- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.001
Teşekkür ederim canım heyacanlı taze çiçeği burnunda abimizResminize bayıldım güzel abi bekliyor defnesini
Ayy salı günü benimde kontrolüm var bu on gün çok iyiymiş teklifini doktora yapacağım benimde ücretsiz kontrolüm var bahaneyle 10gübde bir görürüz bebişi30da bende gitmistim 32 de gel dedi. Sonra 2 haftada 1 e dusuyor normalde ama benim ucretsiz kontrol suresi 10 gunde 1 zaten. 10 gunde 1 gelin dedi doktorda. :)) 36 dan sonra haftada 1 olacak sanırım. Son zamanlara dogru gunde 1 e duser mi acaba :))
SEnin bu deneyimin bizler için harika olmuş ya hem bir gözlemci olarak nelere ihtiyaç duyulup duyulmadığını tespit etmişsin hemde olaylara hakimsin önerilerde bulunabiliyosun arkadaşında rahat etmiştir. Göğüs kalkanı baştan beri sanki ihtiyacım olmayacakmış gibi gelen bir üründü ama sanırım almam iyi olacak, bebek kıyafetlerinden önerin var mı sadece hastane çıkışları yeterli olurmu 3 çift?Merhaba kızlar
dün gece en yakın arkadasım doğum yaptı sancım geldi hastaneye geldik diyince uçarak gittik tabi
Her anında yanındaydım saat 11 de yanindaydik sancılar 70 90 ni buldu gittiğinde açıklığı 5 cm olmuş dk tuttum 5 dk inince açıklık 7 cm oldu 1 e doğru doktor geldi alıyoruz başlıyor dedi çok şükür 1:15 de kızı dünyaya geldi bende teyze oldum böylelikle sıkıntısız bu doğum oldu çok şükür aşırı sancı çekmeden açılması oldu doktor iki dikişlik kesmiş
İlk gördüm sancı çekerken ay dedim ben kesin epidural yaptıracağım dedim ve cidden şansı çok sancı çekmeden 2 saate açılmasının olması oldu
Benim sancım çok olursa açılmam da yavaş olurda kesinlikle epidural normal dogum düşünüyorum bi mani çıkmazsa en son sezaryen
17 saat sancı çekenleri duyunca epiduralsiz yapamam ona eminim
Hiç korkmadım korkarım diye düşündü herkes ama arkadaşımın belini bacalarını ovdum sıcak su tuttu alt tarafına faydaları olmuş olabilir
Allah hepimize hatta herkese kolay doğum nasip etsin
Kesme olduğu için kanaması var doktor 40 gün kanayabilir demiş
Bol gecelik ve ped en çok ihtiyacı olan şey ve bolca bebeğe kıyafet battaniye kusmus battaniye batmış kaka yapmış taşmış derken her şey kirli de yedekler kullanılıyor hep
Göğüs kremi ve kalkanı en önemlisi onu gördüm çocuk acemi anne acemi olunca meme ucuk kavramayinca meme baya acıyor o yüzden krem sürdük hep
Ayrıca hastane minnacık otel sabunu vermiş resmen ayar oldum su yok bsy yok
Sabununuza kadar koyun arkadaşlar ne olur ne olmaz suyunuz da yanınızda olsun gece olunca da kafeterya açık değil su aradık resmen dışarlarda
Merhaba kızlar
dün gece en yakın arkadasım doğum yaptı sancım geldi hastaneye geldik diyince uçarak gittik tabi
Her anında yanındaydım saat 11 de yanindaydik sancılar 70 90 ni buldu gittiğinde açıklığı 5 cm olmuş dk tuttum 5 dk inince açıklık 7 cm oldu 1 e doğru doktor geldi alıyoruz başlıyor dedi çok şükür 1:15 de kızı dünyaya geldi bende teyze oldum böylelikle sıkıntısız bu doğum oldu çok şükür aşırı sancı çekmeden açılması oldu doktor iki dikişlik kesmiş
İlk gördüm sancı çekerken ay dedim ben kesin epidural yaptıracağım dedim ve cidden şansı çok sancı çekmeden 2 saate açılmasının olması oldu
Benim sancım çok olursa açılmam da yavaş olurda kesinlikle epidural normal dogum düşünüyorum bi mani çıkmazsa en son sezaryen
Hiç korkmadım korkarım diye düşündü herkes ama arkadaşımın belini bacalarını ovdum sıcak su tuttu alt tarafına faydaları olmuş olabilir
Bol gecelik ve ped en çok ihtiyacı olan şey ve bolca bebeğe kıyafet battaniye kusmus battaniye batmış kaka yapmış taşmış derken her şey kirli de yedekler kullanılıyor hep
Göğüs kremi ve kalkanı en önemlisi onu gördüm çocuk acemi anne acemi olunca meme ucuk kavramayinca meme baya acıyor o yüzden krem sürdük hep
Sabununuza kadar koyun arkadaşlar ne olur ne olmaz suyunuz da yanınızda olsun gece olunca da kafeterya açık değil su aradık resmen dışarlarda
anne kiz tacimiz
Eki Görüntüle 2083774
Eki Görüntüle 2083775
lokum yada pembe beyaz badem şekeri koymayi düşunuyorum.
Eki Görüntüle 2083776
kapi süsümüz :)
Eki Görüntüle 2083777
renkli kokulu taşlar.isim etiketini internetten siparis verdim.
Eki Görüntüle 2083778
son olarak bu aksam bitirigim kiziimin beşiği.
hepsi el emeğim ugrastim cok.sizzce nasil olmus hanimlar.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık hepsi hazır gibileranne kiz tacimiz
Eki Görüntüle 2083774
Eki Görüntüle 2083775
lokum yada pembe beyaz badem şekeri koymayi düşunuyorum.
Eki Görüntüle 2083776
kapi süsümüz :)
Eki Görüntüle 2083777
renkli kokulu taşlar.isim etiketini internetten siparis verdim.
Eki Görüntüle 2083778
son olarak bu aksam bitirigim kiziimin beşiği.
hepsi el emeğim ugrastim cok.sizzce nasil olmus hanimlar.
pazartesi vermiştim kan bi sonucuma bakayım ortalardaydı geçen aylarda baktırdıgımda zaten bende b12 anemisi var surekli igne vuruluyorum her ay o da etki etmiş olabilir dogru dıyorsun kuzum2 hafta oncesine kadar bende psikolojik olarak kotu durumdaydim meğerse b12 dusmus yine beni cok etkiliyor b12 belki sendede bir vitamin eksikligi vardir.ben ignelerimi olunca kendime geldim cunku
sare bence cok guzel bi isim bende sare düşünmüştüm iki yakın arkadaşımın isimlerinin kısaltması olduğunda seda-esraAyy siz nasıl işte bu dediniz ya benim bu kararsızlığım yine başımıza bela açıyoren başta Sare koyacağım dedim hem ismini bildiğimiz ilk büyüğümüz Sare büyükannemmiş hemde sevmiştim o ismi sonra ne olduysa çeldiler aklımı karıştırdılar
canım iyi olmanıza sevindim az kaldı rabbim dayanma gücü versinKızlar nasılsınız cok şükür ben iyiyim günde 3 4 sefer siddettli sancı giriyor oda 100 oluyordur cihazda ögle agrı girdiğinde 100 e cıkıyordu cünkü iyiyim ama sanırım hazırlık sancısı yasıyorum kızımda da 1 hafta öncesinden baslamış günlükte yazıyor aynı şeyleri yaşamışım odada 36 haftada dünyaya getirmişim.
Buda mı sabırsız olacak diyorum :)
Sata göre 34+ yım ultrasonda 35+ 1 hafta hep önde gidiyorduk biz zaten bakalım nasip ne zaman olursa dogum
bencede çınarla baglantılı güzel bi isim olabilir mesela ilgaz dağından dağ ismi be3ğenilir mi bilmemEvet ben atlas isimli müthiş bir dedeyle tanışıp ona hayran olunca isim ayrı bir sempatiklik kazandı gönlümde yer etti sanırım ama eşinin ismi gerçekten çok güzelmiş çınara uygun böyle uzun ve güçlü kuvvetli bir ömrü simgeleyecek güzel bir isim bulursunuz umarımben isimlerin hikayesi olmaları gerektiğine inandığımdan zorlanıyorum galiba
canım bol gecelik pededen ordan burdan hep tasıyor bol kulot 1 gece kaldılar 3 gecelik kirlendi pıjamayla yapamadı arkadasSEnin bu deneyimin bizler için harika olmuş ya hem bir gözlemci olarak nelere ihtiyaç duyulup duyulmadığını tespit etmişsin hemde olaylara hakimsin önerilerde bulunabiliyosun arkadaşında rahat etmiştir. Göğüs kalkanı baştan beri sanki ihtiyacım olmayacakmış gibi gelen bir üründü ama sanırım almam iyi olacak, bebek kıyafetlerinden önerin var mı sadece hastane çıkışları yeterli olurmu 3 çift?
aynen canım cok sukur hem rahat hemde saglıklı bı dogum oldu ama gece dogumu sıkıntılıymıs bı hemsıre var ozel hastane ama her katta bı tane oraya buraya kosturuyor kafeterya acık olmuyor su hayatmıs cıddenGözleri aydın, ne güzel bir Doğum olmuş. Darısı hepimize.
Ben burada yabancı bir hastanede ne götürmem lazım onu da bilmiyorum
Ben hiç kullanmadım cnm almıştım ama oğlum çok ağladı onu yapmaya çalışırken.Kızlar bebek için burun aspiratörü aldınız mı? Bana çok gerekliymiş gibi geliyor. Alan arkadaşlar hangi marka önerirsiniz
Anaaeeeaam gözünz aydın. Ben herşeyi unutmuşum yaa. Su evet çok gerekli. Emzirdikçe felaket susanıyor. Hatırlıyorum emzirirken 1 lt su tüketiyordum galiba. YetmiyorMerhaba kızlar
Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun. 7 cmden sonra acilma durdu diye ki kesik attilar. Benim en korktugum sey, sirf o kesik konusu icin sezeryana gidiyor aklimMerhaba kızlar
aynen canım gelen gidende susuyor hastane sıcak oluyor insan suya yükleniyorAnaaeeeaam gözünz aydın. Ben herşeyi unutmuşum yaa. Su evet çok gerekli. Emzirdikçe felaket susanıyor. Hatırlıyorum emzirirken 1 lt su tüketiyordum galiba. Yetmiyor
sanıırm bıraz daha acılma olmus ama en son ıkınamamıs arkadas dermanı kalmayınca ıkı dıkıslık bı sey olmus son ıkınmam olaydı belkı acılacaktı dedı arkadasım onun yorumunca valla sezeryan daha uzun ıs dıkısten sonra ayaga kalktı kendı oturdu sandalyeye ve suanda yuruyor hafıf bı agrısı olsa bile korkma canım bence o ufak kesıkten hem 7 kat kesılmıyor hemde rahım kendını en kolay toparlayan organ öyler dusun o kesıgı hemen toparlarHayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun. 7 cmden sonra acilma durdu diye ki kesik attilar. Benim en korktugum sey, sirf o kesik konusu icin sezeryana gidiyor aklim
sağolasın cnm
aynen canım gelen gidende susuyor hastane sıcak oluyor insan suya yükleniyor
cok tesekkurler
sanıırm bıraz daha acılma olmus ama en son ıkınamamıs arkadas dermanı kalmayınca ıkı dıkıslık bı sey olmus son ıkınmam olaydı belkı acılacaktı dedı arkadasım onun yorumunca valla sezeryan daha uzun ıs dıkısten sonra ayaga kalktı kendı oturdu sandalyeye ve suanda yuruyor hafıf bı agrısı olsa bile korkma canım bence o ufak kesıkten hem 7 kat kesılmıyor hemde rahım kendını en kolay toparlayan organ öyler dusun o kesıgı hemen toparlar
sağolasın cnm
doktorumuzda aynı oldugundan benım ıcın cok ıyı oldu zaten doktor geldı mıuayne edecektı ekının provası oldu sen cık canım buraları gorme dedı o sırada muayne etmıs acıklıgına bakmak ıcın suyunuda patlatmıs onu gormemı ıstemedı sanırım ama doktor gayet soguk kanlı sakın ve bı o kadar rhaatlatıcıydı 5 dk her sey cozuldu o konuda ıyı oldu bemnım ıcın doktoruma guvenım arttı
ben efsun kız dönmüştür diyorum var mı attıran
Günaydin dönmüstür insaallah. Hıckırmıyor mu? Ben oradan anlıyorum.
Valla birseyler yapiyor ama hickirikmi tekmemi ayiramiyorum. Tam vajina ustunde hissediyorum hep. Gecen gittigimde sormustum.doktoruma ters cunku ayaklarini kipirdattikca aşağıda onu hissediyorsun demisti.Günaydin dönmüstür insaallah. Hıckırmıyor mu? Ben oradan anlıyorum.
Benimde yarın akşam. Nasıl aynı pozisyona denk getiriyonuz yahu. Ben her gittiğimde farklı pozisyonda. Yoksam bu zillidemi hareketli olcek. Aman sabahlar olmaz banaaaOoo ayni doktor ve hastahane olacaksa denin icin daha iyi olmus. En azindan ne eksikse tamamlarsin kendin. Tam bir prova sana :))
Agzin bal yesin ayrica insallah donmustur. Baska takacak sey kalmayinca onu taktim kafaya :)) kaldi 10 saat kontrole :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?