveriyo.onden citcitli oluyo ust taraflar kullanislular. inanin ben becerdiysem herkes becerir. Rabbim o yetenegi veriyo o an bizlere.

Yanlis yatirlamiosam igg nin pozitf olmasi hastaligin daha once gecirildigi bagisiklik kazanildigi anlamina geliyo. Yanlis mi hatirliyorum
Evet öyle canım dogru hatırlıyorsun ama ben testi bi 11.ayda yaptırdım negatifti gebelikten önce bi de dün yaptırdım yani arada 4 ay var ama ne zaman bağısıklık kazandım 3,5 aylık hamileyim korkuyorum gebelikte mi yaşadım bunu diye Allah yardım etsin

Canım bnm ıgg pozitif ıgm negatif ama gebelikten önce 11.ayda testi yaptırmıstım negatifti. İnan duydugumdan beri aglıyorum ve cok korkuyorum dua et lütfen. Senden neden avidite istediler
benim bu degerim pozitif cikmisti canim o yuzden istendi normalde negatidf cikmasi gerekiyomus.

Eklentiler

• IMG-20170708-WA0004.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 48
canim senin dedigin avidite testi ile anlasilir. pozitif çıkması su an vucutta bu bagisiklik var anlamina geliyor.

hemen cikiyor muymus sonuc benimki 10 gun sürdüydü. zehir olmustu 10 gun. ama inan sana da diyorum sıkıntı cikmayacak insallah.
Canım cmv igm ne oluyor bende toksoplazma ıgg pozitif diyor ptesi yaptıracagım salı aksama çıkar dediler

Peki canim alt ust takimlarin alt kisimlarinin ayakli olmasi bi problem oluyo mu hemen buyuduklerinde. Heralde gobegine kadar cekecegine biraz daha altta kalir yine de daha uzun kullanilir diye tahmin ediyorum ama

Peki canim alt ust takimlarin alt kisimlarinin ayakli olmasi bi problem oluyo mu hemen buyuduklerinde. Heralde gobegine kadar cekecegine biraz daha altta kalir yine de daha uzun kullanilir diye tahmin ediyorum ama

Canım. Ayaklı tulumlari çoğunluk ovmustu ozelliklw kış bebeklerin de. Çorap çıkıyorMuş ayagindan:)

sikinti olmaz canim zatrn kis bebeleri olacaklar. ama bana kalirsa alsamda cok almam ayakli corap giydirdiydim ben surekli.

Y
sikinti olmaz canim zatrn kis bebeleri olacaklar. ama bana kalirsa alsamda cok almam ayakli corap giydirdiydim ben surekli.
Yok canim cok almiycam nefsim korelsin diye bi tane alirim kiyafetlerin hepsini son aylara birakicam insallah. Ama bilgim olsun diye soruyorum hem de merak ediyorum :)

canım bu iş degişken ama hice oyle 2 battaniye felan yetmez yani ben ilk 8 taneyle basladım sankim kusan bebekdi 20 battaniyeye yukseldik anca yetiyordu cocuklada alakalı biraz günde kac tane kirletiyorduk abowww ki ne abowww

Canım. Ayaklı tulumlari çoğunluk ovmustu ozelliklw kış bebeklerin de. Çorap çıkıyorMuş ayagindan:)
hic kullanmadigim 5 6 tane ayakli beyazlarindan almistim. kisa denk geliyo bebelerimiz.ama alttan veya ustten yine corap giydiririm. cunku isinmiyodu ayaklari br keresinde ayaklarina baktim buz gibiydi oglumun.

canım bu iş degişken ama hice oyle 2 battaniye felan yetmez yani ben ilk 8 taneyle basladım sankim kusan bebekdi 20 battaniyeye yukseldik anca yetiyordu cocuklada alakalı biraz günde kac tane kirletiyorduk abowww ki ne abowww

8 ve 20 anammmmmmmmmmm

Ben şok ben iptal

Neyse 3 ile başlayım da Allah büyük :)

kusan bebek gercekten zor canim ya. ben arkadastan biliyorum. siz bebek buyuttunuz demeyin diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…