Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendi doktoruma gitmedim cnm eşim cok merak ettigi için gittik nöbetçi bir doktora pozisyon dan dolayı göremedi kendi doktorum da göremedi sorma vallahi hazırlık yapıcam beklemede kaldım baya boyumuz uzun babası gibi 1.87 felan olurmuş büyüyünce :)
cumartesi gecesi eşimde bende aynı rüyayı görmüşüz son ana kadar kız denen bebek son anda erkekmiş kordondan fark edememişiz diyorlar eşimde bi doğuyor erkekmiş diye gördüm diyo
ikimizde aynı anda aynı gece görmemize çok şaşırdık hayır olsun inş :)
Kızlar şu battaniye kundaktan almayı düşünüyor musunuz ? Bebiş içinde kaybolmaz değil mi kışın sıcak tutar gibş geldi aşıya hastaneye filan giderken ama bilemedim
kızlar malum benim kuku ağrım kasık agrım vardı bugün kuu agrım baldır agrısıyla bas gosterdı sanki bacak için kasılıyor gibi kalkarken ederken acaba su kalsüyum eksikliğinden olan kasılmalardan mı bilemedim carmsaba devlet doktoruna da gıdıcem kalsıyuma baktırıyım diyorum bu tarz kaslmaları olan oldu mu sonra kalsıyum alınca geçen