Bizim bugün kontrolümüz vardı. Kilomuz 2116 olmuş. doktor maşallah iyi dedi. önümüzdeki haftadan itibaren her çarşamba nst ye girecekmişim. 20 haziran son aylık kontrolümüz olacak dendi. o güne hastanenin başka bir bölümünden ultrason sırası aldırdılar. doktor odasındaki ultrasonla ne farkı var bilmiyorum. işe gidicem diye sorup araştıramadım. denileni yaptım sadece. birde hafta hesabım karıştı. doktor 32 hafta 6 günlük dedi bu sefer. 1 ay önce 30 haftalıktı.şimdi 34 haftalık olması gerekiyordu. Normale mi dönmüş diye sordum. 3 ekimdi satım eski doktorum 23 eylül kabul ediyorum ancak öyle tutuyor demişti gebeliğin ilk aylarında yeni doktorumada bunu anlatmıştım oda 23 eylül kabul etti doğru demişti. bu sefer hafta hesabı 1 hafta geriye geldi. 2 hafta öncede 32. haftamda çalışabilir raporu almıştım. bununla ilgil bir sıkıntı yaşarmıyım diye soracaktım soramadan doktor odadan çıktı muayene odasına geçti. ebe hemşiresine sordum o elimizdeki kağıda göre mi aldım raporu dedi evet dedim. Bir sıkıntı yaşamayız. yine elimizdeki kağıtlara göre gidicez dedi. Biraz uzun oldu ama. bugün kafam karıştı işte. öğleden sonrada tahlil sonuçlarını almaya gidicem.