2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb 16haftamda dr büyük ihtimalle kız dedi ancak bi dahaki kontrolde netleşir dedi.bebek hareket edince bacak arasında ufak bir çıkıntı görüp sordum dr klistoris de olabilir dedi.benim merak ettiğim klistoris bu kadar belirgin olur mu bu haftada

hepsi aynı ya bende görümceme alttan alttan misilleme yaparım ama kadın şüiu hassas zamanımda boşonama lafı edio.tabiki benim istediğim olacak.çok meraklıysa bi tane doğursun istediği arabayı alıp bindirsin gezdirsin daha genç ya soruo varmı beğendiğin die bende baktım netten gönderdim deri kumaş travel şok oldu heralde masraf etcem die nie soruon o zaman demi bide site adı verio bunlara bak baktım attım şok oldu gede gavurcu die boşuna demiolar demekki.aynen ben al demedim.kendi araba resmi atmış bunlar orda ne kadar die.bende onlar ii değil dedim varmı beğendiğin dedi bende attım yani evi falan ikimiz seçip döşedik eşimle o izne gelmeden karışamadı ondan karışmaya çalışıo heralde

Canım hazır temmuz annesi yakalamışken sorayım aklımdakileri :)
1- Çıtçıtlı badylerden kaç tane almak gerek?çabuk büyüyorlar çok alma diyo herkes ama çoktan kasıt ne kaç tane almak gerek?
2-sadece çıtçıtlı bady mi giydirilir yoksa üstüne ve altına bişey giydirilir mi üşür mü çocuk?
3-hastane çıkışlarından kaç tane almak gerek kullanışlı oluyor mu?
4-Çatlak önleyici krem vs kullandın mı tavsiyen var mı ?
Çok soru sordum kusura bakma canım ama ilk hamileliğim heyecanlıyım :)

Kızlar yine ve önemli bir sorum var...
Yatak odam küçük yanıma hiç bir şekilde beşik olmaz..bu seçenek iptal...
Cocuk odasında duvardan duvara dolap var ve bnm eski bazalı tek kişilik yatağım var..
Oda dar 240cm ve tek kişilik yatak 90cm.. geriye 150cm kalıyor...
Ben büyüyen yatak düşünüyorumm... dolapta hiç çekmece yok.. ve ikinci çocuğu allah nasip ederse 2-3yıl sonra düşünüyorm..
şimdi beşik olarak kullanıp 2.cocuk doğunca bnm yatağıma geçip kardeşi beşikte yatacak die düşünüyorum... ama herkez büyüyen yatak almayın dior..
Araştırdım baktım eni 70cm 75cm 80cm 85cm ve 90cm olan yataklar var.. dar olucak die deil ama yer açısından emin deilim??
Park yataklarda hemen eskiyor ve beğenmiyorum... beşiği bi salona bi odaya taşımam yer yok ztn...
Kararsız kaldım.. sürekli yatak beşik almak istemiyorum.. bi 5 yıl beşik olarak sonraki 5 yılda yatak olarak kullansam yeter ileride nsl isterlerse alınır..
Fikri olan??

bende merak ediorum çoktan kasıt ne :) sen daha çatlak için nemlendirmeye başlamadınmı

Günaydın herkese güzel anneler, kendi evime geldiğimden beri yine midem bulanıyor, iki haftadır evde değildim sizde de oluyor mu bu durum

Canım sinirlaninci rahimde büzüşmeler olurmuş çok dikkat et allah korusun. Biri seni sinirlendirdiğinde derin derin nefes al iyi geliyo . Herkesin kaynanasında azcık var sanırım yaa bizimkide hastanede yatıyorum oy ne güzel kız mı diyo sonra olsun ikinci erkek olur diyo sonra herkes kaynanaya çekcek hali yok hoş diyo kandisi üç oğlu bi kızı var erkekleri hiç bi işe yaramıyo ama kızı koşuyo her işini yani dengesiz dengesiz konuşuyo ben kızım olsun istiyodum tabi ama garketmezdi sağlık olsun bende onu hiç dinlemiyorul eşim de öyle yani sinirlenceksek çok şey var takma san çoçuğunu düşün

İlla burunlarını sokacaklar... boşver gül geç en iyisi..

Tünaydın kızlar
Mutlu haftasonları olsun inşallah

Sabahtan beri sadece mutfak topladım birde banyoyu temizledim şu an perte çıktım başka bişi yapmak istemiyorum

benim kaynana.la aram iyiydi de sonradan her weyi buyuttu kocaman etti sonda kocam patladi. benim kocam da onceleri her tatilde izinde falan koye giderdik wimdi gitmiyoruz. ben de kaliyordum. ama dedim sen ne zaman gitsen donsen bende senle birlikte gidep donerim torunumdan ediyorsunuz beni falan o kadar mesaj atti stress falan sonra almadim takmadim wimdi hic bi wet yapmiyo ne yazsa hmm iyi guzel gulup geciyorum.

Beşiğe hic yer yoksa diger odayi giyinme odasi yapip gonlune gore besik alip yatak odasina koysan nasil olur ?Gardrop sığar mi oteki odaya ?

o
onu 5 yıl kullanamazsın canım ya çocuk sıkışır küçük gelir yorgan falan olunca.birde ayağa dikildikleri zaman yatak kısa kalıomuş düşme riskleri varmış bi kaç yerde okudum düşmüş çocuk inmeye çalışırken Allah korusun çekmece o ladae gerekli değil aslında dolabının içine plastik kutulardan bölmeler yap tamamdır.kademeli yataklar oluo geniş ve bebek ayaklanınca en alt seviyeye indiriosun yatagı çocuk çıkamaz yani ve uzun süre kullanırsın.instagraöda çoğu annede o yataktan var dikkatimi çektide ben ondan düşünüorum

Tunaydin canim yat dinlen .Benim temizlik yapmam yasak ama 2 haftadir evde yoktum her yer kirlenmiştir esimden destek alcam
Tünaydın kızlar
Mutlu haftasonları olsun inşallah

Sabahtan beri sadece mutfak topladım birde banyoyu temizledim şu an perte çıktım başka bişi yapmak istemiyorum

Yaa çanım benim kaynanamda yalnız yaşıyo valla zaten sorunlu dluyorlar ama ben çokzyüz varmiyorum banada yakın oturuyo aslında ikimizde kiradayız benim evimde 4+1 dubleks istesem üst kata geç derim sırf dengesizliğinden çok konuşmasından istemiyorum zaten her forsatta laf çarpıtıyo bende bahaneler uyduruyorum valla bana kadar üç oğlu bir kızı var çok istiyorlarsa hizmetçi tutsunlar arada yapıyorum misafirine yardım ediyorum ama fazlası zarar aynı evde kalsak herşeyi benden isticek kıvama gelir çekemem kimseye allah bana muhtaç etmesin kimseyi benide etmesin inşş

ya hiç umrumda değil dedikleri de karnımda bebek varken boşanma lafı açıo bu sinirimi bozdu oha dedim artık.üzülmek ne hiçkıra hıçkıra ağladım eşim gelince çok gücüme gitti..

Anne yani beşik falan da mı olmuyor odana? İlk aylar çok zorlanirsin başka odaya git gel çocuk saat başı kalkıyor sanırım. Ahşap olanlar biraz daha büyük oluyor ben de soo babynin başucu besiginden alicam max 6 ay yatabiliyormus bebek ama en önemli ayları zaten o. Sonra da kendi odasına geçircem. O odada çok büyük değil seninki gibi ama oda küçük diye çocuğu büyüdüğünde küçük yatağa mahkum etmem heralde. Eni geniş olan büyüyen yataklardan alicam. En azından okula başlayana kadar idare etsin istiyorum. Eni 90 olanlardan alicam yani. Zirt pirt ben de mobilya değiştiremem. Park yatak konusunda da aynı şeyi düşünüyoruz

bizde artık kokay kolay gitmioz birbirimize zaman ayıramadığımızı farkettik resmen zaten kıymet bilwn yok en ii aradu biii gitmek

deneyimli anne olarak size sormak istediğim şeyler var:)
temmuzun ilk haftası doğum gibi görünüyor yani ilk 3 aylık dönemi yaza denk geleceği için daha çok kolsuz ve kısa kollu çıtçıtlı bodyler mi giyilir,kısa kollu tişört tarzı şeyler giyebilir mi bununla birlikte uzun kollu üst ve alt almalı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…