- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #16.441
günaydın orayada bakarım cnm çok teşekkürlerLosevide dusunebilirsin canim. Ben nikah sekerimi oraya yaptirdim. Kucuk lavanta keseleri cok guzel oluyor.
Bu arada gunaydun herkese :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın orayada bakarım cnm çok teşekkürlerLosevide dusunebilirsin canim. Ben nikah sekerimi oraya yaptirdim. Kucuk lavanta keseleri cok guzel oluyor.
Bu arada gunaydun herkese :)
Bu arada bende anne zoruyla yapacagimgünaydın kızlar bende yedikule hayvan barınağını aramıştım onlara yaptırıyorsun geliri onlara kalıyor şuan için yapacak kişi yurt dışında sipariş alamıyoruz demişlerdi
mevlüt evlenince yapmadım ama kaynanam konustu büyük ihtimal bebek içinde konuşulacak
ben mevlüt yapmadım yapanlara da gitmiyorum hediyemi alıp baska zaman gidiyorum
kayınvalide baskısıyla yapılır mı mevlüt bilmiyorum süs konusunda kararsızım benim ev bebek süsü dolu
ben yedikule yapamıyoruz diyince yatırmaktan vazgectim sonra en yakın arkadaşım yaptırdı düğün süsümü sağolsun benim hayvanları sevdiğimi bildiğinden çok güzel bir lavanta kesesi seçmişti
hihihihi annemde heveslenir de zorlamaz benim sevmediğimi biliyor babam adım dahi atmaz bizim aile inanç konusunda karışık ama demokratik :)Bu arada bende anne zoruyla yapacagimsen yine kv zoruyla yapiyorsun
![]()
Aynen canim işte başta çok sabir gerektiren bir durum. Benim de yardim edebilecek pek kimsem yok anneler gelir onar gün kalır gider. Acaba dayanabilir miyim bilmiyorum. Benim cocukluguma benzerse çok beter bişey olur :)) ama babasina benzerse de çok uysal ve sakin olur bakalim gelmeden anlayamayiz bunu simdilik :)Benim oğlum kendi kendine uyur.
Kolikti asla susmuyordu. Bende önce sling sonra kanguru edindim ve öyle uyuyordu sadece bana koala gibi yapısıp hafifce ben sallanıyordum. Büyüdükçede yatırıp yanına yatmaya başladim. Isterse kucagima sarılıyor hala.
Bebegi hafif sallamak rahatlatıcı ama nasıl alıstırırsan öyle gidiyor ben inanıyorum. Yani şöyle söyleyeyim ilk 7 ay sürekli mızmız bir oğlum vardi herkes acırdi bana. Ama sallamak istemedim sallamadim. Benim icin çok zor oldu bazen sallasam belki daha kolay olacaktı ama bence doğrusu buydu.
Kendi kendine uyuyan bebekler her zaman uyumuyor baştan böyle olmuyor yani her zaman![]()
Emsin yanimda yatsin onlar normal seyler canim. Ama bebegin kendi sagligi icin de benim akıl sagligim icin de sallanmaya alismamasini intiyorum. Hani parklarda ya da misafirliklerde görürüz bebek çılgın gibi aglar battaniyeye koyar saatlerce sallarlarKendi kendine uyuyan bebek pek yoktur heralde:) kizim once emerek uyurdu sonra emmeyi birakinca yanina yatip kolumu tutarak uyudu. Hala da oyle uyuyor. Ne zaman kendi basina uyuyacak bilmem:) ben biraz rahat bi anneyim ya su soyle olacak buna alistirmiycam gibi dusuncelerim yok. Ne rahatsa benim icin cocuk icin onu tercih ediyorum
hihihihi annemde heveslenir de zorlamaz benim sevmediğimi biliyor babam adım dahi atmaz bizim aile inanç konusunda karışık ama demokratik :)
kayınvalideyi düğünde atlattım ama bebekte atlatamacak gibiyim çünkü o gelecek bu gelecek bebek görmek isteyecekler diye benim beynimi yer bende toplu aradan çıksın isterim
eltimin mevlütü yaptılar yemek vs yendi konu komşuyu toplamış gelmiş
en nefret ettiğim sey tanımadığım insanları öpüp sohbet etmek vaaz dinlemek bilmiş insanlara kafa sallamak zorunda kalmak veee en önemlisi bebeğimi öpüp mıncırcaklar uyuz olurum o sebeple aile içi olsun derim kv kardeşi annesi halalar vs gelir giderler artık
Canim cok stressli hamileliklerde bebekler dogduklarinda daha gergin oluyor diyorlar. Gelisiminde bir sikinti olmaz ama sen yinede sakin olmaya calis. Neticede her seyi hissediyor bebek.gnaydın kızlar
bende burdaki bazı arkadaşlar gibi kv değil ama eşimden yakınanlardanım.Aşırı sinirli bir halde dolanıyor ve beni sürekli ağlatıyor.Sonrada ağla tabi hamileliğin arkasına sığın sen diyor.
En el üstünde tutulmam gereken zamanda çok kötü ve mutsuz bir dönem geçiriyorum.
Bu kadar ağlamama rağmen genede bebeğimi düşünüp kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
Ağlamanın bu kadar bebek üstünde bir zararı olurmu diye düşünmeye başladım artık?
haklısın canımBizdedr sulale kalabalik. Evlendiklerinden beri ev gormeye geleceklerdi 2 senedir salladim. Simdi bebekle yine baslar bebek gormeye gelecegiz muhabbeti. Mecbur yaapacagiz birseyler.
Canim cok stressli hamileliklerde bebekler dogduklarinda daha gergin oluyor diyorlar. Gelisiminde bir sikinti olmaz ama sen yinede sakin olmaya calis. Neticede her seyi hissediyor bebek.
Heh işte mevlüt gereksiz demektense ettafindan ailenden toplarsin birilerini okutursun biseyler ben de öyle istiyorum aslinda. Evime kalabaligi doldurup gürültü yaptiramam hem bebek icin hem benim icin çok yorucu olur. Bir mekan da tutup büyük mevlud yapmam çünkü benim ailem ve kocamin ailesi barismadikca cok beklerler böyle şeyleri. Kurban kestirmeye niyetimiz var. Kayinpedere kaynanaya kalsa onlarin memurluk yaptigi yerde kestirip kavurma pilav yaptirip dagitacaklarmis mış mış.... Para bizden cikacak onlar havasını atacak. Hem de benim ailem olmadan.. Hic gerek yok kurban bir yere bagis yapılır mevlut de binadaki komsular üç beş yakinla evde bir saatte hallolurKizimda bende mevlut yapmadim. bende mevlutten hoslanmayanlardanim. Sadece kendi aramizda Kuran okuduk, bebegimizin duasini yaptik. Dogum icin kucuk kavanozlarda seker dagitmistik, ama oyle resimli felan seyler yapmadim. banada gereksiz geliyor. sadece aile icin dagitirsam kucuk yasin dagitirim, kv heves eder biliyorum. yoksa bencede bagis en mantiklisi. yine mevlut yapmak niyetinde degilim, kendimiz dualariz bebisi insallah.
canım sağlık açısından olamayabilir ama stresle üzüntüyle vucudunu kasarsan vs belki bsy olurgnaydın kızlar
bende burdaki bazı arkadaşlar gibi kv değil ama eşimden yakınanlardanım.Aşırı sinirli bir halde dolanıyor ve beni sürekli ağlatıyor.Sonrada ağla tabi hamileliğin arkasına sığın sen diyor.
En el üstünde tutulmam gereken zamanda çok kötü ve mutsuz bir dönem geçiriyorum.
Bu kadar ağlamama rağmen genede bebeğimi düşünüp kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
Ağlamanın bu kadar bebek üstünde bir zararı olurmu diye düşünmeye başladım artık?
aynen üç beş kişi yakın aileyle daha mantıklıHeh işte mevlüt gereksiz demektense ettafindan ailenden toplarsin birilerini okutursun biseyler ben de öyle istiyorum aslinda. Evime kalabaligi doldurup gürültü yaptiramam hem bebek icin hem benim icin çok yorucu olur. Bir mekan da tutup büyük mevlud yapmam çünkü benim ailem ve kocamin ailesi barismadikca cok beklerler böyle şeyleri. Kurban kestirmeye niyetimiz var. Kayinpedere kaynanaya kalsa onlarin memurluk yaptigi yerde kestirip kavurma pilav yaptirip dagitacaklarmis mış mış.... Para bizden cikacak onlar havasını atacak. Hem de benim ailem olmadan.. Hic gerek yok kurban bir yere bagis yapılır mevlut de binadaki komsular üç beş yakinla evde bir saatte hallolur
Heh işte mevlüt gereksiz demektense ettafindan ailenden toplarsin birilerini okutursun biseyler ben de öyle istiyorum aslinda. Evime kalabaligi doldurup gürültü yaptiramam hem bebek icin hem benim icin çok yorucu olur. Bir mekan da tutup büyük mevlud yapmam çünkü benim ailem ve kocamin ailesi barismadikca cok beklerler böyle şeyleri. Kurban kestirmeye niyetimiz var. Kayinpedere kaynanaya kalsa onlarin memurluk yaptigi yerde kestirip kavurma pilav yaptirip dagitacaklarmis mış mış.... Para bizden cikacak onlar havasını atacak. Hem de benim ailem olmadan.. Hic gerek yok kurban bir yere bagis yapılır mevlut de binadaki komsular üç beş yakinla evde bir saatte hallolur
canın sıkılınca buraya sar. geyik muhabbetine sarınca moralin düzelir :) ben çok canım sıkılıncA BDV TAKILIYORUM. BETERİN BETERİ VAR DİYİP HALİME SEVİNİYORUMhaklısın canımnemesis teşekkür ederim çok elimden geldiğince kendimi susturmaya çalışsamda sanırım hormonlardan o gözyaşlarım hiç bitmiyor sanki.
haklısım evet başka şeyler bulmam lazım artık buarada bebişini hissetmeye başladınmı sende benim gibi uzunlardansın:)sanırım biz bu cüsseye anca hissedicez.Benimde boyum 1.85 :) eski milli basketbolcuyum.canın sıkılınca buraya sar. geyik muhabbetine sarınca moralin düzelir :) ben çok canım sıkılıncA BDV TAKILIYORUM. BETERİN BETERİ VAR DİYİP HALİME SEVİNİYORUM![]()
yok hala hissetmiyorum :)haklısım evet başka şeyler bulmam lazım artık buarada bebişini hissetmeye başladınmı sende benim gibi uzunlardansın:)sanırım biz bu cüsseye anca hissedicez.Benimde boyum 1.85 :) eski milli basketbolcuyum.
Aman yasak sa sakin bulaşma cnm bebis ten daha önemli degilOh iyisin bana iki gün önce bastıra bastıra bir kaç kez söyledi yasak diye riskli ya zaten ağrım var yatıyorum iki gündür :))
Bende aspirin kullanıyorum cnm ama bana bir yasak gelmedi şimdilik en iyisi doktorunu dinleValla sizin ki iyiymiş bizim durum sinir bozucu çünkü bir riskte yok İşte asprin ve cleaxane kullananlara önermiyorum dedi sadece