Kim West methodu canim. Netten arastirabilirsin. Ama ben 3 aylıkken öğrettim. Büyüdükçe zorlaşıyor malesef. Atak haftaları bebeklerin farklı olabiliyormuş duyduğuma göre. Ben ise baslayacagim için hafif hafif baba veya anneanne ile başbaşa bırakmaya başladım bugün 3saat babaya bıraktım çığlık cigliga buldum çocuğu. Ayrılık kaygısı yaşamaya başladı uyku düzeninin bozulmasını buna bağlıyorum. Doktorumuzda boyle olacağını söylemişti.
Biliyorum canım o yöntemi, uyku meleğini takip ediyorum aslında ama ağlatmadan mümkün değil diyorlar. Ben de uyku eğitimi konusunda kararsız kaldım. Benim kızımın zaten 4.aydan itibaren aşamalı olarak uyku durumu değişti, ilk 3 ay ben hiç uykusuzluk nedir bilmedim. Ama şu anki durum çok fena, Kim West, rutin falan hiç dinlemez gibi.
Ayrılık kaygısı çok bariz artık benim kızımda da ama babayla gündüz duruyor şu an (hafta sonları akupunktur tedavisi için mecburen çıkarak alıştırdım babasına) , gündüz kucağında uyuyor bazen ama gece durum değişiyor, beni bulamayınca çok ağlıyor. Benim şu an bırakacak kimsem olmadığı için çalışmaya başlayamıyorum,bir süre daha evden idare ederim artık. Ben ve eşim dışında pek kimsede durmak istemiyor kızım, bu tatilde de iyice huy değiştirdi, kara kara pazartesiden itibaren tek başıma ne yapıcam diye düşünüyorum