- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #21.101
Ozledik valla sohbetini gelse keske yakin zamanda@Lavanta_kokusu nun profili pasif görünüyor, neden acaba meram ettim bi sorun yoktur umarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozledik valla sohbetini gelse keske yakin zamanda@Lavanta_kokusu nun profili pasif görünüyor, neden acaba meram ettim bi sorun yoktur umarım
Ozledik valla sohbetini gelse keske yakin zamanda
Ben geçen hafta whatsap profil resmi ve instagramda da bir tane paylaştım biraz nazar değer diye endişeleniyorum ama bir taraftan da çok heyecanlı ve mutluyum içimde tutamıyorum dünyaya haykırasım var ama nazar korkusu frenliyor beni :)Kizlar ben hamis oldugumu yeni soledim herkeze aileler haric onlar bastan beri bilio watsapta filan hamilelik fotosu paylasiomusunuz animosyon yani profil resimlerimiz gibi
Evet annesinde olucagini soledi orda internet yok dedi umarim iyidirEvet bende hem özledim hem merak ettim. Evine dönmedi galiba
Bakışlarıyla yiyenler var dikkat et kuzumBen geçen hafta whatsap profil resmi ve instagramda da bir tane paylaştım biraz nazar değer diye endişeleniyorum ama bir taraftan da çok heyecanlı ve mutluyum içimde tutamıyorum dünyaya haykırasım var ama nazar korkusu frenliyor beni :)
En guzeli paylasip poposuna yuzune smile koymaktan iyidir .Cok komik oluyorBen paylasmiyorum canim sadece anneme ve kv foto yolluyorum. İyi bakan olur kotu bakan olur. Muhtemelen bebek olunca da paylasmam 1 yasini gecene kadar.

Canim hamileligin başından beri vardı bende yeni geçtiKızlar ağzımda tuhaf bi tat daha doğrusu tatsızlık var. Ne yesem dakika geçmeden tatsızlık devam ediyo acı tatlı ekşi tuzlu sadece yerken tat var dünden beri. Metal tadı gibi yavan tatsız. Neden acaba bilen yaşayan varmı
Cnm içtiğin bır ilaçtan olabilir demir ilacı falanKızlar ağzımda tuhaf bi tat daha doğrusu tatsızlık var. Ne yesem dakika geçmeden tatsızlık devam ediyo acı tatlı ekşi tuzlu sadece yerken tat var dünden beri. Metal tadı gibi yavan tatsız. Neden acaba bilen yaşayan varmı
Bir haftadır magnezyum ve B12 başladım onlardan birinden mi acaba. Çekilecek gibi değil çok mide bulandırıcı. Ağzımın tadı yerine gelsin diye hep bişey atıyorum ağzıma ama mümkün değil çiğneme biter bitmez aynıCnm içtiğin bır ilaçtan olabilir demir ilacı falan
İlk üç ay normalmiş. Benim daha dün başladı. Sakız çiğnemeyi deneyeyimCanim hamileligin başından beri vardı bende yeni geçti
Magnezyumdandir canimBir haftadır magnezyum ve B12 başladım onlardan birinden mi acaba. Çekilecek gibi değil çok mide bulandırıcı. Ağzımın tadı yerine gelsin diye hep bişey atıyorum ağzıma ama mümkün değil çiğneme biter bitmez aynı

Ayy o cok komigime gidio yaaaa :)En guzeli paylasip poposuna yuzune smile koymaktan iyidir .Cok komik oluyor![]()
Beta hcg nerde yazio cnm bn mi goremedimEki Görüntüle 2108009 Güzel anneler merhaba3 lü tarama testim çıkmış ekte resimledim . Betahcg nin bu kadar yüksek olması normal mi acaba ? Diğer değerler gayet iyi bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla ama betahcgye takıldım . Fikri olan arkadaşlarım paylaşabilir mi ?
Insallhhhh canimmm yaaaa hepimizzz iyi haberler duyalimmIyi akşamlar kızlar bugün için sağlık ocağından cagirmislardi kan verdim tansiyonum ölçüldü kalp atışını da dinliyorlarmis ama 20 hafta itibariyle dediler ama ben rica ettim dinledi 150 ymis şükür iyi dediyarın sonuçlar çıkacak inş onlarda iyi çıkar
![]()
AfpBeta hcg nerde yazio cnm bn mi goremedim