- 24 Mart 2017
- 197
- 194
- 23
Arkadaşlar uykusuzluk düşünme yetimi bozdr sanki kendimi mutsuz hissetmeye başlıyorum ilk çocuğunu büyütmüş arkadaşlardan destek bekliyorum bugunler de geçecek uyuyabilecek miyim kesintisiz 3 saat. Şükürler olsun rabbime verdiği harika için onun için 24 saatte uykusuz kalırım. Fakat kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum herkese satasiyorumesim işe gidecekti o uyudu butun gece kv ile baktık. Ama eşimi acaip kıskandım sanki niye uyudu diye resmen sataşmak istedim onu uyandırıp
![]()
Hee bu arada herkeste olmak zorunda değil tabi ama bende dahil bazı arkadaşlarım da doğum olduktan sonra hem lohusalık hem farklı bir hayata alışma vs esimle sürekli tartışıyorduk uzun bir süre öyle devam etti. Ben zannettim ki babalıkta annelik gibi benim hissettiğim duyguların aynısını hissediyor benim gibi bakacak vs ama olmuyor nihayetinde baba olduğunu daha geç anlıyorlar genel olarak. Ben bitkin uykusuz o bomba gibi uyuyor istediği gibi yemek yiyor bağımlı değil. Öyle hissediyordum ve huzursuzluk yapıyordum. Sonra çocuk biraz byuyunce alıştım ben yani aslında önceliğim evlâdım olduğunu benim uykusuz kalmanın normal olduğunu kabul ettim. Ve çoğu şey normale döndü. Eşim yardimciydi ama olması gerektiği kadar. Şimdi zaten hiç kasmıyorum çünkü ben anneyim annelikte kolay değil artık biliyorum. Tabi ki herkes bir değil ama benim gibi hisseden olursa üzülmeyin geçiyor demek istedim sadece. Ve son olarak erkekler bizim gibi sabırlı değil uykusuzluk açlık onlar için tahammül edilemeyecek şeyler. Biz anneyiz güçlyüz