2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ağaç da güzel fikir ama mevlud gereksiz bisey degil canim tabi ki bu senin fikrin ama keşke her bebek dogdugunda mevludler okunsa dualar yapilsa. Yer gok önce ağaç üzerine degil dua üzerine kuruludur. Yasin kitabinin çöpe gitmesi de çok çok az bir ihtimal en azindan alan da baskasina hediye edebilir. Umarim senin dagittigin agaclar da kurumaz ya da balkonlarda kaderine terkedilmez doğada kocaman ağaçlar olurlar
Ben dua okunmasın demiyor herkes kendi inancına göre duasını okur ibadetini yapar ama benim kastettiğim sırf gösteriş olsun diye ya da insanlar gelip altın taksın diye yapılan her türlü şey.(mevlüt,düğün,kına,sünnet, konseptli doğum günleri vb) Ben şahsen bunları gereksiz masraf olarak görüyorum.Düğün yapmayı hiç istemedim erkek tarafı kabul etmedi.Yapılan o masrafla evimi borçsuz döşerdim çünkü. İsrafa ve gösterişe karşıyım duaya ibadete değil.

Bana kalırsa süt sağma aparatı ya da makinesi gerekli ben çok ihtiyaç duydum bazısı da gereksiz buluyor ama herkesin sütü gelmeyebiliyor az olabiliyor :)

Bana kalırsa süt sağma aparatı ya da makinesi gerekli ben çok ihtiyaç duydum bazısı da gereksiz buluyor ama herkesin sütü gelmeyebiliyor az olabiliyor :)
süt sagmayı bende alacagım eğer baslarda gelirse işe baslamaya yakın alacagım gelmezse e basta alacağım

Ben dua okunmasın demiyor herkes kendi inancına göre duasını okur ibadetini yapar ama benim kastettiğim sırf gösteriş olsun diye ya da insanlar gelip altın taksın diye yapılan her türlü şey.(mevlüt,düğün,kına,sünnet, konseptli doğum günleri vb) Ben şahsen bunları gereksiz masraf olarak görüyorum.Düğün yapmayı hiç istemedim erkek tarafı kabul etmedi.Yapılan o masrafla evimi borçsuz döşerdim çünkü. İsrafa ve gösterişe karşıyım duaya ibadete değil.
Bölgeye göre adetler değişebilir canım :) Biz de mevlidde altın takılmaz anneanne dede babaanne takar onlar ayrı da diğer kimse takmaz :) Şaşalı kutlama zaten olmamalı
Hehebe:KK70: :KK70: çıkarıp ellerine verseydin belli ki onlar cok iyi biliyor bu işi

Bu sefer öyle yaparım olmadı :KK70: :KK70:

Amaan oğlum 15 gün anne sütü aldı mama ile büyüdü gayetde sağlıklı napim olmayınca tutmayınca ölelim mi :ukala:

Canim zaten buradaki genel görüşümüz herkes yakin cevresindekilere söyleyip kendi arasinda birseyler okumasi dua etmesi. Zaten verilen hediyelik ne olursa olsun akıbeti alan kişinin insafina kalmış oluyor. Benim eşimin tarafı da herseyin gösterişli olmasini istiyor. Ama ben "desinler" icin kendimi de yoramam masraf da edemem. Ne evim musait kalabalik için ne de kafamin içi..

Bölgeye göre adetler değişebilir canım :) Biz de mevlidde altın takılmaz anneanne dede babaanne takar onlar ayrı da diğer kimse takmaz :) Şaşalı kutlama zaten olmamalı

Bu sefer öyle yaparım olmadı :KK70: :KK70:

Amaan oğlum 15 gün anne sütü aldı mama ile büyüdü gayetde sağlıklı napim olmayınca tutmayınca ölelim mi :ukala:
Dün de bir kadinla konustum. Diyor ko kadın sütsüz olmaz ya göğüsleri bozulmasin diye yalan söyler ya da emzirmeyi beceremez. Nasil sinir oldum. Süt gelmeyince Allah vermeyince ne yapsin o kadin diyorum. Allah o çocuğu verdiyse sutu de vermiştir diyo... Hasbinallaaaaahhh.. Valla insallah sutumüz olur da şöyle saçma insnalarla muhatab olmayiz en azindan

Kayıyor mu ya oğlumun mobilya beşiği var ve işin kötü yanı hem çocuk odamız yok hem de beşiğini bırakmaz daha ya ne yapsam ki :işsiz:
Canim eltim bundan kullaniyor benim de hosuma gitti ama tabi cok uzun sure kullanilmaz
images-4.webp

Dün de bir kadinla konustum. Diyor ko kadın sütsüz olmaz ya göğüsleri bozulmasin diye yalan söyler ya da emzirmeyi beceremez. Nasil sinir oldum. Süt gelmeyince Allah vermeyince ne yapsin o kadin diyorum. Allah o çocuğu verdiyse sutu de vermiştir diyo... Hasbinallaaaaahhh.. Valla insallah sutumüz olur da şöyle saçma insnalarla muhatab olmayiz en azindan

Ayy çok sinir oldum canım ya o kadına :KK11:

Az vardı emseydi belki çoğalırdı ama emmeyince hiç bişey yapamıyorsun valla 5. Ayda hala boş göğsümü tutturmaya çalışıyordum sağmaya çalışıyordum ne kadar yara olmuştu kuru memeyi zorlayınca Allah biliyor işte çabamı isteyen inanmasın ğöğsümün şekli bozulsa ne olur bozulmasa ne olur açıpta gezmiyoruz ya .. Uzak olsun öyle insanlar canım ya katil ederler insanı bilmiş bilmiş konuşuyorlar

Ama söyliceklerim bitmedi :KK45:

Ben ilaçlarımı kullanmıyorum ya sadece iğnemi yapıyorum diğerlerini kullanmıyorum hem şikayet ediyorum kendimi hem de kullanmıyorum niye bilmiyorum ihmal ediyorum değerlerim zaten düşüktü iyice düşmüştür zayıf olcak çocukta nasıl kazanıcam bu alışkanlığı bilmiyorum :KK47:

Ben ilaçlarımı kullanmıyorum ya sadece iğnemi yapıyorum diğerlerini kullanmıyorum hem şikayet ediyorum kendimi hem de kullanmıyorum niye bilmiyorum ihmal ediyorum değerlerim zaten düşüktü iyice düşmüştür zayıf olcak çocukta nasıl kazanıcam bu alışkanlığı bilmiyorum :KK47:
telefonuna hatırlatma kur. ben öyyle yaptım.

Benim hatirlaticim esim:))) getirip elime vermese hep unuturum heralde

Back
X