- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #19.341
Kızlar ben bu kilo işini takıntı yaptım galiba. Günlük kalori miktarım 1200-1500 filandır. Tatlı olarak da meyve tüketiyorum. Şekerli ve ekmek mecbur kalmadıkça tüketmiyorum. Ama hızlı kilo alıyorum sebebini anlayamadım. Eşime söylüyorum, hamile olduğundan olabilir mi deyip benimle dalga geçiyor
19eylülde son kontrolde aç şekilde 58dim tam. Şimdi aynı şekilde açken 59.2 çıkıyorum. Ayrıntılı ultrasonum 20ekimde. Daha 18gün var. Aya vurduğum zaman bu hızla giderse 2.5kilo filan alırımDr da 1 veya 1.5kilo normal demişti. Yürüyüşlere de başladım. Acaba bu zamanlara özgü bi şey mi bu? Sizler bu aralar nasılsınız kilo konusunda?? Rüyama bile girdi ya
Taze diye aldikarimiz bile buzhane oluyor zaten. Bence birsey olmaz.
Canim minoset ve parol alinabiliyor ama minoset plus olmamasina dikkat etmek lazim. Ben daha hic kullanmadim ama aklimda olsun diye sormustum.Kızlar sabahtan beri basında şiddetli ağrı var midem de bulaniyordu.acile gittim ogleden sonra tansiyon falan normalmış parolun serumu veriyim dedi Dr istemedim. Ama suan dayanamıyorum parol veya minoset icebilirim demi içen oldu mu aranizda
Kızlar ben bu kilo işini takıntı yaptım galiba. Günlük kalori miktarım 1200-1500 filandır. Tatlı olarak da meyve tüketiyorum. Şekerli ve ekmek mecbur kalmadıkça tüketmiyorum. Ama hızlı kilo alıyorum sebebini anlayamadım. Eşime söylüyorum, hamile olduğundan olabilir mi deyip benimle dalga geçiyor
19eylülde son kontrolde aç şekilde 58dim tam. Şimdi aynı şekilde açken 59.2 çıkıyorum. Ayrıntılı ultrasonum 20ekimde. Daha 18gün var. Aya vurduğum zaman bu hızla giderse 2.5kilo filan alırımDr da 1 veya 1.5kilo normal demişti. Yürüyüşlere de başladım. Acaba bu zamanlara özgü bi şey mi bu? Sizler bu aralar nasılsınız kilo konusunda?? Rüyama bile girdi ya
Ben 61 basladim su an 67 cikiyorum. 10 gundur falan dikkat ediyorum en azindan artmadi. Ben de kabizlik cok kotu o da etkiliyor kesinKızlar ben bu kilo işini takıntı yaptım galiba. Günlük kalori miktarım 1200-1500 filandır. Tatlı olarak da meyve tüketiyorum. Şekerli ve ekmek mecbur kalmadıkça tüketmiyorum. Ama hızlı kilo alıyorum sebebini anlayamadım. Eşime söylüyorum, hamile olduğundan olabilir mi deyip benimle dalga geçiyor
Taze diye aldikarimiz bile buzhane oluyor zaten. Bence birsey olmaz.
Half evili sürekli hafif evli diye okuyan tek ben miyim acephamilelik gözlerime vurdu benim
Deniz kenarında yaşamanın faydaları oluyor bazen :)
Evet canım soracağım teşekkür ederimBen aklıma geleni soruyorum canım, sor ne olacak.
Kabızlık bende de hat safhada. 3 gündür wc ye çıkamıyorumBen 61 basladim su an 67 cikiyorum. 10 gundur falan dikkat ediyorum en azindan artmadi. Ben de kabizlik cok kotu o da etkiliyor kesin
Parol ic canim sorun olmaz ben de zir durumda kalinca iciyorum. Günde 4 taneye kadar kullanilabiliyor mecbur kalincaKızlar sabahtan beri basında şiddetli ağrı var midem de bulaniyordu.acile gittim ogleden sonra tansiyon falan normalmış parolun serumu veriyim dedi Dr istemedim. Ama suan dayanamıyorum parol veya minoset icebilirim demi içen oldu mu aranizda
Ben daha hiç kilo almamışım canım gramı gramına aynıyım bende niye kilo almıyorum diye kafaya takanlardanım
Bir sağlık problemi yaratmadığı sürece sıkıntı yapma bence canım. Sabah kahvaltını iyi yapmak ve bir iki dilim ekmek tüketmek önemli. Eğer kahvaltı yapmazsak daha düzensiz kilo alırmışız.
Ben 61 basladim su an 67 cikiyorum. 10 gundur falan dikkat ediyorum en azindan artmadi. Ben de kabizlik cok kotu o da etkiliyor kesin
Eskişehire iki efsun tam gelirEfsunda güzel isim kızım için onu da dusuneyim ben sakıncası yoksa :)
Oğlumda 9 ayda 4 kilo alan ben şimdi 4 ayda -3 ile giderken 5 haftada 4 kilo alan da ben. Son iki haftada çok beter yedim farkındayım. Toparlanmaya geeçiyorum. Ayaklar şişmiş. Oğlumda ayaklarım bir numara büyüdüydü. Şimdi de 1 numara daha büyük giyymeye başladım. Çocuk başına birer numara büyüyor ayaklarımKızlar ben bu kilo işini takıntı yaptım galiba. Günlük kalori miktarım 1200-1500 filandır. Tatlı olarak da meyve tüketiyorum. Şekerli ve ekmek mecbur kalmadıkça tüketmiyorum. Ama hızlı kilo alıyorum sebebini anlayamadım. Eşime söylüyorum, hamile olduğundan olabilir mi deyip benimle dalga geçiyor
Canim kilon gayet iyi ben 15 günde 2 kilo da aldim sonraki 2 ayda ancak 1 kilo da aldım değişebiliyor bence cok takma ödemde oluyor memelerin sisiyor sut doluyor onlarda kilo suan benim memeler 1 kilo üzeridir 90 bedendi şimdi 110 olmustur zor tasıyorum valla baya büyüdüKızlar ben bu kilo işini takıntı yaptım galiba. Günlük kalori miktarım 1200-1500 filandır. Tatlı olarak da meyve tüketiyorum. Şekerli ve ekmek mecbur kalmadıkça tüketmiyorum. Ama hızlı kilo alıyorum sebebini anlayamadım. Eşime söylüyorum, hamile olduğundan olabilir mi deyip benimle dalga geçiyor
Kiz bende takinti modundayim. Her sabah ve aksam duzenli olarak tartidayimgunde en azindan yarim saat yuruyus yapmaya calisiyorum. Buna ragmen eger pasta borek yersem hemen aninda ibre harekete geciyor kahvaltiyi iyi yapinca rahat geciyor gunum onu farkettim. Gunde iki dilim ekmek hakkim var. Kahvaltida genelde bir dilim yemege calisiyirumki oglen isyerinde pilav turu sey kesin oluyor cunku ondan yiyeyim diye. Birde ayaga gecti gobek mobek banamisin demiyor zorluyor valla ben cikicam diye :))
Ama kafayi takarsan da psikolojik bu isler sisiyorsun. Belki odem olmaya baslamistir. Oda etkili oluyor. Tuzuna ve suyuna dikkat et bence birde kafana takma 12-13 kilo normal olanmis karatay teyze bile onay vermis yanii
Canim kilon gayet iyi ben 15 günde 2 kilo da aldim sonraki 2 ayda ancak 1 kilo da aldım değişebiliyor bence cok takma ödemde oluyor memelerin sisiyor sut doluyor onlarda kilo suan benim memeler 1 kilo üzeridir 90 bedendi şimdi 110 olmustur zor tasıyorum valla baya büyüdü
E bebeğin eşi de var sonuçta bence orantılı almışsın takma bu kadar önemli olan zaten sağlıklı beslenmek ben beslendiğim halde aldım cunku hareketsiz çalışıyorum maalesef oturarak o yüzden aldım yoksa tatilde dana gibi yedim yüzdüm yürüdüm hiç kilo almadım :) hareket bereket
Oğlumda 9 ayda 4 kilo alan ben şimdi 4 ayda -3 ile giderken 5 haftada 4 kilo alan da ben. Son iki haftada çok beter yedim farkındayım. Toparlanmaya geeçiyorum. Ayaklar şişmiş. Oğlumda ayaklarım bir numara büyüdüydü. Şimdi de 1 numara daha büyük giyymeye başladım. Çocuk başına birer numara büyüyor ayaklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?