- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm kuzuma geçmiş olsun kıyamam demek agriyapti. Iyi yapmissin vermekle cnm en azindan rahatlamıştır bizde henüz yaptiramadik salı yaptırıcaz inşallahF ferayegul biz 4.ay aşısını dün olduk, aşı vurulurken çok ağlamadı şükür ben de ilkkez yanında girebildim ama sonrası çok zor geçti.. aşı vurulan bacak yerleri çok ağrıdı normalde kıpır kıpır olan kızım resmen ayaklarını oynatamadı bi süre, çok ağladı huzursuzlandı, şurup vermek zorunda kaldık. Bu aşılar kabusumuz bizim resmen![]()
Canım o d vitami ni değil miDevit 3
Kan damlasi derken? Biz sadece d vitamini kullanioruz. Kan damlasi ne ola ki?Kızlar kam damlası olarak ne kullanıyor sunuz
Kan damlasi derken? Biz sadece d vitamini kullanioruz. Kan damlasi ne ola ki?
Cahillikten.olcem yesaAaa slm Dns90 oğlun iyidir umarım
Kan damlasi 4. Ay başlanıyor xanim seninki ne kadar oldu şimdi :)
Cahillikten.olcem yesaoglan 5 gun sonra 4 aylik olcak. Bendeki tum kani emip cikti.asil bana kan damlasi lazim
![]()
Kullaniyo musunDoktor bana verdi ama sor bi kullanıyor muyum :)
Sağol canım teşekkürler umarım sizin güZel ve sıkıntısız geçer.. resmen aşıdan sonra huyu suyu değişti kızımın nerden vurulduk diyorum ama sağlıkları için işte mecburuzCnm kuzuma geçmiş olsun kıyamam demek agriyapti. Iyi yapmissin vermekle cnm en azindan rahatlamıştır bizde henüz yaptiramadik salı yaptırıcaz inşallah
Sidefer kullanıyoruz canım bizKızlar kam damlası olarak ne kullanıyor sunuz
Hoş geldin canım benim de kızım 25 Ocak doğumluMerhabalar benimde kızım 29 ocak doğumlu
Ocak doğumlu bebişlerin anneleriyle tanışmak isterim
Hoşbulduk Allah bağışlasın yavrularımızıHoş geldin canım benim de kızım 25 Ocak doğumlu
Canım eve gelince Ağrı kesici falan vermedin mi bizim de 15 mayısta olacsk 4. Ay aşısıGünaydın hanımlar bizde dün 4. Ay aşısını olduk
Kuzum gece hiç uyuyamadi
ateşi felan yoktu ama sürekli ağladı bugünde sanki sesi kalınlaşmış gibi![]()
Hoş geldin normal de bende Ocak annesi idim fakat oğlum süpriz yaparak 29 Aralık’ta bir ay erken dünyaya geldi o yüzden biz Suan 4 aylığızMerhabalar benimde kızım 29 ocak doğumlu
Ocak doğumlu bebişlerin anneleriyle tanışmak isterim
Bu gece gibi yani bebişler iyi olsunlar da uzun geceler uykusuz geceler geçerHoşbulduk Allah bağışlasın yavrularımızı
Zaman çok çabuk geçiyor ne zaman 3aylık oldu bazen şaşırıyorum oysa bazı günler geceler o kadar uzun ki hiç bitmiyor
Canım o d vitami ni değil mi
Canım senin bebeğinde süt aletjisi mi vardı?Hoş geldin normal de bende Ocak annesi idim fakat oğlum süpriz yaparak 29 Aralık’ta bir ay erken dünyaya geldi o yüzden biz Suan 4 aylığız