- 8 Nisan 2017
- 557
- 516
- 23
- 32
- Konu Sahibi Homely_angel
- #55.681
Geçen hafta gittiğim zaman ben de söyledim doktora damla beceremiyorum diye bana da onu tavsiye ettim canım. Ama benimki fıs yapınca korkuyor bazen çıkarıyor geri
@-nemesis-

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaaa ben kalp krizi geçirirdim heralde senin yerine olsam bas dönmesi mide bulantısı olunca acaba dedim yani bide test yapip silik çizgi çıksaBende bir sey yoktu aslinda ama hala regl olmayipta karnim sisince evde bir test yaptim. Silik cizgi cikti. Aldim solugu hastanede. Yanlis alarmmis. :)
Cubugu iyice sok agzina biraz yanlat yanagina dogru sık. Ben oyle yapiyorum biraz yuzunu eksitip yutuyor.ama bakiyorum bazen tukuruyor agzindan sari sari yag geliyor bir daha sikiyorum. Gerci artik sikmayabilirim bu bingildak erken kapanmasi olayi korkuttu beni.Geçen hafta gittiğim zaman ben de söyledim doktora damla beceremiyorum diye bana da onu tavsiye ettim canım. Ama benimki fıs yapınca korkuyor bazen çıkarıyor geri@-nemesis-
Ya bir şok hikayesi de benden. Pazartesi günü doktora muayene için gittim işte rahme yumurtaliğa falan bakiyor. İlk defa gittigim bir doktor bu arada. Kadin bebek de iyi maşallah dedi. Ben şoka girdim bir an. Bir doktora bir ultrasona bakiyorum. Elim ayagim boşaldı. Bembeyaz olmuşum. Doktor pardon ya rahmin iyi dicektim yanlışlıkla dedim korkma diyor. Nasıl korkmayayım acaba. 10 saniyede gözümün önünden bir sürü şey geçti. Sonra da bir gülme geldi rahmim mı iyiymiş diye gülüyorum deli gibi.Hadi yaaa ben kalp krizi geçirirdim heralde senin yerine olsam bas dönmesi mide bulantısı olunca acaba dedim yani bide test yapip silik çizgi çıksa![]()
Canim bana gün verdi 25 mayısta gel dedi hemşire hem boy kilo bakacak hem de rotayi yapcakTamam kuzum ozaman rotarix yaptıracağım
Hemen eczaneden alıp direk sağlık ocağına götürsem yaptırabilirmiyim gün filan vermez dimi sağlık ocağı çünkü evime baya bi uzak
Ben tekrar hiç sıkmadim korktuğum için. Yanagina deneyeyim bir de dediğin gibi. Ben direkt bogazina basiyorum fısı. Çocuk da korkuyor tabi.Cubugu iyice sok agzina biraz yanlat yanagina dogru sık. Ben oyle yapiyorum biraz yuzunu eksitip yutuyor.ama bakiyorum bazen tukuruyor agzindan sari sari yag geliyor bir daha sikiyorum. Gerci artik sikmayabilirim bu bingildak erken kapanmasi olayi korkuttu beni.
Zaten sağlık ocağı yapıyor bildiğim kadarıyla ağızdan yapılıyor 5 gün sonra 3 aya girecek 25 inde de asi geç bile aslında ama 3 ayın içind e yapılsın da..Tamam kuzum ozaman rotarix yaptıracağım
Hemen eczaneden alıp direk sağlık ocağına götürsem yaptırabilirmiyim gün filan vermez dimi sağlık ocağı çünkü evime baya bi uzak
Allah kabul etsin canimKizlar ben bugun oruc tuttum cok sukur iyi gidiyor sanirim gece sahura kalktigim icin goguslerim dolu dolu boyle giderse hepsini tutarim insallah
Yaz geldi ama ev 22 derece evin içi hala ayni kuzumEe yaz geldi artik ondan bunaliyordur belki.
Geçmiş olsun canım atlatmissin şaka gibi seninki deYa bir şok hikayesi de benden. Pazartesi günü doktora muayene için gittim işte rahme yumurtaliğa falan bakiyor. İlk defa gittigim bir doktor bu arada. Kadin bebek de iyi maşallah dedi. Ben şoka girdim bir an. Bir doktora bir ultrasona bakiyorum. Elim ayagim boşaldı. Bembeyaz olmuşum. Doktor pardon ya rahmin iyi dicektim yanlışlıkla dedim korkma diyor. Nasıl korkmayayım acaba. 10 saniyede gözümün önünden bir sürü şey geçti. Sonra da bir gülme geldi rahmim mı iyiymiş diye gülüyorum deli gibi.![]()
Bende ağzından atınca sikiyorum sıkmayım o zaman bi de unuttuysam bir gün önce o gün iki pis yapıyorum yapmayım bak korktum şimdiCubugu iyice sok agzina biraz yanlat yanagina dogru sık. Ben oyle yapiyorum biraz yuzunu eksitip yutuyor.ama bakiyorum bazen tukuruyor agzindan sari sari yag geliyor bir daha sikiyorum. Gerci artik sikmayabilirim bu bingildak erken kapanmasi olayi korkuttu beni.
Ben kalpten giderdim ordaYa bir şok hikayesi de benden. Pazartesi günü doktora muayene için gittim işte rahme yumurtaliğa falan bakiyor. İlk defa gittigim bir doktor bu arada. Kadin bebek de iyi maşallah dedi. Ben şoka girdim bir an. Bir doktora bir ultrasona bakiyorum. Elim ayagim boşaldı. Bembeyaz olmuşum. Doktor pardon ya rahmin iyi dicektim yanlışlıkla dedim korkma diyor. Nasıl korkmayayım acaba. 10 saniyede gözümün önünden bir sürü şey geçti. Sonra da bir gülme geldi rahmim mı iyiymiş diye gülüyorum deli gibi.![]()
Hemde nasil basım zonkluyor sestenKizlar aranizda bebrsi ciglik atmayi kesfeden var mi. Benim ki ciglik atip atio gülüyor valla kafam sisti yabutun gun farkli tonlarda ciglik atiyor
KuZum 3 ayi geçirmeyin dedi doktor bize cunku ikinci doz 6 ayı geçmesin 6 ds bitmiş olsun dedi biz aşilardan 30 gün sonra gidecektik 28 gün yeterli gelin 28 gün geçince dediZaten sağlık ocağı yapıyor bildiğim kadarıyla ağızdan yapılıyor 5 gün sonra 3 aya girecek 25 inde de asi geç bile aslında ama 3 ayın içind e yapılsın da..
Kuzum hic bir ilaci yada vitamini unuttun diye cift doz verme. O sakincali.Bende ağzından atınca sikiyorum sıkmayım o zaman bi de unuttuysam bir gün önce o gün iki pis yapıyorum yapmayım bak korktum şimdi
Benimki de çok gevezelesti :)) oğlanı salonda yatiriyorum mutfakta onu dinliyorum :)Hemde nasil basım zonkluyor sesten![]()
Aynen öyle canım. Ben ki 3 çocuk isteyen biriyken şimdi bu neyimize yetmiyor zirvede bırakalım diyorum. İnsan yaşamadan bilemiyor zorlukları. Herkes anlatiyordu da abartiyorlar saniyordum.Geçmiş olsun canım atlatmissin şaka gibi seninki deinsanın sinirleri bozuluyor zaten iyice sinir hastası oldum kızın her gün kulağımın dibinde ciglik atarak ağlamasından dün gece de hic uyuyamadım sinirden berbat haldeyim okadar uykusuzluğa da hala uykum gelmiyo delircem az kaldı
![]()
Bingildagin erken kapanmasi sorun degil cnm onemli olan bas cevresinin genislemesi ilk kiziminkide erken kapandi bununkide kapandi kapanacakCubugu iyice sok agzina biraz yanlat yanagina dogru sık. Ben oyle yapiyorum biraz yuzunu eksitip yutuyor.ama bakiyorum bazen tukuruyor agzindan sari sari yag geliyor bir daha sikiyorum. Gerci artik sikmayabilirim bu bingildak erken kapanmasi olayi korkuttu beni.
Ben de kötü olmuşum görüntü olarak hatta doktor elimden falan tuttu sakin ol diye. Hem de ilk kez gittiğim bir doktordu. Ama bir yandan da içimden hangi ara oldu iliskiye giremiyorum doğru düzgün diye geçiriyorum. Bir yandan da olduysa ne halt edecegimi düşünüyorum. Film şeridi gibi butun ihtimalleri izledim.Ben kalpten giderdim ordayoğun bakıma alırlardı her halde :)
Evet bingildak erken kapandi diye bas çevresinin gelisimi durmus oyle dedi annem. Ben kendim konusmadim detaylari cok bilmiyorum. Sadece annem bana bingildada dikkat et kapanırsa doktorla konus dedi. Sonra merak ettim baktim googledden kemiklerin erken kapanmasi vs yaziyordu.Bingildagin erken kapanmasi sorun degil cnm onemli olan bas cevresinin genislemesi ilk kiziminkide erken kapandi bununkide kapandi kapanacak