2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hamile hamile hiç çekilmez canım toplaması ayrı yerleştirmesi ayrı işkence Allah kolaylık versin :KK16:
ya şöyle söyleyeyim. biz eşimle 2 li türk kahvesi fincanı koleksiyonu yapıyoruz. gezdiğimiz her yerden beğendiğimiz her yerden kahve fincanı aldık dünyanın dört bir yanından. evde 100 çift falan kahve takımı var sadece :D sar sar bitmiyor :D

Kızlar merhaba hepinize güzel hamilelikler diliyorum. Ay olarak bizden önce olunca sizr birşey sorayım dedim, ikinci gebeliğim ve sürekli bi halsizim bu ara. Arada bir midem kalkıyor. İkinci üç aylık dönemde enerjik olunuyor yazıyor heryerde ama bende enerji yerlerde :) oğluma gebeliğim çok rahattı şikayet yönünden fazla sorunum yoktu. Şimdi allahıj izniyle bir kız bekliyorum ama ağır geçiyor. Sizde durumlar ne alemde? Geçti mi şikayetleriniz?

Benim oğlum var ve kızımı bekliyorum canım şimdi bnm de oğluma göre ağır geçiyor çok tiksiniyorum çok çabuk yoruluyorum ve ağrılarım var sürekli :) Her hamilelik süreci farklı oluyor ilkiyle tutmuyor :)

ya şöyle söyleyeyim. biz eşimle 2 li türk kahvesi fincanı koleksiyonu yapıyoruz. gezdiğimiz her yerden beğendiğimiz her yerden kahve fincanı aldık dünyanın dört bir yanından. evde 100 çift falan kahve takımı var sadece :KK70: sar sar bitmiyor :KK70:

O zaman şöyle düşün canım aa bunu burdan almıştık ne güzel bir yerdi orası aa bunu şu zaman almıştık ne gündü be diye diye sar belki eğlenceli olur hemen biter :D İlginç bir koleksiyonmuş tabi pul koleksiyonu filan yapsaydınız toplaması kolay olurdu kız :D

ya şöyle söyleyeyim. biz eşimle 2 li türk kahvesi fincanı koleksiyonu yapıyoruz. gezdiğimiz her yerden beğendiğimiz her yerden kahve fincanı aldık dünyanın dört bir yanından. evde 100 çift falan kahve takımı var sadece :KK70: sar sar bitmiyor :KK70:
Allah kolaylik versin canim ya tasinmak berbat bisey ben evlenirken bile ceyizimi dizerken gına gelmişti. Gecenlerde de elbise dolabimi silip duzenleyeyim dedim hepsini döktüm 4 gün sonra yerine dizebildim:D odada kiyafetlerin üzerinden atlayarak dolaşıyoruk kocam da hamileyim diye bisey diyemedi garibim:)) ailenizden yakın birileri yok mu gelip sana yardim etseler

Ahahahhaaa nasıl birşey o yaaa:KK53:
Bana da eve hayırlı olsun a gelenlerin getirdiği fincan takımlarından gına geldi :rolleyes:

Canim bundan hemen alt komşum aldi. Ilk aylarda cok guzel rahat etti yatak odasına oturma odasina her yere tasidi yatagi. Ama bebek 5 aylik falan olup kendisi dönmeye basladiginda yatagin bir tarafina agirlik veriyor. Bu sefer yatak tamamen o tarafa dönüyor. İçi bayır oluyor. Mecburen bebek büyüyünce sabitleyeceksin yoksa bebek yuz üstü bir köşeye sikisabilir Allah korusun. Yatak da iyice bir tarafi yere inip bir tarafi havaya kalkiyor

Sabitleyiciyle nasıl olur ki çok hoşuma gitti aslında

Kızlarrrrr benim anda alt karın bölgemde adet olacakmış gibi biraz ağrım var ya :KK57: bişey yoktur dimi korku sardı içimi :KK61:

aynısı bendede oluyor canım doktor normal demıstı artarsa gıdersın bekle bıraz bence

İşyerinden im şuan. Ayaklarımı uzattım oturuyorum. Cumartesi dr randevum var. İnternette baktım rahim büyüme yaptığı için kaslar geriliyor yazıyordu. İnşallah geçer ya. :KK17:

O zaman şöyle düşün canım aa bunu burdan almıştık ne güzel bir yerdi orası aa bunu şu zaman almıştık ne gündü be diye diye sar belki eğlenceli olur hemen biter :KK70: İlginç bir koleksiyonmuş tabi pul koleksiyonu filan yapsaydınız toplaması kolay olurdu kız :KK70:

Birde magnet koleksiyonumuz var sayilir mi pul yerine :D

Allah kolaylik versin canim ya tasinmak berbat bisey ben evlenirken bile ceyizimi dizerken gına gelmişti. Gecenlerde de elbise dolabimi silip duzenleyeyim dedim hepsini döktüm 4 gün sonra yerine dizebildim:KK70: odada kiyafetlerin üzerinden atlayarak dolaşıyoruk kocam da hamileyim diye bisey diyemedi garibim:)) ailenizden yakın birileri yok mu gelip sana yardim etseler

Var ama yok :)) yani var cagirsam ama ne ceneleri cekilir ne suratlari ne afra tafralari.

Ahahahhaaa nasıl birşey o yaaa:KK53:
Bana da eve hayırlı olsun a gelenlerin getirdiği fincan takımlarından gına geldi :rolleyes:

Ahaha banada herkes getiriyor koleksiyon yapiyoruz diye. Genelde aynilari bizde oluyor ama ses etmiyorum.

Heh işte mevlüt gereksiz demektense ettafindan ailenden toplarsin birilerini okutursun biseyler ben de öyle istiyorum aslinda. Evime kalabaligi doldurup gürültü yaptiramam hem bebek icin hem benim icin çok yorucu olur. Bir mekan da tutup büyük mevlud yapmam çünkü benim ailem ve kocamin ailesi barismadikca cok beklerler böyle şeyleri. Kurban kestirmeye niyetimiz var. Kayinpedere kaynanaya kalsa onlarin memurluk yaptigi yerde kestirip kavurma pilav yaptirip dagitacaklarmis mış mış.... Para bizden cikacak onlar havasını atacak. Hem de benim ailem olmadan.. Hic gerek yok kurban bir yere bagis yapılır mevlut de binadaki komsular üç beş yakinla evde bir saatte hallolur

Bana mantiksiz gelen, sadece cagirildigi icin ayip olmasin diye gelen, aslinda Kuran dinlemek niyetinde olmayan insanlarin bir araya toplanmasi. O yuzden dedigin gibi gercekteb okumak isteyenler gelir eb azindan husu icinde dua yapilir. bizde kizimda kurbanini gonderdik. ben normalde de kurban kesme degil bagis taraftari oldugum icin yine aynisini yapariz diye dusunuyorum.

İşyerinden im şuan. Ayaklarımı uzattım oturuyorum. Cumartesi dr randevum var. İnternette baktım rahim büyüme yaptığı için kaslar geriliyor yazıyordu. İnşallah geçer ya. :KK17:
evet aynen doktorda dedı bebek buyuyor rahım buyuyor normal dedı 9 ay boyunca bu agrıyı cekenler varmıs cumartesı sorarsın yıne cnm masaj yap elinle ben rahatlıyorum adetkende rahatlardım

Birde magnet koleksiyonumuz var sayilir mi pul yerine :KK70:

Var ama yok :)) yani var cagirsam ama ne ceneleri cekilir ne suratlari ne afra tafralari.

Ahaha banada herkes getiriyor koleksiyon yapiyoruz diye. Genelde aynilari bizde oluyor ama ses etmiyorum.

O da ilginç ama sayılır küçük en azından yer kaplamaz :D

Back
X