- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #8.641
ben hiç bir şey hissetmiyorum. hatta hamile gibi bile hissetmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hiç bir şey hissetmiyorum. hatta hamile gibi bile hissetmiyorum![]()
Cnm bir kbb git istersen anlattığın belirtiler imini tam hatırlamıyorum vetiligomuydu neydi ona benziyorBen bugun çok kötüyüm başım dönüyor midem bulanıyor kafamı kaldıramıyorum. Kulaklar çınlamasıda cabası oyy oyyyy
Daha çok yok bende ben daha hiç kilo almadım. hatta 2 klo verdim. fazla kilo almamam lazım. ama kot vs giyince vs rahatsız oluyorum :)göbişin çıkmadımı daha benimki artık ben varım diyor
Bende 1 kılo almışım ama pantolonlarım olmuyor şimdilik elbiseyle idare ediyorumDaha çok yok bende ben daha hiç kilo almadım. hatta 2 klo verdim. fazla kilo almamam lazım. ama kot vs giyince vs rahatsız oluyorum :)

Vallahi cnm doktor kız dedi ama belirtiler hep erkek bakalım 16.haftada kız derse belirtilere inanmıcam
Mide bulantım olmadı
Belim çok ağrıdı
Acıkma çok fazla
Kalp atışı 120
![]()
Sana erkekmi dediler cnmValla sana kiz banada erkek derlerse gercekten hic belirtiyle alakasi yokmus :) biliyosun ben oldum bulantidan 15e girdim bugun ama hala mide bulantisi var ve birde 4 gun hastanede yattim. bakalim :)
arkadaşlar ikili test sonuçları ne kadar sürede çıkıyor?
Evet canm bendede oluuo bnm canm da nar cekiyo bide ayva ama suan yok döndürülmüş meyve yemk istemiyorum ama mevsim olmayan şeyleri cekiyo canmSelam kızlar. Geçenlerde canm bu kış sebzesi çekmişti asermek mi bilmiyorum ama aklımdan da çok çıkmamıştı. İki gün önce büyük bi markette denk geldik ay pek bi sevindim yedim de rahatladımbulantilarim da daha tam geçmedi çıkmaz inşallah sizde de oluyor mu öyle şeyler
Canım suyu ihmal etme bol su iç cinsiyet hakkında bilgim yok geçmiş olsunKızlar selam kontrolden geldim ikili test yaptık çok şükür ense kalınlığı burun kemiği iyi dedi haftaya kan sonucu ekranda rakamı gördüm ama sonra canım çok sıkıldı unuttum
Bebeğin alanı dar ve suyu az dedi yazık ayakları kafasına değecek nerdeyse ilk baktı 48 mm falan sonra gittim bi çikolata WC'ye gittim 53 mm gözüktü crlsi kafana takma ama dinlenmen gerek bol su iç dedi haftaya rapor yazdı bugün De gitmedim işe ilaçlar verdi kızlar imom omega,oligofer demir,bide decavit vitamin içeceğim endişeliyim dua edin kızlar foto atayım bi bakın cinsiyetle ilgili
Havuc suyunun sıvıyı artirdigini soyluyorlar canim bi dene istersenKızlar selam kontrolden geldim ikili test yaptık çok şükür ense kalınlığı burun kemiği iyi dedi haftaya kan sonucu ekranda rakamı gördüm ama sonra canım çok sıkıldı unuttum
Bebeğin alanı dar ve suyu az dedi yazık ayakları kafasına değecek nerdeyse ilk baktı 48 mm falan sonra gittim bi çikolata WC'ye gittim 53 mm gözüktü crlsi kafana takma ama dinlenmen gerek bol su iç dedi haftaya rapor yazdı bugün De gitmedim işe ilaçlar verdi kızlar imom omega,oligofer demir,bide decavit vitamin içeceğim endişeliyim dua edin kızlar foto atayım bi bakın cinsiyetle ilgili
Ay yazik cok kucuk yerde neden boyle oluyormus az su icmektenmi acaba cunku bnde az su iciyorum bide banada dedigin ilaci yazdi hepsi bi arada takviye edici gida cok iyimis korkma ins bsy olmazKızlar selam kontrolden geldim ikili test yaptık çok şükür ense kalınlığı burun kemiği iyi dedi haftaya kan sonucu ekranda rakamı gördüm ama sonra canım çok sıkıldı unuttum
Bnde bi soru sordumk kimse cvb yazmiyo bana yaaaaaultrasonda kalp atış hızı yaziyormuuuuu
Canm bnm teşekkür ederim cvb icin bnde baktim bulamadim yaziyo bu arada sen nasil oldun iyimisnYazıyormuş demişlerdi ama benimkilerde yazmıypr
Teşekkür ederim evet bol su dedi ama kaç lt içeyim demedimCanım suyu ihmal etme bol su iç cinsiyet hakkında bilgim yok geçmiş olsun
Cnm ilk gebelikte suyu az dediler hem erken doğumu tetikliyor diye ben 5 lt ye yakın içtim sonraki kontrolde suyu normale dönmüştü en önemlisi su içebildiğin kadar içTeşekkür ederim evet bol su dedi ama kaç lt içeyim demedim![]()
TMm canım bi deneyim hem c vitamini teşekkür ederimHavuc suyunun sıvıyı artirdigini soyluyorlar canim bi dene istersen
Dinleniyorum sanırım iyiyimCanm bnm teşekkür ederim cvb icin bnde baktim bulamadim yaziyo bu arada sen nasil oldun iyimisn
Senin icin sevindim canm inşallah dsha iyi olursunDinleniyorum sanırım iyiyim