- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #48.721
İkiside yok canım ben öpüyorum ama hafif dudağımı değdirerek öyle ıslak değilCanım doktora danışmadan sürme bence. Bir de sakallı biri falan öpüyorsa da olabilir. Ya da örme yelek giydiriyorsan alerji olabilir
Canm bnm bebegimin de cenesinde agiz etrafindavar gunduz belli olmuyor gibi aksam dahada kırmızı oluyo doktor normal demisti bir haftadr var bizde gunduz yok oluyo gibi aksamlari cogaliyor sankiİkiside yok canım ben öpüyorum ama hafif dudağımı değdirerek öyle ıslak değil
Bu şekilde yatması boyun kasları içinde iyi.. benim kızı bende öyle yatırıyorum kafayı çok iyi tutuyor şimdi.Bizimki öğlenleri yüz üstü yatmaya iyice alıştı yanındayken hep öyle yatıriyorum şimdi gündüz ne yan ne sırtüstü yatıyor hemen uyanıyor illa yüz üstü sanırım kucakta öyle uyuduğundan öyle uyumak istiyor
Yeni bi akışkanlığımız daha çıktı bundan nasıl vazgeçireceksem
Canım bende öyle düşünüyodum cidden bize öyle geliyo onlar öyle bi çekiyo ki sütü emdiği halde ağlaması başka sebepten olabilir doyuyodur bence..emerken memeyi agzindan cikarip agliyosa tekrar ağzına sokmaya çalıştığında alamiyosa surekli agliyosa kendini gerip kasiyosa ya gazdandır yada burnu tikalidir doyduğunu fazlasını çıkarmasından anlarsın canım seni emip ekşimik cikariyosa yetiyodur sütün..yerine koyunca agliyosa da seni istiyordur kucaginda olmak kokunu alıp güvende hissetmek istiyodur huysuzluk yapiyo işte onun için de...O tarifi bende yapıyorum canım. İlk başta bende kabul etmek istemedim ama bebeğim sürekli ağlayınca galiba geceleri yetmiyo diye düşündüm ki zaten aksama kadar emilmekten hali kalmıyodu sıkınca zor çıkıyodu süt
Bizim kızlar aynı gün doğmuş.. benim kızında 2500 doğdu. Şuan 5 kilo.Masallah valla benim kizda 1 subatta 3.600 dogdu suan 5.300. Seninki baya baya tombis olmus
Anladim canım ama benim kızda kar etmez herald e:) uyutmak için anca gürültü sesleri ise yarıyor ağlarken de o sesler susturuyor bitek kolik müzikleri yani..kolik değil ama çok huysuz bi çocuk yaEmzirme sonrası uyumaya yüz tutmuş olduğunda beşiğe yatırıyorum. Hafifçe poposuna vuruyorum. Arada pışş pışşşş ses çıkarıyorum.
Evet benimde yüküm iki.kızım 7 yaşında bende onun streside var cidden zor oluyor ben birde bunun üstüne sütü takıyorum.Aslinda yukum 2ye ciktigi icin pekte rahat oldugum soylenemz cnm goguslerimde 85di hala 85 takiyorum oyle sakir sakir sutum akmiyor ama bebis hizli cekiyor geliyor allah onun rizkini veriyor cok sukur
Canım normal artık biraz daha fazla uyumaya başlayacak benim kızda öyleydi başlarda simdi uyuyo mesela uyanınca önden emiyo uyuyasıya zaman geciyo sonra mama veriyorum yatmadan 1gibi 4bucuk 5 e kadar uyuyo sonra kaliyo mama iciyo sadece uyuyo bu sabaha kadar olan uykusu biraz huzursuz oluyo yalnız sonra sabah 7 yada 7bucuk gibi kalkiyo ve bidaha uyku sıfır gündüz gece sadece bi kere kalkiyo maşallah ama gündüz erkenden kalkıp ağlamaya başlayınca bidaha da uyumayınca çok kötü oluyorum bayilcak gibi oluyorum yorgunluktan ve uykusuzluktan ama daha da düzelecek eminim bunlar zor günler atlatacağız inşallah..bide dediğin gibi doymuyo olsa uyumaz bu kadar maşallah:)Kızlar bizimki aksam 10 30 gibi uyanıyo 11 e dopru bi ağlamaya mızmızlanmaya başlıyo sürekli gezdiriyorum felan öyle sakinleşiyo. Gece 12 gibi yıkıyoruz sonra yağla üstünü giydir emzir felan 1 oluyo sonrasında gece 3 4 gibi sabah 6 gibi sonra 8 gibi kalkıyo emip yatıyo. 3 gündür böyleyiZ normalde gece 1 de kalkıp 5 te yatıyodu 3 gündür ben şoklardayım
Amin canım amin 1yasina kadar emse kâr kârdır yani çok sağol..Masallah canim çok mutlu oluyorum işe yarasin Sütümuz olsun yeter ki :))
Benimde haftaya randevum sorcam bakalım ne dicekCanm bnm bebegimin de cenesinde agiz etrafindavar gunduz belli olmuyor gibi aksam dahada kırmızı oluyo doktor normal demisti bir haftadr var bizde gunduz yok oluyo gibi aksamlari cogaliyor sanki
Kesinlikle önden düğmeli şeyler hiç pratik değil bütün göğüs çıkıyor ortaya. Hiç sevmedim bendeTatlım ben sütyeni açınca kısmı kıvırıp memenin altına sokuyorum bişi olmuyor.
Kıyafet de önden açık şeyler pratik olur sanmıştım ama daha çok açılıyor meme o şekilde, ben hafif bol tshirt giyiyorum. Salaş hırkalarımdan daüzerimegeçiriyırum. O hırkalar kucağımda uyuyunca battaniye gibi de oluyor yandan doğru :)
Emiyo biraz çekiyo ağlıyo sonra geri veriyorum alıyo yine aynı. Diğeri göğsüm azcık daha fazla oluyo onu veriyorum emiyo susuyo oda iyice azalınca yine ağlama. Artık mamaya okdar kötğ gözle bakmamayı öğrettim kendime. Psikolojim bozulmuştu kendimi mama değilde sanki zararlı bişi veriyo gibi hissediyodumCanım bende öyle düşünüyodum cidden bize öyle geliyo onlar öyle bi çekiyo ki sütü emdiği halde ağlaması başka sebepten olabilir doyuyodur bence..emerken memeyi agzindan cikarip agliyosa tekrar ağzına sokmaya çalıştığında alamiyosa surekli agliyosa kendini gerip kasiyosa ya gazdandır yada burnu tikalidir doyduğunu fazlasını çıkarmasından anlarsın canım seni emip ekşimik cikariyosa yetiyodur sütün..yerine koyunca agliyosa da seni istiyordur kucaginda olmak kokunu alıp güvende hissetmek istiyodur huysuzluk yapiyo işte onun için de...
Aralarda bende mama veriyorum canım ozaman daha çok uyuyoCanım normal artık biraz daha fazla uyumaya başlayacak benim kızda öyleydi başlarda simdi uyuyo mesela uyanınca önden emiyo uyuyasıya zaman geciyo sonra mama veriyorum yatmadan 1gibi 4bucuk 5 e kadar uyuyo sonra kaliyo mama iciyo sadece uyuyo bu sabaha kadar olan uykusu biraz huzursuz oluyo yalnız sonra sabah 7 yada 7bucuk gibi kalkiyo ve bidaha uyku sıfır gündüz gece sadece bi kere kalkiyo maşallah ama gündüz erkenden kalkıp ağlamaya başlayınca bidaha da uyumayınca çok kötü oluyorum bayilcak gibi oluyorum yorgunluktan ve uykusuzluktan ama daha da düzelecek eminim bunlar zor günler atlatacağız inşallah..bide dediğin gibi doymuyo olsa uyumaz bu kadar maşallah:)
Isılım gibiyse her gün duşKızlar 29 günlüğüz yüzümüzde 1 haftadır sivilce çıkmaya başladı. Önce çok belirgin değildi ama şimdi yanaklarında gıdısında ve alnında belirgin belirgin canımı sıkmaya başladı üzülüyorum. Doktora götürsem mi ki
Bizimkinin de oluyor ateşlendi mi diye kulaklarına bakıyorum kulak normal sonra ölçüyorum normal çıkıyor endişe etme ateşi iyiyse sıkıntı yoktur ağlarken falan oluyor bizimKizlar benim oğlanın başı hep sıcacık ateşi var zannediyorum ama vücudu normal.. Böyle olan ya da fikri olan var mı
Kuzum gaz ilacı değil bagirsak düzenleyici o yüzden gaz konusunda sıkıntı yaratmaz anan düzenli kullanmak gerekli yarın ayni şekilde devam et çocukta gaz varsa olurKızlar bizim biogai bitmiş. Yeni farkettim ya bugün içiremedim. Korkuyorum gaz sancısı çekcez diye sizce 1 gün etkiler mi
Ay deniyim canım çok sağol ya inşallah tutar:)Bizdede ayni sikinti vardi. Kucaginda uykuya dalarken battaniyete sar. Yatagada o battaniyeyle koy yavasca. Bas kismin arkasinada battaniye gelmesine dikkat et. O zamn yatirdigini anlamiyor. Bizde oyle oldu
Kızlar sizinde göğüsünüze sut dolarken kol altınız agriyor mu özellikle sertlestiginde acayip kol altım agriyor
Bizimki hep öyle canim ya başını örtmedigim halde gece battaniyesi terden ıslanıyor hep başınınIsılım gibiyse her gün duş
Değilse yenidoğan sivilcesi sütten oluyor geçiyor zamanla biraz sürüyor geçiyormuş tekrar ediyor geçiyor tekrar ediyor
Bizimkinin de oluyor ateşlendi mi diye kulaklarına bakıyorum kulak normal sonra ölçüyorum normal çıkıyor endişe etme ateşi iyiyse sıkıntı yoktur ağlarken falan oluyor bizim
Kuzum gaz ilacı değil bagirsak düzenleyici o yüzden gaz konusunda sıkıntı yaratmaz anan düzenli kullanmak gerekli yarın ayni şekilde devam et çocukta gaz varsa olur
biz kullanırken de gazliydi bıraktır HAla gazlı
Bagirsak florasını düzenliyor biogai sadece
benimki de 36.5 cikti canım nirmal mi acaba boyle olmasi haftaya doktora gidince sorabilirim ancakAynen benimkinin de sıcak oluyo. Daha 5 dk önce ateşini ölçtüm hatta 36.7 çıktı
Bizimkide emiyo. Mama ver canım için rahat etmiyosa ben verdim mamayı içmedi demekki değil dedimKızlar benim oğlan ellerini emiyor sizdede varmı?
Açmı diyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?