- 5 Nisan 2016
- 184
- 167
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
- #8.681
Bugün kontrolüm vardı. Kızıma kız kardeş geliyor 
çok mutlu oldum kız kardeşim yok olmasını istemişimdir her zaman Rabbim evlatlarıma nasip etti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli olsun cnm allah saglikls kucagina almayi nasip etsinnBugün kontrolüm vardı. Kızıma kız kardeş geliyor çok mutlu oldum kız kardeşim yok olmasını istemişimdir her zaman Rabbim evlatlarıma nasip etti
Foto gitmiyor canm yaEğer fotoğrafı alırken kalp atışları açıksa yazar. Resmî yükle istersen bakalım.
Aynen sen hazırlıklı olvalla bilemiyorumfırtına öncesi sesslizlik sanırım
![]()
Bende erkege benzettim .Sen hep kız dedin, ben de senden önce kız dedim. Aöa içimde bir şaşkınlık olacak erkek olacak diyen biri var. Hayırlısı ve sağlıklısıyla
Ağrı meselesi... karnımın üstünde bir ağrıydı bıçak gibi. Gaz gibi ama gaza benzemiyor. Kasıklarım ve belim ağrıyordu tıpkı adet sancısıma benzer bir sancı. Bu kadar. Çalıştığım için günü ağırlarla geçirdim çok zor olmadı
Bende erkege benzettim .
Benim farklı farklı gittigim hastande kiminin yazıyo kiminin yazmıyo her hastane farklı benim genelde HR diye yazıyo kalp atışınaFoto gitmiyor canm ya
Benimkine cok benzettim tabiki tahmin hayırlısı olsunNereden benzettin ? Farklı bakış açısı da duymak istiyorum
Sen hep kız dedin, ben de senden önce kız dedim. Aöa içimde bir şaşkınlık olacak erkek olacak diyen biri var. Hayırlısı ve sağlıklısıyla
Ağrı meselesi... karnımın üstünde bir ağrıydı bıçak gibi. Gaz gibi ama gaza benzemiyor. Kasıklarım ve belim ağrıyordu tıpkı adet sancısıma benzer bir sancı. Bu kadar. Çalıştığım için günü ağırlarla geçirdim çok zor olmadı
Benimkine cok benzettim tabiki tahmin hayırlısı olsun
O zaman kendimle çelişmemişim :) hayırlısı olsun, sağlıklı hayırlı evlatlar olsun da ikisi de ayrı güzel.
Çok geçmiş olsun gerçekten, benim de belim ağrıyor bugün.
Bn bu ultrason dan bsy anlamadim bide bebiş sirti dönüktü cinsiyet de ogrenemedim yaBenim farklı farklı gittigim hastande kiminin yazıyo kiminin yazmıyo her hastane farklı benim genelde HR diye yazıyo kalp atışına
Canım bende oyle bir ultrason kağıdı var hic birsey yazmıyo en yakın zamanda ögrenirsin hayırlısı neyse ol olsun amin.Bn bu ultrason dan bsy anlamadim bide bebiş sirti dönüktü cinsiyet de ogrenemedim ya
Amin Allah razi olsun canm bnm artk pzrtesi gunu beklicemCanım bende oyle bir ultrason kağıdı var hic birsey yazmıyo en yakın zamanda ögrenirsin hayırlısı neyse ol olsun amin.
Bir daha ne zaman gideceksin doktora canim gec ogreneceksin mecbur. Ben de slai günü 15. Haftaya girecem insallah belli olur cinsiyetiBn bu ultrason dan bsy anlamadim bide bebiş sirti dönüktü cinsiyet de ogrenemedim ya
canim gordugum pozisyon vidyo cnm resimde erkek gibi benim yarin net belli olur insallah bu haftalarda genelde hep erkege benzetirler yanilma olur ama benimkisi erkek eminim artık .Nereden benzettin ? Farklı bakış açısı da duymak istiyorum
İnşallah pzrtesi gunu gidecem canm aslinda bugun gittim davlet hastanesindeki dr hic bsy söylemedi ultrasonda bakti resmini verdi iki hafta sonra uçlu testmi dört lu testmi hatırlamıyorum gel dedi cinsiyet bellimi dedim soyleyemicem ense olcusune bakarmisiniz dedim bn bilmiyorum dedi en iyisi pzrtesi kendi drma gidecem inşallah belli olur yaBir daha ne zaman gideceksin doktora canim gec ogreneceksin mecbur. Ben de slai günü 15. Haftaya girecem insallah belli olur cinsiyeti
Amin canım inşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinhayirli olsun cnm allah saglikls kucagina almayi nasip etsinn
Merak ettim seninkini.
Dün doktor ağrın varsa dinleneceksin yabana atmayacaksın dedi
Ben sürekli yatıyorum eşim evi haftada bir süpürüyor bir yemek yapmaya kalkıyorum ondada belim çok ağrıyor artık normal hayatıma dönmek istiyorumEvet yormamak lazım kendini, dinlenmek iyi geliyor kesinlikle.