2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

İlgilenir ilgilenir hem de nasıl bebiş bebiş diye diye o beşiği topaç gibi çevirir kıskanırsa

Kira canım 2 yıl sonra belki taşınırız , park yatak olur evet araştırırım yavaş yavaş uygun fiyatlı onlar zaten :)
Evet canim uygun olanlari var. Ben bir tane baktim 5 yasina kadar yatabiliyor fiyati 550 tl idi ama kucuk boylari 200 e kadar düşüyor. Kendi evin olsa yeni ev almak zor gelirdi orda yasamaya calismak daha zor gelirdi. Ama kira olunca en fazla daha büyük bir eve cikar rahat edersiniz

Kira canım 2 yıl sonra belki taşınırız , park yatak olur evet araştırırım yavaş yavaş uygun fiyatlı onlar zaten :)
Evet canim uygun olanlari var. Ben bir tane baktim 5 yasina kadar yatabiliyor fiyati 550 tl idi ama kucuk boylari 200 e kadar düşüyor. Kendi evin olsa yeni ev almak zor gelirdi orda yasamaya calismak daha zor gelirdi. Ama kira olunca en fazla daha büyük bir eve cikar rahat edersiniz

Evet canım zaten oğlum beşiğini bırakınca bebişi oraya yatırırım o yüzden küçük bişey yeter kalabalık etmez . İnşallah bir kaç yılı kendi evimiz olabilir o zaman güzel oda yaparım :)

Amin amin insallah canım Rabbim herkesi ev sahibi eylesin insallah

SOOBE DEN aldıklarım dağıtımdaymış. yurtiçinden kargo geldi ama benimkiler gelmedi. onu başka arkadaşa vermişlerdir dedi adam. şansıma bak

Bende kilo almadım yani 1 kilo aldım gibi görünüyor ama oda tam değil çok yedimse o zaman akşam. Ama ben dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum. Ilkinde de almadım iyi ki almadim dedim.

ben de sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum ama şimdiden 4 kg civarı aldım bile
tiroid problemim var benim ama değerlerim kontrol altında. 54 ile başladım 58 oldum ve bu kilo işine hep kafayı takan biriyim maalesef.

Siz nasıl besleniyorsunuz paylaşabilir misiniz?

Kızlar merhaba hepinize güzel hamilelikler diliyorum. Ay olarak bizden önce olunca sizr birşey sorayım dedim, ikinci gebeliğim ve sürekli bi halsizim bu ara. Arada bir midem kalkıyor. İkinci üç aylık dönemde enerjik olunuyor yazıyor heryerde ama bende enerji yerlerde :) oğluma gebeliğim çok rahattı şikayet yönünden fazla sorunum yoktu. Şimdi allahıj izniyle bir kız bekliyorum ama ağır geçiyor. Sizde durumlar ne alemde? Geçti mi şikayetleriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…