2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay dinletiyorlar mı öyle ne mutlu sana
Daha sağlık ocağı beni hiç aramadı gebe olduğumu bildiği halde tetanoz için şu zaman gel diye

Evet canım küçük bir cihaz dinledik normal dedi :)

Ben kaydımı yaptırdığım zaman 20. Haftanın içinde gel demişti ebe aramadı beni de gittim öyle

Kızlar benim meme ucum küçük ya herkes şimdiden ara ara oyna çıkar diyor zararı olur mu sizce :oops:
hamileliğin şu hassas döneminde neden her ağzı olan konuşur bilmiyorum. bişey olmaz canım. en zaten vücut hazırlıyor kendini doğuma yakın. baktın yine küçük kaldı göğüs ucu çıkarıcı var alır kullanırsın. şimdiden bunlarla kendini germene gerek yok.
ayrıca bunu sana diyerek seni şimdiden gerene de ben senin adına sövdüm merak etme :D

Sabitleyiciyle nasıl olur ki çok hoşuma gitti aslında
Valla canim bebek hareket ettikce besigin bir tarafa yamuldugunu gördüm. Hep sabit kalirsa anca kullanilabilir ben de tasinmasi rahat diye yatak odama almayi düşünüyordum gördüğüm beşik hosuma gitmedi arastirmak lazim belki daha saglamlari vardir

Birde magnet koleksiyonumuz var sayilir mi pul yerine :KK70:

Var ama yok :)) yani var cagirsam ama ne ceneleri cekilir ne suratlari ne afra tafralari.

Ahaha banada herkes getiriyor koleksiyon yapiyoruz diye. Genelde aynilari bizde oluyor ama ses etmiyorum.
Amaaan o zaman bisver bari sadece bedenin yorulsun kafan degil :))

hamileliğin şu hassas döneminde neden her ağzı olan konuşur bilmiyorum. bişey olmaz canım. en zaten vücut hazırlıyor kendini doğuma yakın. baktın yine küçük kaldı göğüs ucu çıkarıcı var alır kullanırsın. şimdiden bunlarla kendini germene gerek yok.
ayrıca bunu sana diyerek seni şimdiden gerene de ben senin adına sövdüm merak etme :KK70:

Çok sağol canım ben de söverim :D Oğlum tutmamıştı memeyi bunda o yüzden herkes konuşuyor sen becerememişsindir deyip bayağı geriyorlar :KK11:

Bana mantiksiz gelen, sadece cagirildigi icin ayip olmasin diye gelen, aslinda Kuran dinlemek niyetinde olmayan insanlarin bir araya toplanmasi. O yuzden dedigin gibi gercekteb okumak isteyenler gelir eb azindan husu icinde dua yapilir. bizde kizimda kurbanini gonderdik. ben normalde de kurban kesme degil bagis taraftari oldugum icin yine aynisini yapariz diye dusunuyorum.
Aynen canim ben kurbam kesilsin eve gelmesin istiyorum. Ya bir öğrenci yurduna ya da ihtiyac sahibi ailelere paketlenip gitsin.

Hak ediyorlar ya sanarsın 50 tane büyütmüşler kv başta tabi mememi ellemeyen kalmamıştı oğlum da :KK70:
Ayyyy cok fenaaaa hayatta elletmem hatta büyük konusmayayim ama bebegimi emzirirken bile baktirmam. Şimdiden herkes bir akıl veriyor zaten. Ama herkes kendi bildigini uygulatmak istiyor sanki hepsi anasindan tecrübeli doğmuş ya hic sevmiyorum böyle şeyleri

Ayyyy cok fenaaaa hayatta elletmem hatta büyük konusmayayim ama bebegimi emzirirken bile baktirmam. Şimdiden herkes bir akıl veriyor zaten. Ama herkes kendi bildigini uygulatmak istiyor sanki hepsi anasindan tecrübeli doğmuş ya hic sevmiyorum böyle şeyleri
Kızz kv ile eltim biri mememi biri meme ucumu bende bebeği tutturmaya çalıştım ama yine tutmadı çok komik bir haldi :D

Bnm de giysi listem bu şekilde kişisel eşyaları yazmadım :) kimine gerekli kimine gereksiz geliyor bazı şeyler :)
IMG_6159.webp

Back
X