- Konu Sahibi Homely_angel
- #19.301
Maşallah canım sizeKızlarr geldik. Cinsiyeti kesinleşti oğluşumunGelişimi çok güzel dedi ben halâ hiç kilo almamışım. 20+1 deyiz 358 gram 22,5 cm minnak
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım sizeKızlarr geldik. Cinsiyeti kesinleşti oğluşumunGelişimi çok güzel dedi ben halâ hiç kilo almamışım. 20+1 deyiz 358 gram 22,5 cm minnak
![]()
Avatarı mı değiştirdin canım ben karıştırdım sanırım :)Yok canım ben aynı doktorumdan devam ediyorum![]()
Ben ilk oğlumda benzer bir battaniye aldım ve çok kullanışlı olmustu şimdi aynı battanıyeyı ikinci ogluşumda da kullanacagımEki Görüntüle 2051199 Kızlar şu battaniye kundaktan almayı düşünüyor musunuz ? Bebiş içinde kaybolmaz değil mi kışın sıcak tutar gibş geldi aşıya hastaneye filan giderken ama bilemedim![]()
Benim kızım olacak canım ama yakın zamanda eşimin patronunun oğlu oldu ve doruk koydular güzel isim bence ondan hariç toprak,arden,ateş,çınar(kuzenimin oglu),rüzgar,kuzey,cesur aklıma gelenler bunlar erkek olsaydı bu isimlerden birisini verirdim oğluma kesin.ben netten baktım kızım için hala kararsızim 4 bucuk ay falan var daha ama isimlerle beraber anlamları da yazıyor ben öyle baktım anlamı da önemli bence ama isminin özelliğini taşır kısmını pek kafana takma bence rahat ol....Gunaydin kizlar ya hep kız ismi önerileri var erkek anneleri neler düşünüyor![]()
Randevumu keyfi iptal etti
Efsunda güzel isim kızım için onu da dusuneyim ben sakıncası yoksa :)ben rahatım valla. kızımın ismi efsun :) erkek olsaydı da kayra olacaktı :) daha evlenmeden belliydi :)
Aynen canım onlardan bende düşündüm kendım mi yapsam dıye bayagı pahalı nette hem el emeği olmuş olurbu suslu puslu taslılardan falan sa ben kendim yapıcam cnm heem cok kolay hemde zevkli :)
Benimki de yarına kaldı, doktorun acil operasyonu çıkmış :) senin ki ertelenir de benimki ertelenmez mi :)
Efsunda güzel isim kızım için onu da dusuneyim ben sakıncası yoksa :)
Kesinlikle katılıyorum sizeBEBELİKTEN ÖĞRENSİN ATATÜRKÇÜLÜĞÜ :)
Ben ilk oğlumda benzer bir battaniye aldım ve çok kullanışlı olmustu şimdi aynı battanıyeyı ikinci ogluşumda da kullanacagım
Kaderdasim benim :) en azindan 1 gun benimki 2 hafta sallandi :/
Yok.kiz ne sakincasi olacak :)
Bence cok guzel bir isim. Kayrayida aslinda unisex diyorlar ama benim tanidigim butun kayralar erkek :)
valla hareket hissediyorum sanırım arada.ufak ufak. göbek yok hala.Cinsiyet dışında her şeyimiz aynı gidiyor
Bu arada senin göbik çıktı mı? Ve hareketleri hissediyor musun artık?
valla hareket hissediyorum sanırım arada.ufak ufak. göbek yok hala.
Sagol canim kolay karar verilmiyor gercekten.. Bakalim insallah guzel ve anlamli isimler koymayi basarabiliriz cocuklarimiza :)Benim kızım olacak canım ama yakın zamanda eşimin patronunun oğlu oldu ve doruk koydular güzel isim bence ondan hariç toprak,arden,ateş,çınar(kuzenimin oglu),rüzgar,kuzey,cesur aklıma gelenler bunlar erkek olsaydı bu isimlerden birisini verirdim oğluma kesin.ben netten baktım kızım için hala kararsızim 4 bucuk ay falan var daha ama isimlerle beraber anlamları da yazıyor ben öyle baktım anlamı da önemli bence ama isminin özelliğini taşır kısmını pek kafana takma bence rahat ol....
yok göbek yok bende. yada var olan göbek ancak daha dolduBenim göbek belli oluyor artık, söylemesem de hayırlı olsun diyor insanlar :) hareketlerde başladı, sanki içerde dönüyor hiç durmadan :)
yok göbek yok bende. yada var olan göbek ancak daha dolduhareketleride hissediyorum sanırım. arada sanki vuruyor ben burdayım diye
ama eşime denk gelemedi hala.
onlar az dahaa çatlasın :)yok benimde dışardan hissedilmiyor, sadece ben :)
onlar az dahaa çatlasın :)
Yok bebisin odasi kasimda gelecek. Kesin renk secimi icin ayrintiliyi beklemeye karar verdim herkes degisir deyip duruyor.aynen :) sen de kilo yok göbek yok, kendini hamile görmenle doğurman bir olacak :)
yerleştin mi artık? bebişin odası geldi mi?