- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.501
cok tesekkurler. Hayirli uzun saglikli omurler diliyorum.Gerçekten korkmayın yeter ki sabredip bol dua bazı zamanlar zorluyor ama onu da bebeğinize kavuşmak olduğunu düşününce dayanıyorsun bir şekilde
Amin canm sagolÖyle gruptayim ben de canım bazen güzel fırsatlar oluyor ikinci el temiz kanguru falan
Ama fiyat da o kadar düşük değil yani
Misal sıfırı 230 olan ürünü 180 e satıyor e kargo parası var derken 200 e gelecek zaten artık sıfır alırım diyorum
Ben çok araştırdım ama hiç karar veremedim
Beğendiğim iki ürün arasında 100 TL fark var
Anladım canım allah yardımcın olsun ne diyelim
Evet canım oyle gercektenGozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun ins. Zorluklar bi sekilde geciyor bebegine kavusunca Allah herkese kolay dogumlar nasib etsin
Allah bağışlasın canım .bebeklerimiz temmuzu beklemiyor☺senin bebeğinin emmesi nasılGünaydın kızlar ancak şimdi yazabiliyorum, dünya tatlısı bir kizim oldu şuanda uyuyor. Dün 11 de sezeryana aldılar uyandığımda berbat bir ağrım vardı kızımı gördüğüm anda herşeyi unuttum. Darısı sizinde başınıza sağlıkla yavrularınizi kucaginiza alın.
Yillarca degil ama 5 6 ay vajinusmus olmus biri olarak yaziyorum .Tek faktor kadin değil-dir. Esiniz de semen testlerini yaptırmalıdir .Belki spermler ileri gitmiyor, belki morfolojisi bozuk .Pes etmeyin .Biz uzun bir tedavi sureci gecirdik ve sonra hamile kalabildim .Yani sadece ayaklari dikmekle olmuyor maalesef.Bir cok faktor var .Ayrica teldeki programa güvenmeyin fazla .Herkes degisik zamanlarda yumurtlar .Kimi adetten hemen sonra kimi adete bir kala gibi gibi...yıllarca vajinusmus denen hastalıkla ugrastım ve sonunda yendim yaklasık 6aydır bebek denemesi yapıyoruz fakat bi sonuc alamadım bu ay 5gün gecikti adetim ve kan testi yaptım sonuc negatif jinekolog muanesindende gectim ultrasnla baktı uvalsyn testide yaptı hersey normal neden olmuyor neden
Yengecim yengeç anasi olcamİkizler de yengeçte istemediğim burçlardı ama sıkıntı yok yengeçte su grubu biz balıkta öyle :) duygusal duygusal takılırız artk evlatlarımızla
Hadi yaa bilmiyodum.sancım olsaydı kşke.umarım senin olurYık canım doğurmadın ilk bebeğim olcak. Suni sancıya çok beter diyorlarda o yüsden dedim insanın kendi sancıları daha normalmiş
Cok haklsnz fakat esimde cok istiyor birde ewllkte 4yilmz artk cewrde cok soruyor zaten vajinsms bizi yilrca oyaladi ay napcgmi bilmiyrm hep derdimki bi yapsak hemn olur ccuk demk olmuyormus 6ay gecti doktrda 1yil bekle dedi ama iste insan bekleyemiyo boyle olunca cok uzulyrm elimde olmadanGeçmiş olsun canım her 2 süreç dede çok zor bence kendi akışına bırak zamanı gelince olacak biraz tadını çıkar stres yapma kendine 1 yıl geçsin en azından öyle hemen olmuyor aynı şeyi yaşadık bu arada ben şükür kavuştum gün sayıyorum ama stresle çözüm bulamazsın
Amin darısı hepinize inşallahGünaydın kızlar
@fatma_sibel canım güle güle büyüt bebişini sağlıkla büyüsün kuzu
B Berenelam63 canım zorlu olmuş ama sonu güzel sende güle güle sağlıkla büyüt kuzuyu
Saol canım Allah seninde yavrunu bağışlasın sanaDogum yapan arkadaslar allah saglik sihhat versin huzurla buyutun yavrularinizi
Canım benim de 2300de kaldı. Benim ki de önemli olan gelişiminin haftasıyla uyumlu olması defi.kilo değişkendir,sonuçta tartıyla tartmıyoruz dedi.+ -300gr olabilir dedi.doğru demiş cnm ölçümler tutmuyor birbirini.benim 1 hafta önceki kontrolde bacak uzunluğu haftasına göre 1 hafta geriyken,bu hafta 5 haftadan fazla geri çıktı.yani bacak boyundaki kemik kısalmıcana göre bariz ölçümde hata var.ee böyle olunca da ağırlığının ortalaması düşüyor bence.ben artık takmıyorum cnm,şükür haftaları artık iyi bebeklerimizin,olsun varsın zayıf olsunlar.besler büyütürüz inşlh.Canım ben de dün kontrole gittim. 38+1dim. Kilo almamış yine hala ufağız. 2300dedi doktor. Senin kaçtı kilosu? Doktor çok rahat konuşuyor. Gelişimsel bi sıkıntı yok değil mi karın çevresi vs geride diyorum. Bebek minyon diyo. Ölçümler birebir ayni olmaz diyo. Yanılma payı var şu an 2800 olabilir max diyo. Of kaldı şurda 2hafta ne kilosu alacak çocuk daha bilmem. Geçen hafta da 2300dü
evde takilmayi sever derler yengec icin. Bakalim nasil bebeler olacaklar =))Abim yengeçpohpohlanmayı pek sever. Amannn
gozunuz aydin masallah yine cesaret verici bir hikayemiz olduHerkese merhabalar doğum yapan arkadaşlar hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli büyütün yavrularınızı bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız yavrularınızı kızım 15 günlük oldu bende anca toparladım size dogum hikayemi ve başımdan geçenleri anlatmak istedim 7 haziran akşam 22 gibi hafif ağrılarım vardı eşime gidip bir nst ye girelim dedim ve en yakın özel hastaneye gittik 2 cm açılma var ve nst de düzensiz sancı var diyerek yatırdılar sabaha kadar bekleyelim sabah degerlendirelim dediler gece tekrar nst ye bağladılar sancılar düzenli ve açılmam 4 cm olmuş sabah saat 7 de tekrar nst ye bağladılar ama sancı falan çıkmadı ve açılma 4 cm hemen suyumu açıp suni sancı verdiler ve sonrası çorap söküğü gibi geldi saat 8. 15 te dogum haneye aldılar ve 8.50 de normal doğumla kızımı kucağıma aldım çok rahat bir doğum oldu çok şükür rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Canım bi kaç kişi varız burda bebeklerinin kilosu düşük olan.önemli olan gelişiminin haftasıyla uyumlu olması.benim de dün 35+5 te 2300 geldi.bu malesef yemeyle alakalı bir durum değil.Doğduktan sonra anne sütüyle hemen toparlanıyorlar merak etmeMerhaba kizlar. Doktordan geliyorum. Moralim cok bozukgelisimi hep normalden ilerde olan bebegimin kilosu geride. 2850 olmasi gerekirken 2400 mus 36+1 im. Dr 50 kilonun altinda hamile kaldim diye oyle oldugunu soyledi. Bebek en fazla 2700 dogacakmis. Bu durumda olan var mi? Nasil kilo aldirabilirim ?
Çevreyi boşverin kesinlikle ben daha çok istiyordum çevreden ve eşimden ama zaman geçmesi gerek stres varken olmaz rahatlayın ve sadece çocuk yapmak olarak bakmayın hayataCok haklsnz fakat esimde cok istiyor birde ewllkte 4yilmz artk cewrde cok soruyor zaten vajinsms bizi yilrca oyaladi ay napcgmi bilmiyrm hep derdimki bi yapsak hemn olur ccuk demk olmuyormus 6ay gecti doktrda 1yil bekle dedi ama iste insan bekleyemiyo boyle olunca cok uzulyrm elimde olmadan
Amin canım hepimizin kuzuları sağlıklı sıhhatli büyüsünler sorma canım daha bu anlattıklarım derlerya devede kulak okadar hizmet edip üstüne birde laf yedim buda yetmezmiş gibi bide arkamdan laf etmişler yok evi süpürmedi yok pisti diye bende dün aradım bundan sonra benim için merhaba merhabasınız bundan ötesi olmaz bir insan kendi kızına bunu nasıl yapar dedim ve kapattımB Balonum canim saglikla büyüt kizini .Okuduklarima inanamadim.Bu hayatta anne boyle yapıyorsa yengeye diyecek bisey yok elin kizi .Yaptiklari cok ayip olmus gercekten. O kadar yol yapman ,her ise kosman ...Ne dusuncesizler ya.Sacmaliklar zinciri .Torunun olcak kir dizini otur kizina bak .Yazik degil mi doguma gittigi yerde hizmet gormesi gerekirken hizmet etmesi
Arkadaşlar merhaba ben de Doğum yaptım bugün gece 10.30 da nişanım geldi demiştim sabah 3.30 gibi sancım başladı ama nefes egzersizleri ile 7 ye kadar dayandım hastaneye geldiğimde 8cm açıklığım olmuş 8 de yattımm10 da doğurdum çok şükür darısı sizlere olsun inş hiç korkmayın sadece kararlı olun Rabbim yardımcınız olsun
Çok sevindim canim nefes egzersizlerini nasıl yaptın.Arkadaşlar merhaba ben de Doğum yaptım bugün gece 10.30 da nişanım geldi demiştim sabah 3.30 gibi sancım başladı ama nefes egzersizleri ile 7 ye kadar dayandım hastaneye geldiğimde 8cm açıklığım olmuş 8 de yattımm10 da doğurdum çok şükür darısı sizlere olsun inş hiç korkmayın sadece kararlı olun Rabbim yardımcınız olsun
Denemeye devam . Stres olmamaya çalış.sizce dha denemelimyim yoksa daha kapsamlı bi hastnye gdip arastrmalımıyım çok yorucu bi surec stres uzutude cabası zaten vajinusmus beni bi hayli yordu şimdidde bu allahım sabır diorum nolur tecrbelrizi paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?