2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim kendini zorlamaya çalış ben öğürerek içiyorum inan ilaçları midemi mahvediyor ama içiyorum yine de
Biliyorum içmem gerek oğlumda içmediğim için kan değerlerim düşmüştü ve doktorum beni bırakacağını doğuma kabul edemeyeceğini söylemişti ben sorumluluk alamam kendine yoğun bakımlı bir hastane bul demişti

Ama işte bu huyumu bir değiştiremedim yine de gayret ediyorum aldım şimdi ilacımı

Maşallah sevindim iyi olmasına

Maşallah eşlerinize. Benim sevgili eşim yapmaz, yaptırmazda

Al benden de o kadar. Evde yaptığı tek bir iş yok. Hatta elektrik tamir işleri filan bile ortak yaparız. Ben de mühendismişim elimden geliyormuş :) şu an ben de yapamıyorum ve yapmıyorum. Sağolsun istendiğin kadar temizlikçi çağır diyor :)

oh ne güzel, bana da ilk tahmin erkek demişti dr sonra değişmedi. %100 erkek. çevremde ilk tahminlerden sonra cinsiyetin değiştiğini duyduğumdan dr inanmamıştım kesin mi değişmez mi falan die sormuştum. biz bi de videoya alıyoruz arada açıyoruz benim o konuşmalarıma gülüp duruyoruz

bende bir kaç saat önce alt karında sanki adet olcakmış gibi ağrı hissediyorum diye yazmıştım buraya. internette rahim büyüdüğünden kaslarda gerilme oluyor yazıyordu. benimde cumartesi kontrol var sabırsızlıkla bekliyorum

Rahim ağzına yakın demiştir canım bnm tam rahim ağzımda beni de takip edicek doktor :)

Onun dışında bebiş iyiyse sorun yok ama cinsiyete de pek erken sayılmazmış herhalde doktor garantiye almak istedi bir daha ki sefere artık inşallah öğrenirsin kesin olarak :)

Gözün aydın, bu hafta erkek dediyse de değişmez sanırım. Bu haftalarda kızların bacak araları boş oluyor diye biliyorum.

Alt karın konusunu sorman çok iyi olmuş, bir çoğumuzun içini rahatlatır, sağolasın :)

Kızlar lohusa sepetinde ne güzel kıyafetler var , hepsini giymek istedim. Galiba bir sonraki gebelikte kullanmak adına, renk seçimi cinsiyet gözetmeksizin seçim yapılmalı mı dersiniz?

İkea beşik modeli nasıl , mesalaaa bu şekilde dizayn-ikisi de ikea,toplan 600e mal oluyor-beşik iki kademeli-3 yaşına kadar yatsa yeterli.

Eklentiler

• IMG_2986.webp
    19 KB · Görüntüleme: 93
Aman canım çok dikkat et o zaman hem kendin için hem bebek için sunun surasında 4 bucuk ay kaldı kendini zorla

Kız aynı benim durumumda öyle . Miğdem bulanmadı yemek yaptım. Temizliğide kırk naz yapıyor. Evi resmen pislik götürüyo gene inat ediyorum geçen temizlik yapalım diye kendi geldi bakım tamirat işinide cçözdüm ben eğer yemek bulaşık kadın işiyse bunlarda senin işin dedim kurtuldum valla yoksa herşyi ben yapardım. Benim annem mühendis babam ilahiyatçı adam kolayını bulmuş ben anlamam ayağına yatıyor bütün tamir tadilat annemde sucuya gerek yok annem yaparordan tecrübeliyim yani. Yardım etmiyosa çağır temizlikçi ben bulamadım yoksa çagırcam. Zor anne oldum zaten riske atamam

Biz en ufak seyde evham yapiyoruz ondan hep. Yoksa agri akinti bunlar normal aslinda. Cok dayanilmaz agri olmadikca korkma dedi bana. Zaten olaganustu bir durum oldugunu kendin de anlarsin dedi.

Göğüsle oynamak Doğum u tetikliyor diye biliyorum hormonlar kasılma falan galiba ama ucunu bilemicem sağlık ocağındaki ebeler bilir aslında

Gebelik programında görmüştüm son aylarda özellikle doğumu tetikliyormuş rahimde kasılmalar yapıyormuş. Öyle yazıyordu. Ama zaten son haftalarda dokto lardan diyenler var oynada çıkaın diye.

Ya illa bişey dağıtmak gerekiyormu ya ben hiç sevmiyorum almayı ayıp oluyor diye alıyorum valla bu insanlar ne amaçla veriyoki. Mevlütte zaten hediye gelirse görmeyenlerden gelir. Altını doğuma gelen yada sonradan ziyaret eden takar. Ben yaparım muhtemelende aile içi olur yani.
Bana kalırsa süt sağma aparatı ya da makinesi gerekli ben çok ihtiyaç duydum bazısı da gereksiz buluyor ama herkesin sütü gelmeyebiliyor az olabiliyor :)

Evet bende alıcam ablamların ikiside baya kullandı. Çok işe yarıyor.

yok canım hiç bişi yapmıyorum zaten, temizlikçim var normalde, o da köyüne gitti şimdilerde yok. sağolsun annem yardım ediyor, yoksa ayvayı yemiştik. eve de herkesi sokamıyorsun ki.

yok canım hiç bişi yapmıyorum zaten, temizlikçim var normalde, o da köyüne gitti şimdilerde yok. sağolsun annem yardım ediyor, yoksa ayvayı yemiştik. eve de herkesi sokamıyorsun ki.

Herkese tekrar merhaba,
Size bahsettiğim testin sonucu bugün geldi. Herhangi bir anormallik yokmuş kromozomlarında çok şükür. Buraya da yazayım, sonucunu bilin istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…