2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Deneyeyim bakalim ama benimki 1 tepsi baklava yesem yine kipirdamayacak sanirim. Hayir ultrasona gidince taklalar atan cocuk normalde neden kipirdamaz bilmiyorum :KK70:

Bizim evde her yer her seyde suan. Tasinacagiz zaten. O yuzden 1 haftadir ev bile supurmedik. Yigili kutu heryer :)
Taşınmak ayrı sıkıntı zaten en iyisi kendi haline birakmak:halay:

Hep ben yapıyordum da plesenta aşağıda deyince doktor eşimin hamaratlığı tuttuğu evde olduğu sürece tabi çok bişey yapmıyor ev pırıl pırıl olmuyor tabi de çamaşır masa toplama filan ana işleri hallediyor sağolsun ben de o görmeden ufak tefek yapıyorum :KK70:
Aman boşver yapsınlar cnm:temizlik:

yaa. ne güzel. bende iki gündür karnımın alt tarafında çok sık olmamakla birlikte arada 3-4 kere damar atması gibi bişey hissediyorum. bebişin hareketleri mi acaba :110:
Benim ki damar atması gibi değil cnm ilk mısır patlıyor gibiydi şimdi resmen tık vuruyor kayıyor gibi

benim eşimde allah razı olsun hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri hiçbir iş yaptırmıyor. çamaşır, bulaşık, ev süpürme, yerleri silme, cam silme.. hepsini kendi yapıyor :temizlik: :kk77::KK69: içim rahat değil azcık yardım edeyim diyorum otur ben yapıyorum diyor. bana da ayaklarımı uzatıp dinlenmek kalıyor :halay::nazar:
Aynı benim eşimi gördüm cnm bayramda camları sildi allah razı olsun eslerimizden :nazar:

Kizlaaaar kontrolume son 4 Saat !!!!! Dakikalari sayiyorum su an. Allahim insallah hersey iyi desin baska bisey istemiyorum. Ama bi de cinsiyeti soylese cok sevinicem artik :dondurma: 17. haftada ogrenemeyen bi ben kaldim galiba :işsiz::işsiz:

ay hadi hayırlı haberler inşallah :dua:

Aynı benim eşimi gördüm cnm bayramda camları sildi allah razı olsun eslerimizden :nazar:

aynen canım allah razı olsun:nazar::nazar:

Doğumdan sonra en çok bozulduğum şey eşime benzemeseydi halbu ki hep ayna da kendime bakıyordum bana benzesin diye 9 ay taşı celemesini çek babaya benzesin :KK70: Kız belki bana benzer umudum yok ama :KK70:
bende özellikle eşime bakıyorum mavi gözlü çünkü kızçem maviş olsun diye :)

Kayıyor mu ya oğlumun mobilya beşiği var ve işin kötü yanı hem çocuk odamız yok hem de beşiğini bırakmaz daha ya ne yapsam ki :işsiz:
Böyle basit birsey. Olmadi anne yanı besik alsan. Ama ondada ayaklanana kadar. Yani sen bilirsin ama bana böyle dokunsan yıkilacak basit birsey gibi geldi. Bide oglun var seninde daha küçük oda muhtemelen biraz ilgilenir kardeşiyle:D

Ben kendim mavi gözlü sarışınım ama eşimin kopyasinı doğurdum:KK76:

Hoş beyaz tenli acık kumral oglum banada benzetiyorlar ama eşimi görünce aa ayni eşin diyorlar. :olamaz:

D durumira07 çok teşekkür ederim canım inan ağlıyorum üzülüyorum diye bebeğe birşey olacak diye aklım çıkıyor.O yüzden kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
Canima belki denk gelmissindir okumussundur ben son zamanlarda berbat şeyler yaşadım. Resmen cehaletin yerle bir olduğu durumlardan çıktım. Cok agladim hastanelik oldum. Kayinvalidem millete anlatmis biz bisey yapmadik bagirdi cagirdi kendini hastanelik etti demiş !!!!! Düşün yani hastanelik ettik bile dememis ben kendimi o duruma düşürmüşum. Yani anlayacağın. Birsey olursa kimse suçunu kabullenmez yine sen suçlu olursun. O yüzden takmamayi ögren ben de son günlerde öyle yapiyorum. Kendine meyve tabaklari yap cik balkonda otur sevdigin müzikleri dinle bebeginle konuş. Yalniz gitme imkanin varsa git bebeğine ufak tefek eşyalar al.. Ben öyle çok rahatladim. Geçen hafta o kadar bunaldim ki evliligimi yıkmayı göze aldım artik nefes alamiyordum. Ama baktim ki beni bu hale sokanlar gayet rahat olan bana ve bebegime oluyor. Düşünmemeye çalış. Bosvermeye çalış..

Canima belki denk gelmissindir okumussundur ben son zamanlarda berbat şeyler yaşadım. Resmen cehaletin yerle bir olduğu durumlardan çıktım. Cok agladim hastanelik oldum. Kayinvalidem millete anlatmis biz bisey yapmadik bagirdi cagirdi kendini hastanelik etti demiş !!!!! Düşün yani hastanelik ettik bile dememis ben kendimi o duruma düşürmüşum. Yani anlayacağın. Birsey olursa kimse suçunu kabullenmez yine sen suçlu olursun. O yüzden takmamayi ögren ben de son günlerde öyle yapiyorum. Kendine meyve tabaklari yap cik balkonda otur sevdigin müzikleri dinle bebeginle konuş. Yalniz gitme imkanin varsa git bebeğine ufak tefek eşyalar al.. Ben öyle çok rahatladim. Geçen hafta o kadar bunaldim ki evliligimi yıkmayı göze aldım artik nefes alamiyordum. Ama baktim ki beni bu hale sokanlar gayet rahat olan bana ve bebegime oluyor. Düşünmemeye çalış. Bosvermeye çalış..

haklısın bize bişey olursa kimse düşünmez dediğin gibi.Bebeğimde inşallah iyidir o kadar ağlayınca insan düşünüyor.
Teşekkür ederim çok canım.

Biz de çok karma bir aileyiz annem babam kara kaş kara göz. Ben de onlara benzemisim ten açık kaslar gözler saclar kapkara. Abim kumral mavi göz ablam ukraynali gibi tam sarışın mavi göz alakasiz bir aileyiz :D ama bebegim hareket ettiginde hep gözlerimi kapatip babami düşünüyorum insallah ona benzer oğlum. Gençken kızlar babamla evlenmek için ağliyormus hatta evlendiginde bile anneme sataşiyorlarmis babami aldigi için cok komik hikayeleri var yaaa :D eskiden de varmış öyle yüzsüz kızlar:)) hissediyorum kocama benzeyecek ama babam daha yakışıklı malesef kocam 2. Planla :halay:

haklısın bize bişey olursa kimse düşünmez dediğin gibi.Bebeğimde inşallah iyidir o kadar ağlayınca insan düşünüyor.
Teşekkür ederim çok canım.
Bisey olmamistir merak etme. Ben saatlerce kilitlendim kaskati odun gibi oldum. Arrik bebeğim ölmüştür diye düşünerek doktora gittik ama vok şükür ki iyiydi.. Onlar sandigimizdan daha güçlü onlarin stres yasamasina sebep olanlar utansin

Bisey olmamistir merak etme. Ben saatlerce kilitlendim kaskati odun gibi oldum. Arrik bebeğim ölmüştür diye düşünerek doktora gittik ama vok şükür ki iyiydi.. Onlar sandigimizdan daha güçlü onlarin stres yasamasina sebep olanlar utansin
çok sağol canım benim.İyi olur herşey inşallah.

Kendi evin mi canım. Kira ise belki ilerde daha geniş bir yere çıkarsınız. Bebekler büyüdükçe çok zor olur. Önce sagliklari olsun şimdilik yatıracak bir yer bulursun canim olmazsa küçük patk park yataklar var ya da küçük boyutlu mobilya tarzi yataklar. Ikea da 150-200 civari varmis mobilya tarzi olanlar

Kira canım 2 yıl sonra belki taşınırız , park yatak olur evet araştırırım yavaş yavaş uygun fiyatlı onlar zaten :)

Back
X