2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hamile olduğunda sen sen değilsin, gercekden öyle hamileliği sağ salım atlatalım lohusalıkda bitsin umarım hatırlayıp güleriz sadice.

Hayırlı kandiller kızlar bende yoğun bi hafta geçirdim eşimin abisinin düğünü vardı çok ayakta kaldım yola gittik derken epey yoruldum kasıklarımda ağrı başladı korktum biraz umarım ciddi bişey yoktur.. laiyka canım msjını gördüm çok üzüldüm Rabbim size sabır versin

Merhaba kızlar.. Afilim92 kuzum beni sormuşsun... yoğundum haftasonu giremedim hiç...

cumartesi bebişin kıyafetleri yıkadım 4 makina... sonra onları ütüledim derken gece oldu... biliyosunuz evde de yaramaz bir oğluşum var onunla ilgilendim falan.. ayakkabı dolabını düzenledim.. gardırobumu düzenledim.. yani kısaca cumartesi pertim çıkana kadar evde iş yaptım..

dün de sabah erkenden kalkıp pikniğe gittik... akşama kadar ordaydık gel duş al çamaşır yıka as birde yorgunluk çökünce erkenden uyumuşum...

bugünde inşallah eve gidince kendim için aldığım gecelik takımı ve diğer malzemeleri yıkayacağım yarında onları ütülerim... sonra da çantamı hazırlayıp kenara koymak istiyorum nolur nolmaz... çok uzun oldu kusura bakmayın

Günaydın kızlar. Hayırlı kandiller herkese. Bugün çok yorgunum gün nasıl geçiçek hiç bilmiyorum dün bütün gün yazlık kışlık ayrımı yaptım oturarak ayırdım ama nasıl bu kadar yoruldum hiç anlamadım valla

Kizlar merhaba ben hep boyle ortadan giriyorum ama anadolu yakasinda pendik bolge hastanesine giden var mi acaba normal dogumlari hakkinda bilgisi olab var mi

Kizlar merhaba ben hep boyle ortadan giriyorum ama anadolu yakasinda pendik bolge hastanesine giden var mi acaba normal dogumlari hakkinda bilgisi olab var mi
ben yüzyıl hastanesine gidiyorum iki doğumumuda orda yaptım memnun kaldım Bölge Hastanesi için bir fikrim yok

Hayırlı kandiller kızlar Rabbim inşallah dualarimizi kabul eylesin evlatlarimizi hayırlı eylesin sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayi nasip eylesin inşallah
Z Zelichka arkadasimiz iki gündür yazmadı sanırım yada benmi kaçırdım bilemiyorum canım bebeklerin nasıl

Hayırlı kandiller kızlar

benimde bi kacgundur aklımda Z Zelichka canım sen ve bebişler iyisinizdir inşallah

ben yüzyıl hastanesine gidiyorum iki doğumumuda orda yaptım memnun kaldım Bölge Hastanesi için bir fikrim yok
Normal dogum mu yaptin canim doktorun kim ben bolge ye gidiyorum ama hemsireleri hakkinda cok iyi yorumlar almadim doguma cok kalmadi ama son bi baska yer bulabilecek miyim diye bakayim dedim

Bu glikoz beni bi tuhaf etti suratım bembeyaz oturuyorum 11de açlık kanını verdim birazdan yine kan vereceğim etkisi ne zaman gçeer bunun içim daralıyo durup durup

Bu glikoz beni bi tuhaf etti suratım bembeyaz oturuyorum 11de açlık kanını verdim birazdan yine kan vereceğim etkisi ne zaman gçeer bunun içim daralıyo durup durup
Ala ala niye oyle yaptiki acaba, gecmis olsun cnm ins hemen gecer ac karnina miden bayildi,ee kan sekeride firliyor tabi..

Normal dogum mu yaptin canim doktorun kim ben bolge ye gidiyorum ama hemsireleri hakkinda cok iyi yorumlar almadim doguma cok kalmadi ama son bi baska yer bulabilecek miyim diye bakayim dedim
ikiside sezeryandi personelin ilgisi güzeldi benim canım kiymetlidir biraz ama nazimi çektiler sagolsunlar doktorum esra Gunay ama eski doktorum orda yok bu doktorumla şu an iyi gidiyor ama sonrası için bilemiyorum yaşayıp gorecegim :)

Canm bende remedy hospitale gidiyorum bölge hast hakkında pek iyi şeyler duymadım ilgisiz olduklarını duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum

pitircik66 dolu dolu bir haftasonu gecirmissin ne guzel.Insanin morali sagligi yerindeyse hepsi hallediliyor .

hakkaten dolu dolu geçti ama şu an bacaklarımı hissetmiyorum... ya çok çömel kalk yaptım bacaklarım hamlamış sanırım canım yanıyo yukarı falan kaldırırken....

birde alakasız olucak ama bebek nevresimini hangi marka aldınız ya da nerden aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…