2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gayet güzelmiş ama ben araştırırken IKEA beşiğin bir sure sonra baya gicirti yaptığını okumuştum yoksa fiyati çok uygun ve guzel
Onu bende okudum Bi kaç kişinin şikayeti-demonte olduğu için kuran kişilerin hatası olabilir.Bu beşik oyun parkı fiyatıyla nerdeyse aynı. Bu daha şık geldi.

Herkese tekrar merhaba,
Size bahsettiğim testin sonucu bugün geldi. Herhangi bir anormallik yokmuş kromozomlarında çok şükür. Buraya da yazayım, sonucunu bilin istedim.
Çok şükür canım büyük korku atlatmışsın
Allah bebeklerimizi sağlıcakla kavuşturur inşallah bize

• Beğen
Reactions: m8a
Kizlar gordum bebisimi hersey yolunda allaha sukur. Cinsiyeti yine tahmini olarak erkek ama bu haftada erkek kiz organ boyutlari ayni bi sonrakinde kesinlestirelim dedi. Hadi bekle simdi 11 Ekimi :anneadayı::bicak:

Onun disinda rahim olcumu icin beni de alttan muayene yapti. Bisey demedim artik.
Bir de ben gecenlerde yazmistim alt karina ve ozel bolgeye baski hissediyorum diye onun nedeni de kalca ve legen kemiklerinin doguma hazirliga baslamasi, acilmaya baslamasindan dedi.

Plesentamda bilmem nereye 1.5 yakinliktaymis. 3un altina asagida diyoruz ama senin daha zamanin var 23-24 haftalarda 3e gelmismi diye bakicaz dedi.

Cok yazdim kusura bakmayin ama size raporumu vereyim dedim :dondurma::emir_bebek:

Anaa bu haftada da mı cinsiyet organları aynı boyda
Plesanta benim de asagıdaydı ama artık sefil şükürler olsun
Gittiğin bir doktor 'doktorun keşke bunu sana söylemeseydi çok erken şuanda böyle bir endişe için ben söylemiyorum 25lerden sonra anca gebeyi boşa stres etmeye gerek Yok'dedi kendini yorma ağır zor hareketler yapma bacaklar yukarıda uzan keyfine bak çıkacak yukarıya inşallah

canım cinsellik sırasında ya da herhangi bir sebeple göğüslerle oynanması uyarılmaya sebep olup kasılmaları tetikleyebiliyor. o yüzden cısssss!!!!
Ay iyiki soylediniz canm ya cok teşekkür ederim;)
Herkes gogus ucun yok hergun uclariyla oyna diyordu bnde arada bi dedikleri gibi yapıyordum

Herkese tekrar merhaba,
Size bahsettiğim testin sonucu bugün geldi. Herhangi bir anormallik yokmuş kromozomlarında çok şükür. Buraya da yazayım, sonucunu bilin istedim.
Hadi gözün aydın cenin çok sevindim inşallah bundan sonra da Reha bir şekilde geçer hamileliğin sağlıkla kucagina alirsin bebeğini

• Beğen
Reactions: m8a
Biz de IKEA dan Sundvik beşiği aldık, açıkçası ay sonunda mobilyada indirim bitiyor diye alalım dedik, bu beşiğin ön paneli çıktığı için diğerlerine göre daha uzun vadede kullanılır gibi düşündüm

https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...runleri/00248567/sundvik-bebek-karyolasi.aspx
Evet bende aslında bir ara çok düşündüm ama olumsuz yorumları okuyunca kararsız kalmıştim gerçi arkadasin dediği gibi park yatak la aynı fiyat En azından daha sık duruyor ama monte ederken zorlanirmiyiz acaba

Evet bende aslında bir ara çok düşündüm ama olumsuz yorumları okuyunca kararsız kalmıştim gerçi arkadasin dediği gibi park yatak la aynı fiyat En azından daha sık duruyor ama monte ederken zorlanirmiyiz acaba

İkeadan 6 kapaklı dolap dahil , en zor kurulan şifonyerlerden biri olan malm ı kurmuş biri olarak söyleyebilirim ki bir adet şarjlı tornavidanız ve iyi bir kılavuz okuyuculuğunuz varsa gerisi teferruattır

Ay iyiki soylediniz canm ya cok teşekkür ederim:KK66:
Herkes gogus ucun yok hergun uclariyla oyna diyordu bnde arada bi dedikleri gibi yapıyordum

Sen en iyisi çevrendekilere kulaklarını tıka canım, ağzı olan konuşuyor ama verecekleri zararlardan haberleri yok. Son aya bir gelelim o zaman göğüs ucu çıkartıcılar var, onları araştırırız ;)

İkeadan 6 kapaklı dolap dahil , en zor kurulan şifonyerlerden biri olan malm ı kurmuş biri olarak söyleyebilirim ki bir adet şarjlı tornavidanız ve iyi bir kılavuz okuyuculuğunuz varsa gerisi teferruattır

Hahahhaa aynı şifonyeri ben de kurdum :) hem de tek başıma :) eşim de o sırada oturmuş belgesel izliyordu :)

Back
X