2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar :)
hava kapalı güneş yokken dışarı çıksam diyorum hafif esiyor çok güzel sonra bide yağmur yağarsa diye korkuyorum alıncaklarım var hala bitiremedim
Halen yürüyebilecek enerjin varsa bence bu havayı kaçırma. Şimdi sağlık ocağına gittim geldim güneş yokken rahat oluyor.

Halen yürüyebilecek enerjin varsa bence bu havayı kaçırma. Şimdi sağlık ocağına gittim geldim güneş yokken rahat oluyor.
Benimde problemim o işte yürümek zor geliyor. Bide tek gezmeyi sevmiyorum. Haftasonu eşimle halledelim desem onda da bi yere gitsek bi yere gidemiyoruz. En güzeli bugün bi şekilde çıkmak en azından bi kısmını halletmek sanırım.
Kapı süsü yapmak istiyorum keçe vs alıcam ama modele de karar veremedim

Yapabiliyorsan kapı süsü kendin yapmak daha güzel . Ben sin ana kadar düşünmedim en son geçen hafta internetten sipariş verdim bugün yarın elimde olacak.

Ben bişe sorucam kızlar hastane odası veya evde masayı süslicek olan var mı acaba ben evi yapmayı düşünüyorum ama hastane konusundu kararsızım küçük bişelen yapsam mı bi kaç çikolata lokum ikramiyelik kapısüsü falan..

Off bıktım şu ev sahiplerinden adam 1650₺ olan kirayı 1900₺ diyo tefe tüfe ayağına. Okadar uyuz ki 3,4 gün geç yatsa kira geç yatırıyosunuz diyo taşınsam doğum yaklaştı uğraşamam sıkıntılar bitmiyordu. Eşime dedim kabul etme gerekirse doğumdan sonra taşınırız zaten iki kira varmeme hakkımız var yok dipozito yok kira vs vs

benim yüzümde özellikle burnumda ve alnımda çillere benzer şeyler çıktı. boynumun sol tarafı ve göbeğimin etrafında bene benzer küçük şeyler çıktı. hamileliktendir diye önemsemedim.

ben hastanede masa hazirliycam bide kapı süsü olur okadar çok abartmiycam

Bu ev sahipleri varya hakkaten fenalar yani kirada oturmak gerçekten sıkıntı, bende kiradaydım kendi evime gectim 4 aydır rahatim zam zamanımı gelmişti 1950 tl diyor.

Inan hiç hissetmedim bile ben celestone oldum 2 şer doz. Daha önce prolutan depot oldun mu bilmiyorum ama prolutani hissediyordum bu iğne öyle değil çok hafif.
benimkide celestone bir seferde 2 doz olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…