2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bence cok sağliklı birsey değil. Bir arkadaşımin vardı gidince oğlumu koydum ama ben memnun kalmadim hic. Cocuk sğa sola kaydı. Gece özellikle korkarim ben.

Kayıyor mu ya oğlumun mobilya beşiği var ve işin kötü yanı hem çocuk odamız yok hem de beşiğini bırakmaz daha ya ne yapsam ki :işsiz:

Bende hergün aksamlari daha çok oluyor cnm kipirti özellikle 10 gibi 1 kaşık nutellla ye ayaklarının altına yastık koy uzan benimki cildiriyor o zaman:nazar:

yaa. ne güzel. bende iki gündür karnımın alt tarafında çok sık olmamakla birlikte arada 3-4 kere damar atması gibi bişey hissediyorum. bebişin hareketleri mi acaba :110:

Sabitleyince evet sabit kaliyor ama cok basit sacma bir plastigi civisine gecirip sabitliyor. Belki daha kullanisli modern olanlari da vardir. Ilk aylarda gördüğümde ben de alirim diye düşündüm ama kullanimi zamanla zorlaştı. Bebek sallanmak isterse belli bir zamandan sonra sallayamiyorsun. Bebek bir o köşeye bir bu köşeye gidiyor. Dedigim gibi belki daha kullanisli modern olanlari vardir bilmiyorum

Sağlam da olması lazım tabi benim yer sıkıntım olduğu için küçük bişeyler lazım

Tabi benim gibi yapamıyor ama normal erkeklerden daha titiz dir:KK71:
Aman bende alıştım valla iyi oluyor yemeği yiyoruz ben içeri uzaniyorum o bulasiklari yıkıyor ardından çay getiriyor iyiymiş boyle:-)

benim eşimde allah razı olsun hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri hiçbir iş yaptırmıyor. çamaşır, bulaşık, ev süpürme, yerleri silme, cam silme.. hepsini kendi yapıyor :temizlik: :kk77::KK69: içim rahat değil azcık yardım edeyim diyorum otur ben yapıyorum diyor. bana da ayaklarımı uzatıp dinlenmek kalıyor :halay::nazar:

gnaydın kızlar
bende burdaki bazı arkadaşlar gibi kv değil ama eşimden yakınanlardanım.Aşırı sinirli bir halde dolanıyor ve beni sürekli ağlatıyor.Sonrada ağla tabi hamileliğin arkasına sığın sen diyor.
En el üstünde tutulmam gereken zamanda çok kötü ve mutsuz bir dönem geçiriyorum.
Bu kadar ağlamama rağmen genede bebeğimi düşünüp kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
Ağlamanın bu kadar bebek üstünde bir zararı olurmu diye düşünmeye başladım artık?
inan hiçkimse yada hiçbirsey için aglamaya değmiyor uzuldugunle kalıyorsun hamileyken insan extra bi hassas oluyor biliyorum ama kendine ve bebege yazık sadece ,kimse bizler kadar takmıyor o yuzden elinden geldiğince umursamamaya calıs bebegin ve kendin için en degerli sizsiniz kimsenin bunu bozmasına izin verme bende ilk hamileliğimde biton seye takmıstım anneme babama eşime ama sonuç o zamanlar kendimi yıprattığımla kaldım hayat devam ediyor sende oyle yap kendinle ilgilen en temizi ;)

çorapları yıkama bence. çorabı bitince düşünsün ne yapacak :KK70:
ben hiç çorap eşleyemiyorum. çünkü evde çorap karadeliği var çıkardığım çorabın eşini asla bulamıyorum. yakında taşınıcaz bakalım nereden çıkacak çoraplar :KK70:
bencede sepete atsaydın yıkardım sepette yoktu diyim yıkamadım diyim :)

benim eşimde allah razı olsun hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri hiçbir iş yaptırmıyor. çamaşır, bulaşık, ev süpürme, yerleri silme, cam silme.. hepsini kendi yapıyor :temizlik: :kk77::KK69: içim rahat değil azcık yardım edeyim diyorum otur ben yapıyorum diyor. bana da ayaklarımı uzatıp dinlenmek kalıyor :halay::nazar:
,

SENİN KOCA 5 yıldızlı ideal koca. benimki seninkinin bir tık altı. bana hiç bir iş yaptırmıyor. ama kendide yapmıyor :D
şimdilik bahanesi taşınacak olmamız bakalım taşınınca ne olacak :D:D

Sağlam da olması lazım tabi benim yer sıkıntım olduğu için küçük bişeyler lazım
Kendi evin mi canım. Kira ise belki ilerde daha geniş bir yere çıkarsınız. Bebekler büyüdükçe çok zor olur. Önce sagliklari olsun şimdilik yatıracak bir yer bulursun canim olmazsa küçük patk park yataklar var ya da küçük boyutlu mobilya tarzi yataklar. Ikea da 150-200 civari varmis mobilya tarzi olanlar

Gunaydin kizlar. Ben de pek mevlut olaylarini falan sevmiyorum ama aileler mecburiyetiyle olacak. Kv nerde yapariz diye dusunmeye basladi bile:) ben de bi ablamda gormustum eyup sabri tuncerden kucuk boy plastik sise gul suyu dagitti ama fiyatini arastirmak lazim. Onlari paketletmis guzelce bebegin adini paketin ustune yazdirmis.Bi de kutuda tesbih oluyor o benim aklimda. Yaninda klasik cikolata ya da seker.
cnm hepsiini kendin bile hazırlayabilirsin internette isme özel yapan yerlerde var yasin-i serifler falan yapıyorlar bebegin adıyla falan seviyorsan ilgilenmeyi böyle seylerle doğumdan önce yavas yavas hazırlarsın boş kücük bebek kolanya siseleri satılıyor kendin gülsuyu doldurursun kurdela çiçek süslersin falan , lohusa serbeti için suslu kadehler ,kristal boncuk tesbihler ,lokum külahları ,ben kızımda hepsini doğmadan yapmıstım sseviyorum ilgilenmeyi böyle seylerle o yuzden benim için keyifliydi , sende hoslanıyorsan kendin ufaktan yapabilirsin cnm ;)

inan hiçkimse yada hiçbirsey için aglamaya değmiyor uzuldugunle kalıyorsun hamileyken insan extra bi hassas oluyor biliyorum ama kendine ve bebege yazık sadece ,kimse bizler kadar takmıyor o yuzden elinden geldiğince umursamamaya calıs bebegin ve kendin için en degerli sizsiniz kimsenin bunu bozmasına izin verme bende ilk hamileliğimde biton seye takmıstım anneme babama eşime ama sonuç o zamanlar kendimi yıprattığımla kaldım hayat devam ediyor sende oyle yap kendinle ilgilen en temizi :KK66:

D durumira07 çok teşekkür ederim canım inan ağlıyorum üzülüyorum diye bebeğe birşey olacak diye aklım çıkıyor.O yüzden kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.

,

SENİN KOCA 5 yıldızlı ideal koca. benimki seninkinin bir tık altı. bana hiç bir iş yaptırmıyor. ama kendide yapmıyor :KK70:
şimdilik bahanesi taşınacak olmamız bakalım taşınınca ne olacak :KK70::KK70:

sağol canım, eşim hamile olmadan öncede ben yerleri süpürürken o gelir viledayı alıp arkdamdan süpürdüğüm odaları silerdi, tek değişen bu sefer hepsini kendi yapıyor.. :halay: :nazar:

D durumira07 çok teşekkür ederim canım inan ağlıyorum üzülüyorum diye bebeğe birşey olacak diye aklım çıkıyor.O yüzden kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
aynen , en güzeli oyle , sakin ol , kafanı dagıtacak bebekle ilgili seyler yapabilirsin mesela , orgü ,dikiş , süs püs , bunlar bana terapi gibi geliyor, hobilerle ugrasıp hem iş hem eş hem aile stresini azaltıyorum , herkeze de siddetle tavsiye ediyorum , kafan dağılır ve sonuc olarak da hem bebişine yada kendine bişeyler uretmiş olursun , no stres ;) gelsin mutlu bebişler ;)

cnm hepsiini kendin bile hazırlayabilirsin internette isme özel yapan yerlerde var yasin-i serifler falan yapıyorlar bebegin adıyla falan seviyorsan ilgilenmeyi böyle seylerle doğumdan önce yavas yavas hazırlarsın boş kücük bebek kolanya siseleri satılıyor kendin gülsuyu doldurursun kurdela çiçek süslersin falan , lohusa serbeti için suslu kadehler ,kristal boncuk tesbihler ,lokum külahları ,ben kızımda hepsini doğmadan yapmıstım sseviyorum ilgilenmeyi böyle seylerle o yuzden benim için keyifliydi , sende hoslanıyorsan kendin ufaktan yapabilirsin cnm :KK66:
Evet guzel olur, elimden pek gelmez ama hazir malzemelr var. Lokum kulahi fikrini cok sevdim :)

geçen temizlik yaptım ufakta olsa ev iki katlı elektirik süpürgesi ağır o yüzden sırf alt katı yaptım ufak caplı sıldım supurdum toz aldım bel koptu hemen agrım oldu kasıklarda bebeğin olduğu yerde
eşime söyledim kadın cagıralım 2 haftaya bır dedı
kadın cagırsak ne olacak benı yoran senın kotunu corabını toplamak kadın gelecegı zaman yıne ben toplayacagım dedim
beni en cok ıvır zıvır dagınıklık yoruyor cıdden yoksa temızlıkte pratık halledıyorum
maç günü dizi günü salonda kovada çekirdek koyup götürmeyi biliyor ama ordan kaldırmayı bilmezo salonda durur öyle kotlar ayrı bı tarafta yav yatmaya gıderken elıne al sonra as kaldır dolabına yok yapar mı gelır odanın kapısında corap cıkar 3 adım atsa banyo kırlı sepetı o gun banyoya at dedim 3 adım atacaksın dedım sepetın kenarına atmıs kapagı kaldırım ıcıne atsa ölür yine eyilip ben sepete koyduktan sonra ne manası var dedim
annesi hiç alıştırmamış cok asırı dagınık artık bıktım ilk zamanlar her yere notlar yazmıstım klozetin kapagını ındırmesıne kadar bı de o olaya ayarım kalkıyor ama ınmıyor ben ona dokunmak zorunda mıyım dıyorum
yapıyordu yavasta olsa sımdı hıc yapmıyor
ev hanımı anne arkasını toplamıs ıstedıgı yemegı yapmıs vs ılk zamanlar yemek konusunda sıkıntımız oldu hayatında pırasa yememıs brokoli yememıs dedım ben senle her gün pılav et kızartma pılav tavuk yersem 120 kılo olurum sebzeye zeytıyaglıya alıstırdım cok sukur bır de su danıklık hallolsa ah
ev ısınden cok bana evde kosturacak bırı lazım katlıyorum guzelce tısortları altından bı cekıyor tısortler bırı bı tarafa bırı bı tarafa kayıyor kırısıyor dusuyor egılıp almıyor bıle :KK43: :)

Evet guzel olur, elimden pek gelmez ama hazir malzemelr var. Lokum kulahi fikrini cok sevdim :)
aynen herseyin hazırı var artık malzemecilerde ustelikte gayet uyguna geliyor külah hem sık hem pratik 50 li sini 15 tl ye mi ne almiştim halende kızımın doğum günlerinde jelibon falan dagırıtım o külahlardan alıp, uzerine ozalitcide hosgeldin .....(ismi ne olacaksa ) bebek yazan süslü püslü stickerlardan bastırdım yapıstırıp yapıstırıp tazecik lokumları doldur , miss :KK66:

Back
X