Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok var desene :)) Sen hissetmeye başladın mı ?
4 haftadan diil 30 gunden hesaplicaksin canm. 21 bucuk haftalikken 5. Ay bitcekYa kızlar şimdi bu perşembe nasipse ben 20.haftamı doldurucam yani 21e gireceğim. Mantıken 5 ayım bitmiş olacak değil mi? Çünkü 4 haftayla 1 ay bitiyorsa 20 haftayla 5 ay biter. Yani haftaya benim 5 ayım bitecek 6ya gireceğim diye hesaplıyorum. Ama geriye 3,5 ay kalıyor hani 9,5 aylıkken doğum yaptığımızı düşünürsem, aralığın ortası benim 9,5 ayıma denk geliyor. E ama doğum zamanım ocak 18 dendi. Yani her hamile için geçerli bu karmaşa ben çözemedim ya çözen var mı acaba?
20.hafta bitince 4.5 ayı tamamlamis oluyorsun canım bana 18e girince artık 4 ayliksin diye yazmisti ordan anladim bende o zaman 4.5olduk saniyordum farkli hesap yani onu görünce anladım mevzuyu
Niye öyle olsun ki canı.m
40 hafta diyelim 40 çarpı 7 eşittir 280 gün
9 ay 10 gün diyelim 9 çarpı 30 arti 10 eşittir 280 gün
Hamilelik 280 günlük bir süreç zaten :)
Hatta o linki unut.
Belki okumussundur diye uzerinden duzeltme yapmadim @ValentinusNF
Burada daha net bilgi var hesaplamana gerek kalmadan
https://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/gebelik-haftasina-gore-kac-aylik-hamileyim.html
![]()
Böyle hesaplayınca tamam oluyor ama şöyle düşün bu iki gün içinde 5ayım bitiyorsa eğer haftalık hesaba göre, geriye ayyyy pardon yaa (burda jeton düşer) 3,5 ay kalıyor diyorum da 4,5 ay kalıyor pardon yaa ben yanlış hesaplamışım
![]()
13 nisan canım dur bende hesaplıcam![]()
iki hafta önce doktora gittim 4 aylik dedi ben anlamadim şuan
Bu ne lee4 haftadan diil 30 gunden hesaplicaksin canm. 21 bucuk haftalikken 5. Ay bitcek
Bence de ama etrafa soylerken hafta diyemiyorsun herkes ondan şey edemiyor ay olarak yaklasigini söyle gitsin işte ben simdi sorsalar 4u bitirdigim icin 4derim geçerimBu ne lereDoktorlar da bu karışıklıktan ötürü ay hesabı yapmıyor olsa gerek
![]()
Canım bazen hissedemeyebiliriz endişe etme. Birkaç gün daha takip et, olmadı bir doktora görünürsün. Saklanıyordur annesi bir yerlere içeride yerleri geniş şu an :)Kızlar merhaba 18 haftalık hamileyim yemek yedikten sonra uzanınca kasıklarımda birkaç saniyelik süren sertlik oluyordu bazen sağda. Bazen de solda. Ama iki gündür olmuyor korkuyorum. Sizin de başınıza geldi mi
Aynen. Hafta söyleyince eee yani Kaç aylık diyolar işte o zman bu hesabı önlerine koyacan al cicim buyur hesapla dicen bi daha sorar mı acaba![]()
Canım aynı şeyi ben geçen Cuma günü yaşadım. Benim de 18.hafta. Her gün bi hareketlilik sertlik hissediyordum ama o gün akşamından beri bi kıpırtı olmayınca telaş yapıp doktora gittim. Çok şükür her şey yolundaydı . Doktor daha erken, hissetmeye başlayınca her gün hissedicem diye de düşünme dedi. Böyle olması normal asıl hareketleri 26'dan sonra düzenli hissedersin dedi. Seni çok iyi anlıyorum bebek veya bağırsak hareketi emin olamıyoruz belki ama insan yine de bi kıpırtı olsun istiyor. Gönlünü ferah tut, ben de ertesi gün aynı pıtpıtları hissetmeye devam ettim. Senin de öyle olacaktır canını sıkma.Kızlar merhaba 18 haftalık hamileyim yemek yedikten sonra uzanınca kasıklarımda birkaç saniyelik süren sertlik oluyordu bazen sağda. Bazen de solda. Ama iki gündür olmuyor korkuyorum. Sizin de başınıza geldi mi
Aa öyle mi hani her bacak açmayan kızdı doktor bana hemen bacağı kapalı kız olabilir diye gecistirdi benimde bu bebek oğluma göre çok uslu hareketleri az aynen ekşi yiyorum rüyalar ilk günden erkek diyor bakalım ne çıkacak civciv çıkacak kuş çıkacakOldu canım Kiz görünümlü oğlum geliyor hahahah
Önce bacağını açmadı sonra bana eksi yedirdi şimdi de pek hareket etmiyor kız gibi uslu ama oğlum gelecek inşallah :)
Seninki icin erken gibi ama canım. Tahmin etti.mi doktor
Canım çok sevindim, yarım kiloyu buldu artık bizim minnoşlar :) ne güzel, darısı başıma diyim :)Kızlar ayrıntılıya girdim cok şükür bir sıkıntı çıkmadı
541 gr olmuş boyunu söylemedi bende sormayı unuttum
Plesantam aşağıdaydı o da yukarıya çıkmış
Bizden böyle..
Gözün aydın canım :) heyecanla detaylıyı bekliyorum ben de.. fl değerini 7ile çarpıp boyunu bulabilirsin bu aradaKızlar ayrıntılıya girdim cok şükür bir sıkıntı çıkmadı
Bizden böyle..
İnş canım sendw güzel haberlerle gelirsinCanım çok sevindim, yarım kiloyu buldu artık bizim minnoşlar :) ne güzel, darısı başıma diyim :)
Şimdi baktım 40.1 yazıyor demekki 28cmSaol canımmGözün aydın canım :) heyecanla detaylıyı bekliyorum ben de.. fl değerini 7ile çarpıp boyunu bulabilirsin bu arada![]()
maşallah melegine allahim güzel allahim kucağına almayi nasip etsin inşallahKızlar ayrıntılıya girdim cok şükür bir sıkıntı çıkmadı
Bizden böyle..