- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
- #21.341
Hala bekliyorum yaa randevular sarkmis heyecandan suracikta bayilcam tansiyonum düştü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildiğim kesin demesi için 17.haftayi geçmesi lazım canım ama bazi doktorlar benzetiyorlar ve doğru çıkıyor biraz da doktora bağlı canım inşallah senin Dr yanılmıştır :)15 erken sayılır mı kesin demedi ama 15 hafta kesin demek için yeterli değilmi neden demedi 22 haftada netleştiririz henüz alışveriş yapma dedi.bende o haftadan sonra da değişebilir diye o yüzden kesin demedi diye düşündüm çğnkü aynı doktor arkadaşıma 3 aylıkken %100 erkek demiş ve oğlu oldu kızındada 12 haftada %30 kız demiş ve 6 ayda kesinleştirmiş sağlıklı olsun önemli olan o ama allahın bildiği kuldan saklanmazmış içimde yine bir kız olma ümidi var
bizde heyecanla bekliyoruz :)Hala bekliyorum yaa randevular sarkmis heyecandan suracikta bayilcam tansiyonum düştü
Dur canım panik yapma ne gelirse Allah'tan saglıklı olsun da gerçi ben de senin gibiyim ama yine de biraz sakinleş çikolatanı yemeye devam bir de istiğfar çek muayeneye kadar, guzel haberini bekliyoruz :)Hala bekliyorum yaa randevular sarkmis heyecandan suracikta bayilcam tansiyonum düştü

benim de melis mira minel ama içime aman aman sinen değil daha var nasılsa burdan da gelir belki secenekler:)Benmde kız ismi yok aklmda düşünemk lazm anca buluruz :) şimdilik aklmda derin,aslı,aylin var aklmda
aynen bende ilk hamileliğimde aynı oldu ama yaş cok farkediyormuş cok cabuk yoruluyorum akşamları pilim bitiyor resmenCanım şöyle 20-32 haftalar arası çok rahat oluyor. Ben oğlumda o haftalar arasında 10 kaplan gücündeydim. Şimdide zaman yaklaştıkça kendime geldiğimi hissediyorum biraz daha sabır
hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzu :) kızlar atağa gecti sankiGünaydın kızlar :) biz bugün cinsiyet öğrendik kızım olacakmış![]()
Yaaa bende son gittigimdeee kalbim durcak sandimm yaaaa bazen diorum su usg cihazi evde olucak merak ettikce ozledikce bakicaz ayy ne guzel olurdu vallaHala bekliyorum yaa randevular sarkmis heyecandan suracikta bayilcam tansiyonum düştü
gözünaydın canım prensesinGünaydın kızlar :) biz bugün cinsiyet öğrendik kızım olacakmış![]()
Asel de guzel . Canim cennette akan bal irmagi demekmis anlamida guzelbenim de melis mira minel ama içime aman aman sinen değil daha var nasılsa burdan da gelir belki secenekler:)
Yorumlar tuttumu canim doktorun yada yapmis miydi gozun aydinn bu aradaaGünaydın kızlar :) biz bugün cinsiyet öğrendik kızım olacakmış![]()
Canım benim neler okudum nette pipi resmî alıp kız doğuranlar var hiç görmeyip erkek doğuran artık valla doktor kesin bişi söylese bile Doğuma kadar inanmıcamDegisebilir canim demekki net olarak algilayamadi ki kesin demedi banada 13 te kesin dedi ama benimde aklim karisio doktoruma inansammi bilemiorum burda yazilanlari okuyunca
Tuhaffff yaaa nasil doktorlarrr varrr anlamiorum kiiii usg cihazi kalitesisizliginden kordonu pipi saniolarmis ama devlette var mi bilmiorum ama ozeldeki cihazlar kordonu ayirt ediorlarCanım benim neler okudum nette pipi resmî alıp kız doğuranlar var hiç görmeyip erkek doğuran artık valla doktor kesin bişi söylese bile Doğuma kadar inanmıcam
Çok umudum var bide 15 haftatıl usg fotosundaki nub kız nubu gibi öne eğik erkek nubu yukarı dik oluyo bacakların ordaki nubu incelesene belki ben yanlış algılıyorum ama ne bilim kız nubu gibi kalçaya paralelsen bekle kuzu 22 yi bakalım ne diyecek
hadi gözünaydın... paşa da geliyo oohhh miisOğluşum geliyoooor![]()
Ooooo bak degismedi canim saglikla al pasani kucaginaOğluşum geliyoooor![]()