- 9 Temmuz 2017
- 1.546
- 980
- 73
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #16.621
Canim benim bikac okudugum kitapta 30. Haftadan sonra meme ucuna krem surmeyin kasilmalari tetikler yaziyordu ama doktor en iyisini bilir tabiKızlar benim meme ucum küçük ya herkes şimdiden ara ara oyna çıkar diyor zararı olur mu sizce
Biliyorum içmem gerek oğlumda içmediğim için kan değerlerim düşmüştü ve doktorum beni bırakacağını doğuma kabul edemeyeceğini söylemişti ben sorumluluk alamam kendine yoğun bakımlı bir hastane bul demiştiCanim kendini zorlamaya çalış ben öğürerek içiyorum inan ilaçları midemi mahvediyor ama içiyorum yine de
Evet doğrudur canım en iyisi gittiğim de doktoruma sormak çıkacaksa zaten çıkar ucu :)Canim benim bikac okudugum kitapta 30. Haftadan sonra meme ucuna krem surmeyin kasilmalari tetikler yaziyordu ama doktor en iyisini bilir tabi
Maşallah sevindim iyi olmasınaKizlar gordum bebisimi hersey yolunda allaha sukur. Cinsiyeti yine tahmini olarak erkek ama bu haftada erkek kiz organ boyutlari ayni bi sonrakinde kesinlestirelim dedi. Hadi bekle simdi 11 Ekimi
Onun disinda rahim olcumu icin beni de alttan muayene yapti. Bisey demedim artik.
Bir de ben gecenlerde yazmistim alt karina ve ozel bolgeye baski hissediyorum diye onun nedeni de kalca ve legen kemiklerinin doguma hazirliga baslamasi, acilmaya baslamasindan dedi.
Plesentamda bilmem nereye 1.5 yakinliktaymis. 3un altina asagida diyoruz ama senin daha zamanin var 23-24 haftalarda 3e gelmismi diye bakicaz dedi.
Cok yazdim kusura bakmayin ama size raporumu vereyim dedim
Maşallah eşlerinize. Benim sevgili eşim yapmaz, yaptırmazda
Kizlar gordum bebisimi hersey yolunda allaha sukur. Cinsiyeti yine tahmini olarak erkek ama bu haftada erkek kiz organ boyutlari ayni bi sonrakinde kesinlestirelim dedi. Hadi bekle simdi 11 Ekimi
Onun disinda rahim olcumu icin beni de alttan muayene yapti. Bisey demedim artik.
Bir de ben gecenlerde yazmistim alt karina ve ozel bolgeye baski hissediyorum diye onun nedeni de kalca ve legen kemiklerinin doguma hazirliga baslamasi, acilmaya baslamasindan dedi.
Plesentamda bilmem nereye 1.5 yakinliktaymis. 3un altina asagida diyoruz ama senin daha zamanin var 23-24 haftalarda 3e gelmismi diye bakicaz dedi.
Kizlar gordum bebisimi hersey yolunda allaha sukur. Cinsiyeti yine tahmini olarak erkek ama bu haftada erkek kiz organ boyutlari ayni bi sonrakinde kesinlestirelim dedi. Hadi bekle simdi 11 Ekimi
Aman canım çok dikkat et o zaman hem kendin için hem bebek için sunun surasında 4 bucuk ay kaldı kendini zorlaBiliyorum içmem gerek oğlumda içmediğim için kan değerlerim düşmüştü ve doktorum beni bırakacağını doğuma kabul edemeyeceğini söylemişti ben sorumluluk alamam kendine yoğun bakımlı bir hastane bul demişti
Ama işte bu huyumu bir değiştiremedim yine de gayret ediyorum aldım şimdi ilacımı
Gayet güzelmiş ama ben araştırırken IKEA beşiğin bir sure sonra baya gicirti yaptığını okumuştum yoksa fiyati çok uygun ve guzelİkea beşik modeli nasıl , mesalaaa bu şekilde dizayn-ikisi de ikea,toplan 600e mal oluyor-beşik iki kademeli-3 yaşına kadar yatsa yeterli.
Al benden de o kadar. Evde yaptığı tek bir iş yok. Hatta elektrik tamir işleri filan bile ortak yaparız. Ben de mühendismişim elimden geliyormuş :) şu an ben de yapamıyorum ve yapmıyorum. Sağolsun istendiğin kadar temizlikçi çağır diyor :)
oh ne güzel, bana da ilk tahmin erkek demişti dr sonra değişmedi. %100 erkek. çevremde ilk tahminlerden sonra cinsiyetin değiştiğini duyduğumdan dr inanmamıştım kesin mi değişmez mi falan die sormuştum. biz bi de videoya alıyoruz arada açıyoruz benim o konuşmalarıma gülüp duruyoruz
bende bir kaç saat önce alt karında sanki adet olcakmış gibi ağrı hissediyorum diye yazmıştım buraya. internette rahim büyüdüğünden kaslarda gerilme oluyor yazıyordu. benimde cumartesi kontrol var sabırsızlıkla bekliyorum
Biz en ufak seyde evham yapiyoruz ondan hep. Yoksa agri akinti bunlar normal aslinda. Cok dayanilmaz agri olmadikca korkma dedi bana. Zaten olaganustu bir durum oldugunu kendin de anlarsin dedi.
Göğüsle oynamak Doğum u tetikliyor diye biliyorum hormonlar kasılma falan galiba ama ucunu bilemicem sağlık ocağındaki ebeler bilir aslında
Ben dua okunmasın demiyor herkes kendi inancına göre duasını okur ibadetini yapar ama benim kastettiğim sırf gösteriş olsun diye ya da insanlar gelip altın taksın diye yapılan her türlü şey.(mevlüt,düğün,kına,sünnet, konseptli doğum günleri vb) Ben şahsen bunları gereksiz masraf olarak görüyorum.Düğün yapmayı hiç istemedim erkek tarafı kabul etmedi.Yapılan o masrafla evimi borçsuz döşerdim çünkü. İsrafa ve gösterişe karşıyım duaya ibadete değil.
Bana kalırsa süt sağma aparatı ya da makinesi gerekli ben çok ihtiyaç duydum bazısı da gereksiz buluyor ama herkesin sütü gelmeyebiliyor az olabiliyor :)
İkea beşik modeli nasıl , mesalaaa bu şekilde dizayn-ikisi de ikea,toplan 600e mal oluyor-beşik iki kademeli-3 yaşına kadar yatsa yeterli.
Kız aynı benim durumumda öyle . Miğdem bulanmadı yemek yaptım. Temizliğide kırk naz yapıyor. Evi resmen pislik götürüyo gene inat ediyorum geçen temizlik yapalım diye kendi geldibakım tamirat işinide cçözdüm ben eğer yemek bulaşık kadın işiyse bunlarda senin işin dedim kurtuldum valla yoksa herşyi ben yapardım. Benim annem mühendis babam ilahiyatçı adam kolayını bulmuş ben anlamam ayağına yatıyor bütün tamir tadilat annemde sucuya gerek yok annem yapar ordan tecrübeliyim yani. Yardım etmiyosa çağır temizlikçi ben bulamadım yoksa çagırcam. Zor anne oldum zaten riske atamam
Kız aynı benim durumumda öyle . Miğdem bulanmadı yemek yaptım. Temizliğide kırk naz yapıyor. Evi resmen pislik götürüyo gene inat ediyorum geçen temizlik yapalım diye kendi geldibakım tamirat işinide cçözdüm ben eğer yemek bulaşık kadın işiyse bunlarda senin işin dedim kurtuldum valla yoksa herşyi ben yapardım. Benim annem mühendis babam ilahiyatçı adam kolayını bulmuş ben anlamam ayağına yatıyor bütün tamir tadilat annemde sucuya gerek yok annem yapar ordan tecrübeliyim yani. Yardım etmiyosa çağır temizlikçi ben bulamadım yoksa çagırcam. Zor anne oldum zaten riske atamam
Merhabalar,
Ben biraz sorunlu bir hamilelik geçiriyorum. 5 inci haftama girerken hafif bir hanama geçirmiştim. 10. haftA civarında tekrar yaşadım. sonrasında kurban bayramı arifesi başlayan kanamam sonucu doktor polip olduğunu söyledi. zorunlu yatak istirati verdi. 16. haftamda kanamam durmuştu, detaylı ultrasonda kalbinde tirüküspit yetmezliği ve bağırsaklarında parlaklık olduğunu söylediler. bu sebeple ya amniyosentez ya da kan tahlili yaptırmanız gerek dediler. geçen cuma günü kanımı verdim. ancak tüm gün boyunca ağladım. sanırım o üzüntü tekrar kanamamı tetikledi. şimdi yine yatıyorum ve testin sonucunu bekliyorum.
bebeğimin hareketlerini hissediyorum, sanırım yattığım için de dinleme şansım oluyor. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
sizlerde ara kanamalar yaşayan ya da bu testi yaptıranlar oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?