2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
haklısım evet başka şeyler bulmam lazım artık buarada bebişini hissetmeye başladınmı sende benim gibi uzunlardansın:)sanırım biz bu cüsseye anca hissedicez.Benimde boyum 1.85 :) eski milli basketbolcuyum.
ay ne güzel maşallah ya uzun olmak isterdim 1.58 de kaldık :D düdük nejmi misaliyim kiloda artınca yarım ay oldum :D

nemesis nemesis :KK70::KK70:ay güldüm çok.Bakalım ben ne zaman hissedicem.İkinci çocuk olduğu için hissediyor gibiydim bir iki gündür oda durdu.Hayırlısı artık.
Bende hergün aksamlari daha çok oluyor cnm kipirti özellikle 10 gibi 1 kaşık nutellla ye ayaklarının altına yastık koy uzan benimki cildiriyor o zaman:nazar:

ben evlendiğimde devretmiştim benim için sıkıntı yok :KK70: ha eşin yapıyomu derseniz afedersiniz evi b.k götürüyo :KK70:
Tabi benim gibi yapamıyor ama normal erkeklerden daha titiz dir:KK71:
Aman bende alıştım valla iyi oluyor yemeği yiyoruz ben içeri uzaniyorum o bulasiklari yıkıyor ardından çay getiriyor iyiymiş boyle:-)

Günaydın
Eki Görüntüle 2044558
Ben bundan almayi düşünüyorum nasıl sizce kızlar. Hem sallanması hem sabit olabilmesini sevdim ama park yatak gibi fermuarlı kısmı yok bebek kendi girip çıkamaz biraz da kararsızım.
Canim bundan hemen alt komşum aldi. Ilk aylarda cok guzel rahat etti yatak odasına oturma odasina her yere tasidi yatagi. Ama bebek 5 aylik falan olup kendisi dönmeye basladiginda yatagin bir tarafina agirlik veriyor. Bu sefer yatak tamamen o tarafa dönüyor. İçi bayır oluyor. Mecburen bebek büyüyünce sabitleyeceksin yoksa bebek yuz üstü bir köşeye sikisabilir Allah korusun. Yatak da iyice bir tarafi yere inip bir tarafi havaya kalkiyor

Bende hergün aksamlari daha çok oluyor cnm kipirti özellikle 10 gibi 1 kaşık nutellla ye ayaklarının altına yastık koy uzan benimki cildiriyor o zaman:nazar:

Deneyeyim bakalim ama benimki 1 tepsi baklava yesem yine kipirdamayacak sanirim. Hayir ultrasona gidince taklalar atan cocuk normalde neden kipirdamaz bilmiyorum :D

Tabi benim gibi yapamıyor ama normal erkeklerden daha titiz dir:KK71:
Aman bende alıştım valla iyi oluyor yemeği yiyoruz ben içeri uzaniyorum o bulasiklari yıkıyor ardından çay getiriyor iyiymiş boyle:-)

Bizim evde her yer her seyde suan. Tasinacagiz zaten. O yuzden 1 haftadir ev bile supurmedik. Yigili kutu heryer :)

Evin isi daha mı önemli cnm yorma kendini ben hamile kaldıgımdan beri ev işleri eşime devretti sagolsun:halay:

ben evlendiğimde devretmiştim benim için sıkıntı yok :KK70: ha eşin yapıyomu derseniz afedersiniz evi b.k götürüyo :KK70:

Hep ben yapıyordum da plesenta aşağıda deyince doktor eşimin hamaratlığı tuttuğu evde olduğu sürece tabi çok bişey yapmıyor ev pırıl pırıl olmuyor tabi de çamaşır masa toplama filan ana işleri hallediyor sağolsun ben de o görmeden ufak tefek yapıyorum :KK70:

Canim bundan hemen alt komşum aldi. Ilk aylarda cok guzel rahat etti yatak odasına oturma odasina her yere tasidi yatagi. Ama bebek 5 aylik falan olup kendisi dönmeye basladiginda yatagin bir tarafina agirlik veriyor. Bu sefer yatak tamamen o tarafa dönüyor. İçi bayır oluyor. Mecburen bebek büyüyünce sabitleyeceksin yoksa bebek yuz üstü bir köşeye sikisabilir Allah korusun. Yatak da iyice bir tarafi yere inip bir tarafi havaya kalkiyor
Sabitleyince bir yana eğilme olmuyor değil mi canım ben de portatif bişey düşünüyorum yerim yok çünkü

Hep ben yapıyordum da plesenta aşağıda deyince doktor eşimin hamaratlığı tuttuğu evde olduğu sürece tabi çok bişey yapmıyor ev pırıl pırıl olmuyor tabi de çamaşır masa toplama filan ana işleri hallediyor sağolsun ben de o görmeden ufak tefek yapıyorum :KK70:
çalışsın köleler :D

Gözün aydın, süper haber. Kiloyu dert etme canım ya, verilir elbet :KK66:
inşallah cnm ,kızımda da 16 kg civarı almıstım yedinci aya doğru hiçbişey yapmadan vermiştim aldıklarımı ama bu kez yaş faktoru var ilerledi biraz metabolizma yavasladı hissediyorum ama nasip verdiğimiz kadar artık önemli olan sağlıklı olsun

valla ben doğurunca hissedicem sanırım :KK70:
Bende hala hissetmiyorum 20. haftadan sonra hissedersin dediler
ev işinde eşim sadece sofra kaldırıyor bulasık bosaltıyoruz beraber bır de yerleştiriyoruz
çıkarıdığı kıyafetlerini sepete atsa bana yeter ama maalesef salon pantolon dolu ev iki katlı yukarıya çıkıp üst değiştirmeye üşeniyor gelince yatak odasında corap mutfkata küllük banyoda saç kurutma makinesini kaldırsa yeter arkasını toplamaktan bıktım evlendıgımızde yapıyordu sonradan iyice bıraktı
valla artık bana acı lütfen toplayamıyorum ardını dedim o corapları da kaldırmıycam gelen görsün senin eserin dedim yine kaldırmadı coraplar hala duruyor 3 gün oldu :D
artık pasif direniş yapıcam yıkadığım corapların eslerını baska esle bırlestırıp koyucam çorap kutusunu :D

Bende hala hissetmiyorum 20. haftadan sonra hissedersin dediler
ev işinde eşim sadece sofra kaldırıyor bulasık bosaltıyoruz beraber bır de yerleştiriyoruz
çıkarıdığı kıyafetlerini sepete atsa bana yeter ama maalesef salon pantolon dolu ev iki katlı yukarıya çıkıp üst değiştirmeye üşeniyor gelince yatak odasında corap mutfkata küllük banyoda saç kurutma makinesini kaldırsa yeter arkasını toplamaktan bıktım evlendıgımızde yapıyordu sonradan iyice bıraktı
valla artık bana acı lütfen toplayamıyorum ardını dedim o corapları da kaldırmıycam gelen görsün senin eserin dedim yine kaldırmadı coraplar hala duruyor 3 gün oldu :KK70:
artık pasif direniş yapıcam yıkadığım corapların eslerını baska esle bırlestırıp koyucam çorap kutusunu :KK70:
çorapları yıkama bence. çorabı bitince düşünsün ne yapacak :D
ben hiç çorap eşleyemiyorum. çünkü evde çorap karadeliği var çıkardığım çorabın eşini asla bulamıyorum. yakında taşınıcaz bakalım nereden çıkacak çoraplar :D

çorapları yıkama bence. çorabı bitince düşünsün ne yapacak :KK70:
ben hiç çorap eşleyemiyorum. çünkü evde çorap karadeliği var çıkardığım çorabın eşini asla bulamıyorum. yakında taşınıcaz bakalım nereden çıkacak çoraplar :KK70:
Bnm ki de hep yeni çorap almak zorunda kalıyor amaan ne biliyim nereye gidiyor eşleri :D tek yıkanıyor bazen sonradan buluyorum :D

Sabitleyince bir yana eğilme olmuyor değil mi canım ben de portatif bişey düşünüyorum yerim yok çünkü
Bence cok sağliklı birsey değil. Bir arkadaşımin vardı gidince oğlumu koydum ama ben memnun kalmadim hic. Cocuk sğa sola kaydı. Gece özellikle korkarim ben.

Doğumdan sonra en çok bozulduğum şey eşime benzemeseydi halbu ki hep ayna da kendime bakıyordum bana benzesin diye 9 ay taşı celemesini çek babaya benzesin :D Kız belki bana benzer umudum yok ama :D

Sabitleyince evet sabit kaliyor ama cok basit sacma bir plastigi civisine gecirip sabitliyor. Belki daha kullanisli modern olanlari da vardir. Ilk aylarda gördüğümde ben de alirim diye düşündüm ama kullanimi zamanla zorlaştı. Bebek sallanmak isterse belli bir zamandan sonra sallayamiyorsun. Bebek bir o köşeye bir bu köşeye gidiyor. Dedigim gibi belki daha kullanisli modern olanlari vardir bilmiyorum

Back
X