- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.094
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.021
Benimki saolsun 20 haftadan 30. Haftaya kadar hep dogum pozisyonunda bas aşağıda duruyordu. Hep erkenn dogum riski yaratiyordu dogum kanalinda olmasi.neyse en azindan normal dogu istiyorsun doguma engel bir durumun uok demisti doktorum. O hafta makat pozisyona dondu dönmüyor geri haspaBenimde yarın akşam. Nasıl aynı pozisyona denk getiriyonuz yahu. Ben her gittiğimde farklı pozisyonda. Yoksam bu zillidemi hareketli olcek. Aman sabahlar olmaz banaaa
anne kiz tacimiz
Eki Görüntüle 2083774
Eki Görüntüle 2083775
lokum yada pembe beyaz badem şekeri koymayi düşunuyorum.
Eki Görüntüle 2083776
kapi süsümüz :)
Eki Görüntüle 2083777
renkli kokulu taşlar.isim etiketini internetten siparis verdim.
Eki Görüntüle 2083778
son olarak bu aksam bitirigim kiziimin beşiği.
hepsi el emeğim ugrastim cok.sizzce nasil olmus hanimlar.
çıkış tabelası göstersek acaba döner mi kiValla birseyler yapiyor ama hickirikmi tekmemi ayiramiyorum. Tam vajina ustunde hissediyorum hep. Gecen gittigimde sormustum.doktoruma ters cunku ayaklarini kipirdattikca aşağıda onu hissediyorsun demisti.
bu arada kızlar bele mesaj bele sıcak uygulamadan bı arkadas bahsetmıstı o cıdden dogruymus bele sıcak su masaj cok ıyı gelıyor normal dogumda onu farke ttım arkadasım ovdukca sıcak uyguladıkca cok rahatladı
Merhaba kızlar
dün gece en yakın arkadasım doğum yaptı sancım geldi hastaneye geldik diyince uçarak gittik tabi
Her anında yanındaydım saat 11 de yanindaydik sancılar 70 90 ni buldu gittiğinde açıklığı 5 cm olmuş dk tuttum 5 dk inince açıklık 7 cm oldu 1 e doğru doktor geldi alıyoruz başlıyor dedi çok şükür 1:15 de kızı dünyaya geldi bende teyze oldum böylelikle sıkıntısız bu doğum oldu çok şükür aşırı sancı çekmeden açılması oldu doktor iki dikişlik kesmiş
İlk gördüm sancı çekerken ay dedim ben kesin epidural yaptıracağım dedim ve cidden şansı çok sancı çekmeden 2 saate açılmasının olması oldu
Benim sancım çok olursa açılmam da yavaş olurda kesinlikle epidural normal dogum düşünüyorum bi mani çıkmazsa en son sezaryen
17 saat sancı çekenleri duyunca epiduralsiz yapamam ona eminim
Hiç korkmadım korkarım diye düşündü herkes ama arkadaşımın belini bacalarını ovdum sıcak su tuttu alt tarafına faydaları olmuş olabilir
Allah hepimize hatta herkese kolay doğum nasip etsin
Kesme olduğu için kanaması var doktor 40 gün kanayabilir demiş
Bol gecelik ve ped en çok ihtiyacı olan şey ve bolca bebeğe kıyafet battaniye kusmus battaniye batmış kaka yapmış taşmış derken her şey kirli de yedekler kullanılıyor hep
Göğüs kremi ve kalkanı en önemlisi onu gördüm çocuk acemi anne acemi olunca meme ucuk kavramayinca meme baya acıyor o yüzden krem sürdük hep
Ayrıca hastane minnacık otel sabunu vermiş resmen ayar oldum su yok bsy yok
Sabununuza kadar koyun arkadaşlar ne olur ne olmaz suyunuz da yanınızda olsun gece olunca da kafeterya açık değil su aradık resmen dışarlarda
Karin alt kismina isik tutmak ve o tarafa dogru konusmak doktorunda onerisiydi. Deniyoruz sonucu yazarimçıkış tabelası göstersek acaba döner mi kiışık tutun oraya dönebilir diyorla epki verirmiş ışığa
evet evet siz bahsetmiştiniz sıcak su tuttuk ama sıcak su torbası olur kesınlıkle bende koyacagım hastane cantamaBen bahsetmiştim masaj evwt iyi geliyor bana da çok iyi geldi sıcak denemedim ama bu sefer denerim nasip olursa normal doğum . Sıcak için termafor mu kullandınız.
2 hafatda 300 gr gayet normal. Neyin kafasini yasamis bunu diyen. Birde gecen ben bi panik yapmistim hatirlarsan 9 gun geride kaldi diye o zaman sordum doktoruma. Onanne kafa takıyorsun sen her bebek farklidir o oranlar ortalama ayrica ben olcumu yaparken 1 mm kaydirsam 1 hafta fark eder zaten dedi.Mrb kizlar bnm bugun seker konturolum vardi aclik tokluk baktirdigim zmn bebegin kilosu suyunada baktiriyorum devlet hastanesinde ultrason yaptrdim bebegim bir hafta geriden geliyormus haftasina gore kucuk sıkı konturolda olman lazim dedi kendi drmi aradim ameliyattaymis bnm morelim bozuldu kizlar ya iki hafta once bebek 2000 gr idi bugun 2300 iki haftada sadece 300 gr almis acaba bebek kilo almasi icin ne yemem gerekiyo ama hersey yasakki valla cok ama cok sinirlerim bozuldu ya
Cok saol canm ya şu mesajin inanilmaz iyi geldi direkt siki takipte olman lazim kuvezi olan yogum bakimi olan hastane takibinde olman lazim diyince bayag korktum bu aralar hic yemk yiyemiyordum artik cok iyi beslenicem insallah haftasina yetişir kilo alir2 hafatda 300 gr gayet normal. Neyin kafasini yasamis bunu diyen. Birde gecen ben bi panik yapmistim hatirlarsan 9 gun geride kaldi diye o zaman sordum doktoruma. Onanne kafa takıyorsun sen her bebek farklidir o oranlar ortalama ayrica ben olcumu yaparken 1 mm kaydirsam 1 hafta fark eder zaten dedi.
Illa kafana takildiysa bol bol kasar peyniri beyaz peynir et va ye protein al.
Canım bence de gayet normal. Bi de iki hafta önce ölçen de mi aynı makineydi. Bu da önrmli ki 300 gr az değil. 2300 az bi kg degilki neden yoğun bakım vs dedi. Benim kızım 2500 doğdu hiç küvöze bile girmedi. Daha doğuma 1 ay var en az 3 kg olurCok saol canm ya şu mesajin inanilmaz iyi geldi direkt siki takipte olman lazim kuvezi olan yogum bakimi olan hastane takibinde olman lazim diyince bayag korktum bu aralar hic yemk yiyemiyordum artik cok iyi beslenicem insallah haftasina yetişir kilo alir
Yahu zaten bebekler erken dogsa bile 2 kilo olunca kuvozden cikariyorlar ne sacmalamis o oyle. Allahim delirtecek bu doktorlar bizi.Cok saol canm ya şu mesajin inanilmaz iyi geldi direkt siki takipte olman lazim kuvezi olan yogum bakimi olan hastane takibinde olman lazim diyince bayag korktum bu aralar hic yemk yiyemiyordum artik cok iyi beslenicem insallah haftasina yetişir kilo alir
canım 2 haftada cok ıyı benım en son 2 haftada 150 almıstıMrb kizlar bnm bugun seker konturolum vardi aclik tokluk baktirdigim zmn bebegin kilosu suyunada baktiriyorum devlet hastanesinde ultrason yaptrdim bebegim bir hafta geriden geliyormus haftasina gore kucuk sıkı konturolda olman lazim dedi kendi drmi aradim ameliyattaymis bnm morelim bozuldu kizlar ya iki hafta once bebek 2000 gr idi bugun 2300 iki haftada sadece 300 gr almis acaba bebek kilo almasi icin ne yemem gerekiyo ama hersey yasakki valla cok ama cok sinirlerim bozuldu ya
Cnm seninle aramızda 2 gün var. Benim 17 gün önce 1780 gr idi. Aramızda % kaç fark var. Ben hiç üzülmüyorum yemin ederim. Bana geri falan demedi. Bak gökçeyle aynıyız onun kızçesi 4-5 gün önce 1600 gr doğdu. Şuan sağlıklı mı canavar gibi hemen kilo almaya başlamış. 35 ten sonra oğlum bir hafta hiç kilo almadı doktor normal dedi. Bir hafta sonraki kontrolde 500 gr aldı bir haftada. Bence boşuna telaş ediyorsun. Rahat ol. Doktorlar zaten 3 hafta fark olmadığı srece sıkıntı yok diyor.Mrb kizlar bnm bugun seker konturolum vardi aclik tokluk baktirdigim zmn bebegin kilosu suyunada baktiriyorum devlet hastanesinde ultrason yaptrdim bebegim bir hafta geriden geliyormus haftasina gore kucuk sıkı konturolda olman lazim dedi kendi drmi aradim ameliyattaymis bnm morelim bozuldu kizlar ya iki hafta once bebek 2000 gr idi bugun 2300 iki haftada sadece 300 gr almis acaba bebek kilo almasi icin ne yemem gerekiyo ama hersey yasakki valla cok ama cok sinirlerim bozuldu ya
Iki haftada 300 gr. Alması gayet normal . Daha fazla alsa bu sefer şekere dikkat etmedin iri bebek olacak muhabbetine bile girebilirdi herhalde o doktor. Bence senin doktorun hangisiyse onda olctur kafana da takma. Cihazdan cihaza değişiklik oluyor çünkü . Hiç kafanı bulandırma. Gayet normal.Mrb kizlar bnm bugun seker konturolum vardi aclik tokluk baktirdigim zmn bebegin kilosu suyunada baktiriyorum devlet hastanesinde ultrason yaptrdim bebegim bir hafta geriden geliyormus haftasina gore kucuk sıkı konturolda olman lazim dedi kendi drmi aradim ameliyattaymis bnm morelim bozuldu kizlar ya iki hafta once bebek 2000 gr idi bugun 2300 iki haftada sadece 300 gr almis acaba bebek kilo almasi icin ne yemem gerekiyo ama hersey yasakki valla cok ama cok sinirlerim bozuldu ya
bencede normal benım 2 haftada 150 almıştı doktor takılma dediIki haftada 300 gr. Alması gayet normal . Daha fazla alsa bu sefer şekere dikkat etmedin iri bebek olacak muhabbetine bile girebilirdi herhalde o doktor. Bence senin doktorun hangisiyse onda olctur kafana da takma. Cihazdan cihaza değişiklik oluyor çünkü . Hiç kafanı bulandırma. Gayet normal.
Ay evet dogru soyluyoun canm simdi sakin kafayla dusununce banada mantksz geldi bnm gorumcemnde cucugu 2700 gr dogdu gayet saglikliydiCanım bence de gayet normal. Bi de iki hafta önce ölçen de mi aynı makineydi. Bu da önrmli ki 300 gr az değil. 2300 az bi kg degilki neden yoğun bakım vs dedi. Benim kızım 2500 doğdu hiç küvöze bile girmedi. Daha doğuma 1 ay var en az 3 kg olur
canım ben 37+3 te 2690 dogurdum küvezede girmedik aslan gibiAy evet dogru soyluyoun canm simdi sakin kafayla dusununce banada mantksz geldi bnm gorumcemnde cucugu 2700 gr dogdu gayet saglikliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?