2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yavrunu sağlıklı bir şekilde size bağışlasın inşallah zamanınında gelsin

İnş canım inş sağlıkla gelir oğluşun bizde perşembe akademide olacağız kontrolde. Hep dua ediyorum.

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah kilosuda boyuda gayet iyi çıkar kontrolde
Sağolun kızlar,Allah razı olsun,bu mübarek günlerde hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin.en azından biz de 34 e kadar gelebilseydik iyi olacaktı.zaten serklajlı olduğum İçin 40lı haftaları beklemicektik.

Uyumuşum kargo gelmiş zili bile duymamışım eşim aradı onu duydum ama :)) kendimi çok yorgun hissediyorum son bi kaç gündür
Bende okuldan çıkar çıkmaz yatacak yer arıyorum resmen sıcaklık nem derken mahvoldum kızımda temmuzda doğdu ama bu kadar zor olmamıştı çok rahattım

Bende düşünüyorum Bı türlü karar veremedim ya hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Benim tansiyon problemim var .Hem de çocuklarım cok ağır cok yiprandim. O yuzden hic uzatmayacağım. Sen kendini iyi hissediyorsan devam edebilirsin. Zaten az kaldi seminerde de oyle ya da boyle gecer zaman.

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sağ salim alırsın bebğini kucağına ama ben anlayamadım bebeğin gelişimi geri olunca neden alıyor ki doktorun sonuçta anne karnında fazla kalması daha iyi değil mi bebek için

31 haftayı bitirmişsin, 32'den gün almışssın. Rapor 32 hafta bitince alınıyor SAT hesabına bakarak. Benim doktor o şekilde çağırdı en azından.

ladycry Hakikaten katılıyorum arkadaşa. Gelişimi için anne karnında kalması daha iyi sanki. Başka bir doktora daha mı görünsen acaba canım?

İsme karar veremeyen var mı hala bizim gibi? Eşime hiçbir şeyi kabul ettiremiyorum, kendi de bir şey önermiyor. Moralim bozuldu artık, kendi önerdiğim isimler bile soğuk gelmeye başladı umarım çocuk doğmadan bir şeyde karar kılarız...

Ayy kızlar evde olmak için can atıyorum bugün de evdeyim ama pertim çıktı resmen. Buzdolabını temizledim dondurucuyu buzdolabına boşalttım yeşillikleri ayıkladım yıkadım Kurutup yerleştirdim çamaşır asstım resmen belim şu an ikiye ayrılıyor daha yemek yapıcam akşama ütü var of offf

Sözde yatıp akşama kadar dinlenecektim

Uzun zaman oldu kızımın ismine karar vereli hatta dağıtacağım sabunlara bile pleksi yaptırdım soranlara da ismini söylüyorum. İnsan da bi yük oluyo umarım en kısa sürede sizde karar verirsiniz

Selam kizlar bisey sorucam, kulak tikanikligi yasayan var mi aranizda, 2 gundur kulaklarimda bir dolgunluk hissi, hani ucaktan inersinizde basinctan bir sure kendine gelemez o sekil ama gecmiyorda kisa sureli acilsada yine eski haline donuyor, netten baktim hormonlardan oluyormus hamilelikte ama oglumda boyle bisi yasadigimi hatirlamiyorum, sadece uykusuzluk doneminde biraz cinlama yasamistim, benim gibi olan var mi aranizda acaba?..

bazı insanların tek amacı bence moral bozmak bozmaya çalışmak başka amaçları yok bence. bi iş yapıyorum işyerinden bitane gereksiz bebek kaçkilo vs soru sorup duruo en son 1buçuktu bilmiyorum dedm demek bütün kiloyu sen almışsın dio bişeyler diyip duruo dinlemedm bende o ara bide göbeğim aşağımı düşmüş nolmuş o tarz bişey söylemiş arkadaşm sonradan dedi. dedim ya ben artık dinlemedm bile o gereksizi duymamışım

merhaba arkadaşlar, ben bu aralar genital bölgemdeki kemiklerimde ağrı hissediyorum dokunup bastırdığımda yok ama ayakta kaldığımda agrı oluyor, bu çatı ağrısı mı başka birşey midir
Çatı ağrısı canım bende aylardır var ve artık yana yana ağrıyor. Doktorum normal olduğunu söyledi.

Uzun zaman oldu kızımın ismine karar vereli hatta dağıtacağım sabunlara bile pleksi yaptırdım soranlara da ismini söylüyorum. İnsan da bi yük oluyo umarım en kısa sürede sizde karar verirsiniz
Hakikaten yük. Bir de sanki babası umursamıyor gibi geliyor isim konusunu, sanki son gün karar verilecek bir şeymiş gibi. Benim bulduklarıma tamam deseydi bari, o da yok. Acısı çocuktan çıkacak son dakikada saçma sapan bir isim olacak diye korkuyorum

Canım sen ne iğnesi oldun?
İnşallah toparlamıştır yavrun. Bol bol ceviz ve muz ye sütün de bebeğe kilo yaptığını okumuştum.

Bebekler ağırlaştığı işin ve kemikler de doğuma hazırlandığı için normal canım :) ama için rahat etmeyecekse doktoruna da sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…