2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ins cnm amin rabbim bütün hamileler saglikla alir bebeklerini kucagina ins

Aynen cnm kem gozle bakanlar uzak olsunn

sonsuzzz senin de epeyy olmuş karnın çıkmadı çıkmadı diyordun maşallah size
Milana firuze ya çok kötü bişey en büyük zararı kendimize veriyoruz inşallah hormonlardandir. Bu şekilde devam ederse çıldırırim heralde kocama çaktırmadan terapiye falan giderim ama çok pahalı psikologlar o parayı da nasıl çaktırmadan harcarım bilmiyorum bak te nerelere kadar dusunmusum cAn sıkıntısından

Cok hossunuz cnm masaAllah size Allahim saglikla kucagina da aldirsin, Bizde yaptik gecen hafta, daha fazla agirlasmadan olsun dedim, 1 tanecik atiim bende, 30 lu haftalar gelsin paylasmaya baslarim heryerde

Eki Görüntüle 2141592
Maşallah ya çok kıskandım sizleri ne güzel hatıra oldu

Cok guzel hatira olacak ilerde. Ben kocaya soramiyorum bile dis cekim ic cekim ona sacma gereksiz gelir. Dalga gecer benle :)
Yinede sansimi denerim bir ara
dene canım özel Günlerimiz bu günler hatıra kalsın 1 poz bile olsa değerli bende şunu alicaz bunu alicaz diyorum eşime aksesuar olarak kullanıcaz çekimde diye ona ne gerek var bunu niye alıyorsun diyodu en sonunda sus sen dedim alicam hevesimi kiriyosun dedim ondan sonra bişeye karışmadı :)

Evet canım, sonradan atağa geçti benim göbek :)

Selam bizde kalktık. Hatta 1 saat uyku tutmayınca biraz atıştırdım şimdide tv izliyoruz.

Selamm :)
Sanırım bunlar anne kalk alıştırmaları :)
Benim de karnım acıkmış hafif yiyorum bu ara ama nasılsa 3 saate yine kalkarız o zaman ön kahvaltı ederim.

Ezanı da dinledik...
İyi sabahlar

Selamm :)
Sanırım bunlar anne kalk alıştırmaları :)
Benim de karnım acıkmış hafif yiyorum bu ara ama nasılsa 3 saate yine kalkarız o zaman ön kahvaltı ederim.

Ezanı da dinledik...
İyi sabahlar
Bencede alıştırmalar başladı hayırlısıyla gelsin minikler biz hemen alışırız. Benim huyum kötü ama işte bir daha uyuyamam.

Günaydın kızlar
Haftasonu yoğun geçti pek bakamadım kızımın doğum günü misafirler falan derken...
laiyka canım çok çok üzüldüm basın sağolsun
Allahım sana sabrın en büyüğünü versin bu durumda başka ne denir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…