- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #38.401
Direk calisamaz olarak alcam .Cok zorlaniyorum .Afilim92 cnm sen 32. Hafta raporunu çalışabilir olarak alıyorsun dımı dırek çalışamaz alamıyor muyuz
Bende düşünüyorum Bı türlü karar veremedim ya hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaDirek calisamaz olarak alcam .Cok zorlaniyorum .
Allah yavrunu sağlıklı bir şekilde size bağışlasın inşallah zamanınında gelsin
İnş canım inş sağlıkla gelir oğluşun bizde perşembe akademide olacağız kontrolde. Hep dua ediyorum.
Sağolun kızlar,Allah razı olsun,bu mübarek günlerde hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin.en azından biz de 34 e kadar gelebilseydik iyi olacaktı.zaten serklajlı olduğum İçin 40lı haftaları beklemicektik.Rabbim yardımcın olsun canım inşallah kilosuda boyuda gayet iyi çıkar kontrolde
Bende okuldan çıkar çıkmaz yatacak yer arıyorum resmen sıcaklık nem derken mahvoldum kızımda temmuzda doğdu ama bu kadar zor olmamıştı çok rahattımUyumuşum kargo gelmiş zili bile duymamışım eşim aradı onu duydum ama :)) kendimi çok yorgun hissediyorum son bi kaç gündür
Benim tansiyon problemim var .Hem de çocuklarım cok ağır cok yiprandim. O yuzden hic uzatmayacağım. Sen kendini iyi hissediyorsan devam edebilirsin. Zaten az kaldi seminerde de oyle ya da boyle gecer zaman.Bende düşünüyorum Bı türlü karar veremedim ya hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Canım bana doktorun biri etkisinin 3 hafta olduğunu,3 hafta sonunda hatırlatma dozunun yapıldığını söylemişti. 28. Haftada 4 doz yapıldı bana,o yüzden rahattım açıkçası.bu haftaki kontrolümde sorayım bu durumu.
Sağol cnm,moralim bozuk biraz.geçen haftaki kontrolde bebeğin gelişimi 2 hafta gibi geri çıktı.kilosu Da düşüktü.doktor bu haftada aynı olursa alırım çocuğu dedi.perş kontrole gidicem 31+5 günlükken,inşlh kilo almıştır oğlum,çok korkuyorum daha çok küçük.hatta dün medicale çocuk yoğun bakıma gittik hemşirelerle konuştuk yer var mı yok mu falan.sonuçta orada Doğum yapıp be eğin başka bir hastaneye Şevki'ni de istemiyorum.inşlh bi aksilik olmaz.Nolur dua edin bebeğim karnımda biraz daha büyüsün en azından küveze girmesin.11. Tedaviden sonra ,4 bebeğimi kaybettikten sonra ,3 operasyondan sonra Allah nasip ederse kavuşacağız ona
16 ekim
31 haftayı bitirmişsin, 32'den gün almışssın. Rapor 32 hafta bitince alınıyor SAT hesabına bakarak. Benim doktor o şekilde çağırdı en azından.Kızlar merhaba çok kafam karışık aslında ilk kez başıma gelmiyor ama ben bu aktarma raporunu bir türlü çözemedim bugün 31+1 im ama sistemde 32. Haftafasın diyor ben neye göre alıcam raporu doktoruma da ulaşadım bir türlü
Canım bana doktorun biri etkisinin 3 hafta olduğunu,3 hafta sonunda hatırlatma dozunun yapıldığını söylemişti. 28. Haftada 4 doz yapıldı bana,o yüzden rahattım açıkçası.bu haftaki kontrolümde sorayım bu durumu.
Sağol cnm,moralim bozuk biraz.geçen haftaki kontrolde bebeğin gelişimi 2 hafta gibi geri çıktı.kilosu Da düşüktü.doktor bu haftada aynı olursa alırım çocuğu dedi.perş kontrole gidicem 31+5 günlükken,inşlh kilo almıştır oğlum,çok korkuyorum daha çok küçük.hatta dün medicale çocuk yoğun bakıma gittik hemşirelerle konuştuk yer var mı yok mu falan.sonuçta orada Doğum yapıp be eğin başka bir hastaneye Şevki'ni de istemiyorum.inşlh bi aksilik olmaz.Nolur dua edin bebeğim karnımda biraz daha büyüsün en azından küveze girmesin.11. Tedaviden sonra ,4 bebeğimi kaybettikten sonra ,3 operasyondan sonra Allah nasip ederse kavuşacağız ona
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sağ salim alırsın bebğini kucağına ama ben anlayamadım bebeğin gelişimi geri olunca neden alıyor ki doktorun sonuçta anne karnında fazla kalması daha iyi değil mi bebek için
Uzun zaman oldu kızımın ismine karar vereli hatta dağıtacağım sabunlara bile pleksi yaptırdım soranlara da ismini söylüyorum. İnsan da bi yük oluyo umarım en kısa sürede sizde karar verirsinizİsme karar veremeyen var mı hala bizim gibi? Eşime hiçbir şeyi kabul ettiremiyorum, kendi de bir şey önermiyor. Moralim bozuldu artık, kendi önerdiğim isimler bile soğuk gelmeye başladıumarım çocuk doğmadan bir şeyde karar kılarız...
Çok tatlılar canım :)Eki Görüntüle 2148879 Eki Görüntüle 2148878 Eki Görüntüle 2148877
Günaydın kızlar
Benim hediyeliklerimi arkadaşım bitirmiş getirdi bu haftasonu bana. Kapı süsü ve takı yastığı da böyle. Fikir olur belki
Çatı ağrısı canım bende aylardır var ve artık yana yana ağrıyor. Doktorum normal olduğunu söyledi.merhaba arkadaşlar, ben bu aralar genital bölgemdeki kemiklerimde ağrı hissediyorum dokunup bastırdığımda yok ama ayakta kaldığımda agrı oluyor, bu çatı ağrısı mı başka birşey midir
Hakikaten yük. Bir de sanki babası umursamıyor gibi geliyor isim konusunu, sanki son gün karar verilecek bir şeymiş gibi. Benim bulduklarıma tamam deseydi bari, o da yok. Acısı çocuktan çıkacak son dakikada saçma sapan bir isim olacak diye korkuyorumUzun zaman oldu kızımın ismine karar vereli hatta dağıtacağım sabunlara bile pleksi yaptırdım soranlara da ismini söylüyorum. İnsan da bi yük oluyo umarım en kısa sürede sizde karar verirsiniz
Canım sen ne iğnesi oldun?Canım bana doktorun biri etkisinin 3 hafta olduğunu,3 hafta sonunda hatırlatma dozunun yapıldığını söylemişti. 28. Haftada 4 doz yapıldı bana,o yüzden rahattım açıkçası.bu haftaki kontrolümde sorayım bu durumu.
Bebekler ağırlaştığı işin ve kemikler de doğuma hazırlandığı için normal canım :) ama için rahat etmeyecekse doktoruna da sorabilirsinKızlar çatı ağrısı yaşıyorum galiba???
Bacak bacak üstüne atarken,
yürürken,oturduğumda bacaklarımı birbirine yaklaştırınca filan afedersiniz alt kısımdaki kemiklerde ağrı oluyor,çatı orası oluyor galiba demi??
Normal mi bu sizce var mı ağrı yaşayan benim gibi korktum doğrusu ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?