2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay kızlar bende okulda bir çocuğa acayip sinirlendim çok felaket bir çocuk bende bu okulda bu sene başladım pişman olmak istemiyorum ama neden okulumu değiştirdim diyorum bazen sınıfta baya bağırıp çağırdım ağlayacaktım neredeyse kaç saat kendime gelemedim

Ama sinirlenecek bişey gerçekten..ben asla evde içirmem. Balkonda içsin nie evde içiyorki

Merhaba kızlar nasılsıniz benim çok bel ağrım var bide karnım hiç çıkmadı diyordum son bi haftada çok büyüdü bi anda bu kadar büyür mü göbiş

Herhalde İkiz sebebiyle bel ağrısı fazla olur ama sen doktoruna söyle yarın canım. Bir anda büyüyebilirmiş, ben ne kadar büyüdüğünü jilet yaparken anlıyorum hatta yapamazken :)

Yok yok erkekler laf anlamamak için dünyaya geliyor. Oğlum da içerden duyuyor bu düşüncelerimi ama napalım genetikleri böyle :)

İnşallah canım, büyük heyecan yaptı cidden.

Boşvermeye çalış, kendini yıpratmaya değmez

Kizlar ayrintili ultrasondan ciktim bende kendi doktorum bakti herhangi bir sıkıntı yok dedi istersem disarda baska doktorada gidebilecegimi soyledi aradim sordum ayrintili ultrason 500tl çok pahalli geldi bana.Zaten kalp sorunu ve down sendromu şuphesinde ciddi durumlar oluyormus benim gordugum bu durumlar yok dedi doktorum.Ben disarida gitmeyecegim tekrar cok gerekli gelmedi

Kızlar cvb veren arkadaşlar çok teşekkür ederim bu ara çok yoğunum giremiyorum kızın okulu ödevi evin işi misafiri hiç bitmiyor
Yarın bende vurduracagım tetanoz aşısını..
12 ekim ayrıntılı tarihim en son ben miyim ne

Yok cnm bende varım detaylı ikinciye tekrar cağırdı 23 haftalıkken gel dedi 14 ekim gidicem kontrol 21 ekimde kendi doktoruma gidicem .

Herhalde İkiz sebebiyle bel ağrısı fazla olur ama sen doktoruna söyle yarın canım. Bir anda büyüyebilirmiş, ben ne kadar büyüdüğünü jilet yaparken anlıyorum hatta yapamazken :)
yarın başka bi yerde ayrıntılıya gitcem ama dr.a mesaj atarım sonucu atarken bende her hafta fotoğraf çekiyorum hatıra kalsın diye geçen hafta bişey yok bu haftaki gobiş çıkmış gerçi çıksın artık gelmişim 22 haftaya :)

benimde çıktı çatlamış bile kaşınıp duruyorum valla 9 aylıkken fil gibi olacam sanırım
benimde alt kısımlarda iki küçük çizik oluşmuş :) krem aldım hemen başlıcam oğlumda olmamıştı krem kullanmıştım son ay nasıl olcaz bakalım hele bide benim iki tane

Kaderdasim benim :) en azindan 1 gun benimki 2 hafta sallandi :/

Yok.kiz ne sakincasi olacak :)
Bence cok guzel bir isim. Kayrayida aslinda unisex diyorlar ama benim tanidigim butun kayralar erkek :)
Aynen Unisex bi isim ama annem erkek ismi o deyip duruyo :) biz bikaç taneden secicez artık lara var Beril,eliz,defneyi bi akrabam yeni kızı olup koymasaydi kesin Defne olacaktı sinir oldum ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…