2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kız okadar bağrınıyorum doktor yasak sakın demiyorsa alın eşlwrinizi yanınıza çatı muayenesinden daha rahattır bu arada benim çatıyı 38 de yaptı doktor ben 40 ta doğurdum. Bünyesel de olabilir
3 4 kere catı muaynesı yaptı artık gelmeyınce 40+3 olunca bu sefer getırcem dıyıp bıraz sert yapmıs belkı ondan geldı belki gelecegı vardı

evet arkadasımın ılk muaynede 2 parmakla sonrakı muaynede 3 sonrada yumrukla denedı her gıttıgınde parmak sayısı arttı ve yaptıktan sonra ufakta olsa kan geldi
Gözün aydın, bak çok ama boş konuşanlara boşuna canını sıktın :)
cidden adet agrılarım gıbı agrılarda cok olunca cıdden erken gelecek korkusu baslamstı bende burda bı de adet agrım gıbı agrım var dıyıp sancısı cıkan arkadaslarıda gorunce ıyıce tırsmıstım agırlıktan ve dönmesindenmiş
rahim agzın kapalı sıkıntı yok sımdılık en azından 10 15 gun garantı erken dogmayacagı dedi

Biraz daha zaman var bu igneleri yapicaz beklicez diyolar bugunu atlatman lazim kesinlikle bu igneleri yapmamiz lazim korkma bsy olmaz dedeler doktorumda yolda geliyo agrim biraz hafifledi bakalim ne olucak canm
Cnm beklemeniz sebebi ciğer geliştirici iğne 24 saatten önce etki etmiyor o yüzdendir

kızlar merhaba, şu ana kadar çok yazmadım ama hep takipteyim okuyorum. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Ben dün 32+2 de NSTye girdim ilk defa. Sancılarım en başta 5-20 arası idi sonra bi ara 40 oldu 60'ı bile gördü ama düzensiz. Doktorum da biraz uyuz bi tip hiç konuşmaz birşey söylemez baktı NST kağıdına birşey demedi. Ve ben hiç sancı falan hissetmedim. Sizde de var mı böyle olan? Bi de bu durumu acaba ağrı eşiğim yüksek, sancıları hissetmiyorum diye yorabilir miyim? Teşekkürler şimdiden =)

Biraz daha zaman var bu igneleri yapicaz beklicez diyolar bugunu atlatman lazim kesinlikle bu igneleri yapmamiz lazim korkma bsy olmaz dedeler doktorumda yolda geliyo agrim biraz hafifledi bakalim ne olucak canm
canım allah saglıkla kavusmayı nasip etsin insallah iyi haberlerini beklıyoruz

selam kızlar bizimde dün dr kontrolumuz vardı 2300gr olmus pasam boyu 45 cm haftasına göre gayet iyi hatta iri bi bebek dedi böbrekler hala kontrol altında ama stent için iki hafta daha yırttık gibi insallaah. bu arada bebek asagıya dönmüs bizimde hatta baya da inmiş iki gündür zaten bi baskı hissediyordum baya asagıda dedi rahim agzu acılması varmı diye allttanda bi bakalım dedi ama elle değil altan usg ile baktı kapalı suan bi sıkıntı yok dedi bol su içerek yola devam . bizde suan için durumlar böyle cok sükür ama kasılmalarım var hafif hafif işte onu takip ediyorum bende , allah hepimize hakkımızda hayırlısını nasıp etsin insallah , sıkıntısı olan arkadaslara da gecmiş olsun rabbim yardımcısı olsun insallah

Hadi gozun aydin :))

Bu hafta bebelerin donme haftaso oldu ekipte insallah benimkide donmustur yada saliya kadar doner. Totem yapalim bakayim :))

Kızlar çatı muayenesi konusu geçmiş. Ben ilkinde ağladım. Ama çok canım yandı diye değil aslında gerildim sadece. Gittikçe evet haklısınız artıyor ama açıklıkta artıyor orantıli olarak yani zaten o anda saniyelik bir durum.

Normal doğumun bence en zor yanı ama ben toplamda 7 8 kere olmuşumdur tüm doğum boyunca.

Kizlar hepinuzi alintilayamadim merak etmissiniz cok saolun rahim acikligi dun 3 cmmis bugun 2 cm olmus şiddetli agrilar devamediyo ama hic sanki cikmadi serum takildi uc defa nst gene bir saaten sonra nst baglicaklar şiddetli agri var dogum ağrisi var ama sanci cikmiyo bir hafta sabredicek insallah dedi bu hafta burdayim konturol altinda olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…