2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar emzirme ilk zamanlarda zor olabiliyor çatlak ve yaralar yüzünden. Ben avent kalkan kullanmiştim ilkinde ama şimdi gümüş göğüs kapaklari cok iyi diyorlar hiç arastırdinız mı?

Avent kalkandan çok memnundum ama bunudami denesem diyorum.

Ben o ayrıntılı ultrasonla doktorun yaptığı ultrasonun farkını anlamadım zaten. Sanki gelenek olmuş yada anlaşmalı para tuzağı gibi. Haftasonu gittik ayrıntılıya. Herşeye baktı tamam eyvallah Toplam 20 dk sürdü. Dün sonuçları kendi doktoruma götürdüm. İnceledi. Sonra beni muayene etti. Oda topllam 20 dk inceledi. Evet bu normalmiş evet bu biraz geniş miş bu biraz küçükmüş doğru vs vs diyerek adamın söylediklerini teyit etti. E aynı şeyleri bu doktor da görebiliyorsa ne anladım ben o işten. Boşuna masraf yaptım. Ona vereceğim parayla daha konforlu bebek arabası alırfım. Bilemedim yani bir hile var sanki

Kizlar hareket ettikce karnımın sağ yan bölgesi ağrıyor. Böyle birşey yaşayan oldu mu aranizda??

maşallah canım çok sevindim iyi geçmesine inşallah bende yarın güzel haberlerle dönerim

Kızlar selam
Sanki buaralar biraz biraz hissetmeye başladım gibi ama sürekli olan birşey değil gün içinde bir iki kere heralde bu haftalarda daha böyle oluyor dimi sonradan sıklaşıyor.bu gece yattım bekledim gelen giden yok

Bende yarın olucam cnm 2 gün ağrısı normal miş
Ben gayet rahat atlattım sadece kolumu biri tutugunda anlıyodum yoksa beni baya korkuttular kolunu kaldıramıyosun falan yada sanslıyım hic anlamadım herkeste farklı oluyo insallah ağrın olmaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…