- 17 Temmuz 2012
- 444
- 253
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #7.341
Ozaman bizde allah gönlune gore versinKız de bencedoktor erkek olabilir ama net değil dedi haftaya ikili için gideceğim netleşir belki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman bizde allah gönlune gore versinKız de bencedoktor erkek olabilir ama net değil dedi haftaya ikili için gideceğim netleşir belki

Maşallah Allah bağışlasın11 +1 ultrason à göre
Nacizane fikrim erkek gibi canim :)) hayırlısı olsun insallahBizde bugün gördük çok şükür bebeğimizi.Eki Görüntüle 2026631
Ben ilk hamileligimde amerikadaydim, doguma 1.5 ay kala donmustum. gap in outleti vardi bi ust sokagimizda, en pahalisi 5$. dogmamis cocuga koca bir bavul esya getirmistim :) ama Tr den kat kat ucuza denk gelmisti :) hangi siteler onlar? bakayim bende arada.
Ben ilk hamileligimde amerikadaydim, doguma 1.5 ay kala donmustum. gap in outleti vardi bi ust sokagimizda, en pahalisi 5$. dogmamis cocuga koca bir bavul esya getirmistim :) ama Tr den kat kat ucuza denk gelmisti :) hangi siteler onlar? bakayim bende arada.
Ozaman bizde allah gönlune gore versin![]()
Kizlarrrr gene bi soru sorucammmm lutfen kizmayinnnn ani korku bebege zararlimi acaba biraz once ani cok korktum bebegin kalbina zararlimi bisey olurmu diye korkuyorum lutfen yarimmmm edinnnn cok endiseliyimmm
Kızlar nasılsıniz alışverişler konuşulmaya başlamış ne güzel telaşlar ya tabi bide bazı insanlar hevesimizi kaçırmasa (burasi icin söylemedim) ilk bebeğimde sürekli bişeyler aldım ve aldığım herseyi kullandım şimdi cinsiyet öğrendim almak istiyorum ufak tefek neymiş ilk çocuktan kalanlar varmış ya kızlara papyonlu erkek kiyafeti giydircem sanki Ayy çok sinir oldum ya
Amin Allah razı olsun canm bnm biraz rahatladim iyiki varsinizO da içinde zıplamış olabilir ama bişi olacağını sanmam canım, Allah a emanetler.
Ben de gorenlerdenim bugun kuzumu.rahatca yatiyordu doktora ne kadar sakin oglum cok hareketliydi dedim bi baktik takla attiseni utandirdi annesi dedi.baya evir cevir heryerine bakti.
Bir cikinti goruyorum ama kesin bisey soylemek icin cok erken bir ay sonra netlesir dedi.cunku bu haftada kizlarda da ayni cıkıntı olabiliyormus arkadaslar. Yanliz bana ogluma arkadas geliyor gibi geldi. Saglikli olsunlar da ins oglum zaten erkek kardesim olsun diyip duruyor.
Benim de cok alisveris yapasim var besigi bile yenilemek istiyorum ama 7.ayi bekleyim diyorum.
Ama cinsiyet degisik olursa daha cok yapacagim tabiki![]()
Bizde bugün gördük çok şükür bebeğimizi.Eki Görüntüle 2026631
Ah canm cok teşekkür ederim sanada gecmis olsun bugun ku korkumu inanki hayatimda ilk defa yasadim cok kotuydu tiviler telefonlar internetler kesildi evde tektim kimseyi arayamiyorumda zaten normalda da gökgürültüsünden cok korkardim ama bugunku bambaşka biseydi hepimize cok gecmis olsun Allah korusun beladan kazadanİstanbuldaki arkadaşlar çok geçmiş olsun, ben hayatımda böyle bişi yaşamadım. Karşımızdaki evlerin camları, panjurları kırıldı. Dış cepheler kurşun yemiş gibi. Arabalar haşat oldu. Çok şükür bizde bişi yok, dışardan gelmiştim, araba kullanıyor olsam çok korkardım kesin, Allah tan arabayı da kapalı garaja sokmuşum. Bu gece de olabilirmiş, sakin kalmaya çalışalım, bebekleri rahatsız etmeyelim :) bu arada yine olursa telefonları, bilgisayarları kullanmayın. TV yi kapatın. Tekrar geçmiş olsun.
Gögüs agrısı bitti ve gögüslerim söndü benim sorma tatlım eşime dedim gebelik belirtim kalmadı diyor sacmalama bişi yoktur ben 2 hafta nasıl sabrediceksemAy Ne güzel heyecanlar başladı maşallah kızlar sonuna kadar böyle olsun hepimizin ama ben bakamıyorum daha kıyafet falan evin yakınına ebebek açılmış öyle uzaktan baktım Ne bileyim bi dört ay olsaydım hayırlısıyla
POWERHACK canım bende de biraz kaygı olmaya başladı iki haftadır doktora gitmedim daha haftaya cuma gideceğim göğüslerim tek belirtim dolgun ve biraz ağrı var dünden beri de belimde biraz ağrı var ya inşallah iyilerdir allahım kimseyi korktuğuyla sınamasın
Sorma kıyamet koptu sandım burda çatılar kırıldı agaclar kökünden sökülüp uctu o an dişarda olan teyze gözümün önünde baya uctu düştü kadın cıktım dişarı kaldırmaya fırtına dolu simsek allah birdaha yaşatmasın korktumIstanbuldaki arkadaslar cok gecmis olsub hepinize...
Allaha emanetler olmadı bi hastaneye gidersin pztesi falan ultrasonda görürsün için rahat olur bu arada çok geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasınGögüs agrısı bitti ve gögüslerim söndü benim sorma tatlım eşime dedim gebelik belirtim kalmadı diyor sacmalama bişi yoktur ben 2 hafta nasıl sabrediceksem![]()
Gögüs agrısı bitti ve gögüslerim söndü benim sorma tatlım eşime dedim gebelik belirtim kalmadı diyor sacmalama bişi yoktur ben 2 hafta nasıl sabrediceksem![]()