- 2 Mayıs 2017
- 508
- 438
- 18
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
- #8.741
Ben de bu hafta cok net hissediyorum artik. Kıpır kıpır:)
Senin cinsiyet belli mi? Aslında ben oğlumu çok geç duydum. Ama yine de erken hareket eden erkektir yorumuna tabiiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bu hafta cok net hissediyorum artik. Kıpır kıpır:)
Amin amin amin... Simdiden baslayacam bebegin sakin olmasi icin okunacak dualara uysal olurlar Insallah:))Aynen ben de uykucu degilim ama uykusuzluga da hic dayanamam. Ah o ilk aylar nasil uykuya hasret kalinir:) insallah uykucu olur bebisler de cok sıkıntı cekmeyiz
oysa ki sakin uykucu bi bebek olsa hiç fena olmazdı yine de sağlık olsun tabi kiHangi dualar acaba şimdiden başlamak gerekAmin amin amin... Simdiden baslayacam bebegin sakin olmasi icin okunacak dualara uysal olurlar Insallah:))
Böyle olucaz yaniİlk 1 2 ay uyırlar cnm zaten sonrası sıkımtı kızımda zombi gibi geziyordum ortalıkta
Arastirayim da fotosunu cekip buraya atarim canimHangi dualar acaba şimdiden başlamak gerek
Ayy ne güldüm ya kızım doğuştan uykusuzdu.. Kendimi gördüm bi an uzun süre böyle dolandım
Ayy ne güldüm ya kızım doğuştan uykusuzdu.. Kendimi gördüm bi an uzun süre böyle dolandım
Insallah cnm .Evet canim cok şükür cok guzel bir duygu. Cok yakinda sen de hissedersin. Saglikla büyüsünler inşallah hep hisseddelim
evet cnm hayirlisiylaArtık isim düşünneye başlarız
aynen bende oglumda 2.5 sene boyledim
ben 6 aya razıyım kızım ikinci sınıfa geçti nasıl yapacağımı bilmiyorum bebek kışa doğacak ablası okula gidecek
Vay vay vay benim halime![]()
10. Haftada erkege benzetmisti 13. Haftada kesinlesir dedi ama daha gitmedim dayanamayip önümüzdeki hafta giderim heralde:)Senin cinsiyet belli mi? Aslında ben oğlumu çok geç duydum. Ama yine de erken hareket eden erkektir yorumuna tabiiyim
Kızımda okunmasi gereken herseyi okumaya calistim bunda o kadar okuyamiyorum malesefAmin amin amin... Simdiden baslayacam bebegin sakin olmasi icin okunacak dualara uysal olurlar Insallah:))
Hahah aynen boyle olunuyo:))
Amin cnm inş uslu bir bebek olurOooo evet senin durumun daha da zor canim yaaa Allah yardimcin olsun
Hic olmazsa 1. Sinifi atlatmissiniz canim okula da alismistir. Benimki gecen sene krese gitti bu sene de devam edecek inşallah. Bu sene degilde Seneye 1. Sinifa baslarsak ne yapariz bilmem bebisleben 6 aya razıyım kızım ikinci sınıfa geçti nasıl yapacağımı bilmiyorum bebek kışa doğacak ablası okula gidecek
Vay vay vay benim halime![]()
Aynen cnm 1.sınıf çok ilgi istiyor 1 harfi kaçırırsa okumada güçlük çeker bebişinde ilgiye ihtiyacı olacak karar sana kalmış cnmHic olmazsa 1. Sinifi atlatmissiniz canim okula da alismistir. Benimki gecen sene krese gitti bu sene de devam edecek inşallah. Bu sene degilde Seneye 1. Sinifa baslarsak ne yapariz bilmem bebisle![]()