2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hamile hamile hiç çekilmez canım toplaması ayrı yerleştirmesi ayrı işkence Allah kolaylık versin
ya şöyle söyleyeyim. biz eşimle 2 li türk kahvesi fincanı koleksiyonu yapıyoruz. gezdiğimiz her yerden beğendiğimiz her yerden kahve fincanı aldık dünyanın dört bir yanından. evde 100 çift falan kahve takımı var sadece sar sar bitmiyor

Benim oğlum var ve kızımı bekliyorum canım şimdi bnm de oğluma göre ağır geçiyor çok tiksiniyorum çok çabuk yoruluyorum ve ağrılarım var sürekli :) Her hamilelik süreci farklı oluyor ilkiyle tutmuyor :)

O zaman şöyle düşün canım aa bunu burdan almıştık ne güzel bir yerdi orası aa bunu şu zaman almıştık ne gündü be diye diye sar belki eğlenceli olur hemen biter İlginç bir koleksiyonmuş tabi pul koleksiyonu filan yapsaydınız toplaması kolay olurdu kız

Allah kolaylik versin canim ya tasinmak berbat bisey ben evlenirken bile ceyizimi dizerken gına gelmişti. Gecenlerde de elbise dolabimi silip duzenleyeyim dedim hepsini döktüm 4 gün sonra yerine dizebildim odada kiyafetlerin üzerinden atlayarak dolaşıyoruk kocam da hamileyim diye bisey diyemedi garibim:)) ailenizden yakın birileri yok mu gelip sana yardim etseler

Ahahahhaaa nasıl birşey o yaaa
Bana da eve hayırlı olsun a gelenlerin getirdiği fincan takımlarından gına geldi

Sabitleyiciyle nasıl olur ki çok hoşuma gitti aslında

Kızlarrrrr benim anda alt karın bölgemde adet olacakmış gibi biraz ağrım var ya bişey yoktur dimi korku sardı içimi

aynısı bendede oluyor canım doktor normal demıstı artarsa gıdersın bekle bıraz bence

İşyerinden im şuan. Ayaklarımı uzattım oturuyorum. Cumartesi dr randevum var. İnternette baktım rahim büyüme yaptığı için kaslar geriliyor yazıyordu. İnşallah geçer ya.

Birde magnet koleksiyonumuz var sayilir mi pul yerine

Var ama yok :)) yani var cagirsam ama ne ceneleri cekilir ne suratlari ne afra tafralari.

Ahahahhaaa nasıl birşey o yaaa
Bana da eve hayırlı olsun a gelenlerin getirdiği fincan takımlarından gına geldi

Ahaha banada herkes getiriyor koleksiyon yapiyoruz diye. Genelde aynilari bizde oluyor ama ses etmiyorum.

Bana mantiksiz gelen, sadece cagirildigi icin ayip olmasin diye gelen, aslinda Kuran dinlemek niyetinde olmayan insanlarin bir araya toplanmasi. O yuzden dedigin gibi gercekteb okumak isteyenler gelir eb azindan husu icinde dua yapilir. bizde kizimda kurbanini gonderdik. ben normalde de kurban kesme degil bagis taraftari oldugum icin yine aynisini yapariz diye dusunuyorum.

İşyerinden im şuan. Ayaklarımı uzattım oturuyorum. Cumartesi dr randevum var. İnternette baktım rahim büyüme yaptığı için kaslar geriliyor yazıyordu. İnşallah geçer ya.
evet aynen doktorda dedı bebek buyuyor rahım buyuyor normal dedı 9 ay boyunca bu agrıyı cekenler varmıs cumartesı sorarsın yıne cnm masaj yap elinle ben rahatlıyorum adetkende rahatlardım

O da ilginç ama sayılır küçük en azından yer kaplamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…