2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen bide benim nasıl olduğmu düşün arkadaşlarıyla içmeye gitdi benimki,gitmeden önce üzerni değişmek için eve geldiğinde namaz kılıyordum hiç bir şey diyemedim giyindi gitdi hemen, şimdide telofonu kapalı, bende kendi kendimi doldurup ağlıyorum sacma sacma.

İfşa olmamak için anca bunları yükleyebildim :)) çok fazla olmasada hamile fotoğrafım yok demeyeceğim :)
Cok hossunuz cnm masaAllah size Allahim saglikla kucagina da aldirsin, Bizde yaptik gecen hafta, daha fazla agirlasmadan olsun dedim, 1 tanecik atiim bende, 30 lu haftalar gelsin paylasmaya baslarim heryerde

Ben burdan sipariş verdim yarın yola çıkacak ücretsiz kargo kapıda ödeme - 11 parça 66 tl.

Eklentiler

• Screenshot_20180429-222515.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 129
Cok hossunuz cnm masaAllah size Allahim saglikla kucagina da aldirsin, Bizde yaptik gecen hafta, daha fazla agirlasmadan olsun dedim, 1 tanecik atiim bende, 30 lu haftalar gelsin paylasmaya baslarim heryerde

Eki Görüntüle 2141592
maşallah canım sende çok hoş olmuşsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayi nasip etsin valla heryerde paylaştım dayanamadım :))))

Eki Görüntüle 2141592
Ay bende çok istiyorum sıcaklar bastırmadan.. kaç poz verdiniz fiyatı ne kadar tuttu

Slm kizlar dun kontrolümüz vardi 27+5gunluk ultrasyonda 28+5çıktık 1.300. Grm dedi dr iyi mi kilosu sekerim cikti. Birde diyettemyim suyumda normalinden cok fazla ve bebegin pelensantasida yanlis yerden olurmus erken dogum riskim var koku icindeyim hep sag elimi bir haftadir hissetmiyorum sinir sıkışması var dedi dr doguma kadar surer dedi

Valla cnm bende oyle foto koymaya korkuom niyeyse iste, bu arada biz fotocuya cektirmedik cnm esim cekti az cok anliyor cekimden..
Bende çok iyi anlıyorumda foto makinem yok ahhh ulan felekkkk :)) poz vermeyi resinm çekmeyi açıyı yakalamayı çok seviyorum çocukluğumdan beri. Makine neden almadım bu kadar foto tutkum varken bilmiyorum :/ ..

Ben hamile kaldığımdan beri hiç resim çekip paylasmadım sosyal ortamda whatsapta bile. Geçenlerde durumda paylastım içim hiç rahat etmedi. Nazar gerçekten var ve başıma çok iş açtı. Millet çatır çatır bebeğinin her anını paylasıyor tekmelerini videoya çekip karnını paylasıyor hayretler içerisinde izliyorum bende videoya çekiyorum ama eşime izletiyorun bizmki heves :)) birde iki kayıptan sonra.. Allahım kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah♡

Allah sağlık versin canım korkma stres yapma vaktiyle gelsin inşallah.

Allah sağlık versin canım korkma stres yapma vaktiyle gelsin inşallah.
Ins cnm insan ister istemez korkuyor agrilarim çok resmen rahmimin agrisindan ölüyorum yerimden kalkamiyorum 34 haftayi bir gecsem en az 34 dedi dr plesenta yanlis yerden olurmuş kopma riskim var o yuzden zor bir gebelik geciriyorum hep korku hep korku

Bugunlere kadar geldin Allahın izniyle bak. Korkma üzme kendini de bebişini de. Çoğu gitti azı kaldı bunlarda geçecek sağ salim sağlıkla al miniğini kucağına inşallah Rabbim acısını göstermesin yardım etsin. Progestan kullanıyor musun? Hiç kalkma dinlen soluna yat bol su içip bol dua et ismin ne canım adına okuyum üfleyim ben heran dua ediyorum zaten hepimize

Cnm makine kiralaniyor sanirim ama tam bilmiyorum, bizimde vardi esim satti sonradan pisman olduk ama neye yarar, kuzenin kullandk ole ahim sahim bisi degil ama olsun napalim..

Bende 1 kayip yasadim cnm cok zor bilirim o yuzden oglumda dogru duzgun resmim bile yok korkuyla gecen 9 ayim var bir ben bir Allah bilir,hic bi yerede resim atamazdim, ama bu sefer nedense ozendim icimde ukte kalmis demekki...

Yatiyorum cnm dinleniyorum elimden geldigi kadar allah razi olsun guzel dileklerin icin ismim ayşe cnm cok saol tsk ederim

Maşallah demeyi unutmayalım tarzı şeyler yazarsın :)) bol bol okuyup üfleyeceksin napalım ama gerçekten bazı insanlar kötü gözle bakıyor. Kıyamama ve merhamet duyguları yok. Allah uzak etsin öylelerini...

Şöyle bi poz saklayabilirsin bak çok şeker nasipse bende istiyorum :)

Yatiyorum cnm dinleniyorum elimden geldigi kadar allah razi olsun guzel dileklerin icin ismim ayşe cnm cok saol tsk ederim
Burda hepimiz sırayla sağ salim kucağımıza alıp birbirimizi müjdeleyelim inşallah. Sana bebeğini soranlara da onu ne hallerle kucağıma aldım diyerek zorlu gebelik maceranı anlatırsın sende inşallah :) binevi neler yasıyoruz Rabbimin bugunlerine hamd olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…