2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tamamen sırtımı duvara mi dayayacagim sıraya girer gibi

Benim anladıgim yere oturacaksin ayaklarini uzatacaksın sırtını duvara dik bir şekilde yaslayacaksın sonra ayağının birinin topuğunu kaldırıp diğer ayağın basparmagina degdireceksin. Değerse doğum yakın değmezse doğum yakın.

Kızlar ben daha önce boş keseden kürtaj olmuştum. Şimdi normal doğumdan çok korkuyordum. Ama normal doğum olması için hiçbir sakınca görünmüyor. Tabi son ana kadar herşey değişebiliyor ama şimdilik bir sorun yok. Doktoruma normal doğum yapmak istediğimi söyledim. Haberin olsun o sancı seni yerlere yatırır dedi. Haydaaaa... bu ne şimdi... cesaret vereceği yerde ettiği lafa bak. Ya bana güvenmiyor ya da kendine güvenmiyor. 2 gün sonraki kontrolde bu işi netleştirmem lazım nasıl doğum yapacağım hala belli değil

Canim benim bebeğin de kilo alımı yavaşladı son bir ayda oldu onun öncesinde ondeydi. Doktor geçen hafta kan akışına filan baktı . Kan akışı normal sıkıntı yok dedi. Olabilir böyle sen yemene ve dinlemene dikkat et haftaya gel dedi. Yarin gidicem tekrar . Sende de kan akışı filan normalse almak mantığı değil sanki. Internette bakmıştım üç hafta geri ise gelişimi o zaman sıkıntı oluyormuş sezeryana aliyorlarmis filan yaziyordu. Çünkü anne karnında olması dışarıda olmasından iyi değilmis o durumda. Bence bu hafta sen de yeme icmene dikkat et haftaya gidince belki de daha güzel kilo almış olur.

2 hafta gerilik cok degil sanki. Benimde 36. Haftam 3.150 gr 50 cm cikti bebis. Gelisimi 10 gun onde dedi. Haftaya gittiginizde kilosu degismezse belki beklemek isteneyebilir.oyle durumda bebisleri kuvozde buyutmek daha mantikli geliyor doktorlara.
Maşallah seninki çok iyi. Ben çok kilolu olmasını beklemiyorum. Kendim de eşim de öyle değiliz. Ama sadece kilosu yüzünden almak istemek insanın aklına acabaa para için mi böyle yapıyor diye düşündürüyor.

Normalde 3 hafta fark olursa her doktor aliyor zaten. Belki o yuzdenn haftaya bakacaktir. Gelisim varsa zatennbirsey demez.ama gerilik 3 haftaya cikarsa mudahale edebilir.

Gelişimi geride olduğunda bebekler anne karnında strese girebildiğinden erken almayı isteyebiliyor doktorlar. Bu yüzden demiştir doktorunuz içiniz rahat olsun. Ben de 37+1 deyim 2700 çıktı benimki de. Biraz ufak gidiyor benimki de

Bir dr' un destek yerine köstek olması, kafa karıştırması bana da değişik geldi. Doktor dediğin kendine güvenip hastasını cesaretlendirmeli tabi zorunlu-olağanüstü bir durum olmadıkça ki anladığım kadarıyla öyle bir durum yok.

Bende öyle düşünüyorum. Hepsi de evet bu çocuk geri derse o zaman yapacak bişey yok. Ama Hemen de teslim olmak istemiyorum.
Canm kilosu gayet iyi gibi bnmkide o haftada 2450 gr idi doktorum gayet iyi demisti bugun tam 37+6 yim bnmkide 3000 gr bana kucuk geldi ama doktoruma gore haftasiyle uyumlu birde dogdugunda 3200 civari olur dedi doktorum he birde kan akisi iyiyse plasentede yaslanma yoksa sknti olmaz diye biliyorum eger kan akisimi yavas olsaydi plasente bebege besleyemediginde gelisim geriligi olurdu sen baska doktorada gorun bence

Aynen canim bana herkes diyor ki vakit buldukca uyu sonra bu günleri çok ararsin. Ben aksama kadar temizlik yapip sabaha kadar da agrilardan uyuyamiyorum ama anlamiyorum bu işler neden bitmiyor. Ya insanlar bana göre çok hızlı hemen bitiriyorlar ya da insanlar bosverip yapmiyorlar bu işleri:)) neyse bu haftasonuna kadar böyle gider de ondan sonra ev işi yapmicam canım. Yufka alıp dolaba birkac paket sigara böreği atacagim ve birkac tencerelik yaprak sarmasi. Dogumdan sonra pratik yemeklere ihtiyacimiz olacak

Cnm ben sana ne diyim şimdi. Bu ağrılar sana müstehak
Şaka bi yana bu işleri yapmak zorunda değilsin. Kendine eziyet ediyorsun.
Ya da o kaynana kaynata bozuntusu sıyırttırdılar seni. Evden hırsını çıkartıyorsun belkide.
Ama ciddi söylüyorum haftan ileride diye hatırlıyorum. Öyle 33-34-35 değilsin artık. Bir hafta vardı aramızda. Allah korusun. Bide bu günleri cidden arayacaksın. Uyku depola. Mutlu olacağın şeyler yap. Ben bugün örgü oya işlerini keşfettim. Gidip gelip tırtıklıyorum ipi. Telefona oyun yükledim. Pek huyum değil ama oynadım. Cem yılmazın bir iki gösterisinden parçalar izledim. Oğluşun geldikten sonra vaktin olmayabilir. Sen o silinen minderlerden daha değerlisin. Bırak kız pis kalsın. Yusuf mikroplara alışık büyür fena mı.

Bak hala yaprak sarma diyo ya...maşallah diycem ama yorma artık kendini. Tabi o içten gelen bişey, yapamadıkça benim gözüme batıyo

Sen benden önce davranmışsın kız

Yapmiyoruz (m) :2

Aha bi deli daha

Bebek 1.5 hafta ileride demisti gecen hafta doktor canim. Artik kas agrilarimi önemsemiyorum kemiklerim agriyor gecenin 4 de 1 ini uyumuyorum. Dedigin gibi en çok da düşünmemek icin yapiyorum bu işleri. Ben dogum yaptigim zaman bu kadincagiz yalnizdi işlerini yapamamış demezler yerde bir toz görseler evini b...k götürüyor derler.. Neyse canim bu haftasonuna bir işim kalmayacak inşallah.

İlk bir yıl sıcak çay içememiştim hep soğuyordu.

Bak hala yaprak sarma diyo ya...maşallah diycem ama yorma artık kendini. Tabi o içten gelen bişey, yapamadıkça benim gözüme batıyo
Aynen canim icim rahat etmiyor dün aksam eşimle kavga ettim ağladım. Üstüne bir de komşu teyze geldi ona da eşimin yaninda derdimi anlattim agladim. Kadin diyor ki hormonlardan böyle oluyorsun senin evin gayet temiz üzülme sana börek de acariz sarma da yapariz. Benim ailem uzak ve herkesin çoluk cocugu var annem desen 71 yaşında gelip bana iş mi yapacak. Eşimin ailesinden kimseden destek görmeyince iyice sinirlerim gerildi. Doguma geleceklermiş zahmet olacak onlara da. Sirf onlara muhtac oldugumu zannetmesinler diye hem her hazirligimi yapmak hem de normla dogum yapmak istiyorum ki hastaneden gelip hemen mutfakta çorbami yapabileyim.

Kizlar göğüsleriniz ne durumda bnmki iki haftadr baya agriyo afedersiniz uclari karma karışık oldu bu normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…