- Konu Sahibi Homely_angel
- #16.541
Gözünaydın canım :)nihayet salı günü bir oğlum daha olacağını öğrendim :) darısı basınıza :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın canım :)nihayet salı günü bir oğlum daha olacağını öğrendim :) darısı basınıza :)
ya şöyle söyleyeyim. biz eşimle 2 li türk kahvesi fincanı koleksiyonu yapıyoruz. gezdiğimiz her yerden beğendiğimiz her yerden kahve fincanı aldık dünyanın dört bir yanından. evde 100 çift falan kahve takımı var sadeceHamile hamile hiç çekilmez canım toplaması ayrı yerleştirmesi ayrı işkence Allah kolaylık versin![]()
Kızlar merhaba hepinize güzel hamilelikler diliyorum. Ay olarak bizden önce olunca sizr birşey sorayım dedim, ikinci gebeliğim ve sürekli bi halsizim bu ara. Arada bir midem kalkıyor. İkinci üç aylık dönemde enerjik olunuyor yazıyor heryerde ama bende enerji yerlerde :) oğluma gebeliğim çok rahattı şikayet yönünden fazla sorunum yoktu. Şimdi allahıj izniyle bir kız bekliyorum ama ağır geçiyor. Sizde durumlar ne alemde? Geçti mi şikayetleriniz?
ya şöyle söyleyeyim. biz eşimle 2 li türk kahvesi fincanı koleksiyonu yapıyoruz. gezdiğimiz her yerden beğendiğimiz her yerden kahve fincanı aldık dünyanın dört bir yanından. evde 100 çift falan kahve takımı var sadecesar sar bitmiyor
![]()
Allah kolaylik versin canim ya tasinmak berbat bisey ben evlenirken bile ceyizimi dizerken gına gelmişti. Gecenlerde de elbise dolabimi silip duzenleyeyim dedim hepsini döktüm 4 gün sonra yerine dizebildimya şöyle söyleyeyim. biz eşimle 2 li türk kahvesi fincanı koleksiyonu yapıyoruz. gezdiğimiz her yerden beğendiğimiz her yerden kahve fincanı aldık dünyanın dört bir yanından. evde 100 çift falan kahve takımı var sadecesar sar bitmiyor
![]()
Diger post hangisi? Aldiklarinizi paylastiginiz gup mu var ben de bakayim...Gelir canım yakında gelince diğer postta paylaşta bakalım canım bebişin cicilerine![]()
![]()
hayırlı olsun sağlıkla gelsın ınsallah cnm :)nihayet salı günü bir oğlum daha olacağını öğrendim :) darısı basınıza :)
evet cnm ,' 2018 şubat bebeklerinin cicileri 'olması lazım adı :)Diger post hangisi? Aldiklarinizi paylastiginiz gup mu var ben de bakayim...
Diger post hangisi? Aldiklarinizi paylastiginiz gup mu var ben de bakayim...
Ahahahhaaa nasıl birşey o yaaaya şöyle söyleyeyim. biz eşimle 2 li türk kahvesi fincanı koleksiyonu yapıyoruz. gezdiğimiz her yerden beğendiğimiz her yerden kahve fincanı aldık dünyanın dört bir yanından. evde 100 çift falan kahve takımı var sadecesar sar bitmiyor
![]()
Canim bundan hemen alt komşum aldi. Ilk aylarda cok guzel rahat etti yatak odasına oturma odasina her yere tasidi yatagi. Ama bebek 5 aylik falan olup kendisi dönmeye basladiginda yatagin bir tarafina agirlik veriyor. Bu sefer yatak tamamen o tarafa dönüyor. İçi bayır oluyor. Mecburen bebek büyüyünce sabitleyeceksin yoksa bebek yuz üstü bir köşeye sikisabilir Allah korusun. Yatak da iyice bir tarafi yere inip bir tarafi havaya kalkiyor
Sabitleyince bir yana eğilme olmuyor değil mi canım ben de portatif bişey düşünüyorum yerim yok çünkü
aynısı bendede oluyor canım doktor normal demıstı artarsa gıdersın bekle bıraz benceKızlarrrrr benim anda alt karın bölgemde adet olacakmış gibi biraz ağrım var yabişey yoktur dimi korku sardı içimi
![]()
aynısı bendede oluyor canım doktor normal demıstı artarsa gıdersın bekle bıraz bence
O zaman şöyle düşün canım aa bunu burdan almıştık ne güzel bir yerdi orası aa bunu şu zaman almıştık ne gündü be diye diye sar belki eğlenceli olur hemen biterİlginç bir koleksiyonmuş tabi pul koleksiyonu filan yapsaydınız toplaması kolay olurdu kız
![]()
Allah kolaylik versin canim ya tasinmak berbat bisey ben evlenirken bile ceyizimi dizerken gına gelmişti. Gecenlerde de elbise dolabimi silip duzenleyeyim dedim hepsini döktüm 4 gün sonra yerine dizebildimodada kiyafetlerin üzerinden atlayarak dolaşıyoruk kocam da hamileyim diye bisey diyemedi garibim:)) ailenizden yakın birileri yok mu gelip sana yardim etseler
Ahahahhaaa nasıl birşey o yaaa
Bana da eve hayırlı olsun a gelenlerin getirdiği fincan takımlarından gına geldi![]()
Heh işte mevlüt gereksiz demektense ettafindan ailenden toplarsin birilerini okutursun biseyler ben de öyle istiyorum aslinda. Evime kalabaligi doldurup gürültü yaptiramam hem bebek icin hem benim icin çok yorucu olur. Bir mekan da tutup büyük mevlud yapmam çünkü benim ailem ve kocamin ailesi barismadikca cok beklerler böyle şeyleri. Kurban kestirmeye niyetimiz var. Kayinpedere kaynanaya kalsa onlarin memurluk yaptigi yerde kestirip kavurma pilav yaptirip dagitacaklarmis mış mış.... Para bizden cikacak onlar havasını atacak. Hem de benim ailem olmadan.. Hic gerek yok kurban bir yere bagis yapılır mevlut de binadaki komsular üç beş yakinla evde bir saatte hallolur
evet aynen doktorda dedı bebek buyuyor rahım buyuyor normal dedı 9 ay boyunca bu agrıyı cekenler varmıs cumartesı sorarsın yıne cnm masaj yap elinle ben rahatlıyorum adetkende rahatlardımİşyerinden im şuan. Ayaklarımı uzattım oturuyorum. Cumartesi dr randevum var. İnternette baktım rahim büyüme yaptığı için kaslar geriliyor yazıyordu. İnşallah geçer ya.![]()
Birde magnet koleksiyonumuz var sayilir mi pul yerine
Var ama yok :)) yani var cagirsam ama ne ceneleri cekilir ne suratlari ne afra tafralari.
Ahaha banada herkes getiriyor koleksiyon yapiyoruz diye. Genelde aynilari bizde oluyor ama ses etmiyorum.