2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Son adet tarihine göre oluo canm. son adet nezman

Ben 33+3 iken dün oldum 2 doz bu günde 2 doz oldum 24 saat arayla olması önemliymiş saatine dikkat et. Etkisi bir haftaymış bir hafta içinde erken doğum olursa diye yani.
Canım bana doktorun biri etkisinin 3 hafta olduğunu,3 hafta sonunda hatırlatma dozunun yapıldığını söylemişti. 28. Haftada 4 doz yapıldı bana,o yüzden rahattım açıkçası.bu haftaki kontrolümde sorayım bu durumu.

ladycry canım nasılsın epeydir görmüyorum seni. İnş iyidir herşey.
Sağol cnm,moralim bozuk biraz.geçen haftaki kontrolde bebeğin gelişimi 2 hafta gibi geri çıktı.kilosu Da düşüktü.doktor bu haftada aynı olursa alırım çocuğu dedi.perş kontrole gidicem 31+5 günlükken,inşlh kilo almıştır oğlum,çok korkuyorum daha çok küçük.hatta dün medicale çocuk yoğun bakıma gittik hemşirelerle konuştuk yer var mı yok mu falan.sonuçta orada Doğum yapıp be eğin başka bir hastaneye Şevki'ni de istemiyorum.inşlh bi aksilik olmaz.Nolur dua edin bebeğim karnımda biraz daha büyüsün en azından küveze girmesin.11. Tedaviden sonra ,4 bebeğimi kaybettikten sonra ,3 operasyondan sonra Allah nasip ederse kavuşacağız ona

Allah yavrunu sağlıklı bir şekilde size bağışlasın inşallah zamanınında gelsin

32 hafta bitince 33. haftaya başladığın ilk gün rapor aalman gerekiyor. Ben de yarın alıcam inş.

Kızlar çatı ağrısı yaşıyorum galiba???
Bacak bacak üstüne atarken,
yürürken,oturduğumda bacaklarımı birbirine yaklaştırınca filan afedersiniz alt kısımdaki kemiklerde ağrı oluyor,çatı orası oluyor galiba demi??
Normal mi bu sizce var mı ağrı yaşayan benim gibi korktum doğrusu ya...

Yapabiliyorsan kapı süsü kendin yapmak daha güzel . Ben sin ana kadar düşünmedim en son geçen hafta internetten sipariş verdim bugün yarın elimde olacak.
Ben kendim yapmak istiyorum canım becerebilirsem bakalım. Sen nasıl bi model sipariş verdin

Çok güzel olmuşlar güle güle kullanın canimm
Canm bende uzun zamandır var doktorum magnezyum verdim düzenli kullandığım zaman hiç olmuyor kullanmadığım zaman çok oluyor
Bir de bacak bacak üstüne atma artık canım kan dolaşımını yavaşlatıyormusgeçmiş olsun
Korkulacak bişey değil ama çok rahatsız ederse doktoruna danış yine de ben bir ara agridan doğuruyorm sandım acil doktora gittim bişey yok normal dedi idrar a baktı enfeksiyon da yoktu

Canim geçmiş olsun. Bende de böbrek büyümesi var ama doktor korkulacak bişey yok dedi bazen benimde sancim oluyo. Demekki senin ki daha kötü. Be olacak şimdi

İnş canım inş sağlıkla gelir oğluşun bizde perşembe akademide olacağız kontrolde. Hep dua ediyorum.

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah kilosuda boyuda gayet iyi çıkar kontrolde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…