2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

S Svlycnts gözün aydın canım allah annalı babalı buyutsun bol sütün olsun,
bende boyle senin gibi bir hastaneye gitmişim 8 cm acıklik olmuş istiyorum sancımı evde cekmek isdiyorum. O heycanı evimde yaşa.ak isdiyorum.

evet ya bebek ürünlerinde 2. el piyasası da bi değişik fiyatlar çok yüksek kullanılmış bir ürün %60 ucuz satılmalı ki 2. el almanın bi faydası olsun. kimileri de kumaş kangru şeylerinden öneriyor ama bana hiç pratik gelmedi doğrusu. aslında alsak iyi olur ama doğum sonrasına mı bıraksam diyorum. annem de sürekli "bebek bi gelsin sağlıkla ondan sonra alırsın" modunda herşeyi. vakit bulursam ona da bi araştırayım bi ürünü araştırıpuygun fiyatlısını bulup karar verme aşaması saatler sürüyor.

Buarada kızlar benim kızım 2500 doğdu ve hastaneden çıkarken 2300 dü bebeklerinizin kilosunu hiç dert etmeyin anne sütü ile toparlanıyorlar pazartesi günü sağlık ocağında tarttılar 2700 olmuştu 10 günde 400 gram almış kızım o yüzden hiç kilosunu kafaya takıp bebişlerinizi strese sokmayın derim sizler gibi güzel ve onları düşünen anneleri olduğu sürece çabuk toparlanırlar

böyle kendi kendine sancısı gelip açılması olanlara çok özeniyorum. tabi zorlukları da bir o kadar vardır ama ben de böyle bir doğum olsun istiyorum.

hayırlı olsun canım :) allah analı babalı büyütsün :)

Biraz benim ilk doğumuma benzetim okurken, bende 2 cm acıklıkla yatırdılar hastaneye, yine kolay olmuş doğumun, allah kızına uzun ömur mutluluk dolu bir hayat versin inşallah, normal doğum uzun da surse en güzeli 1-2 güne ayağa kalkıyorsun hemen kimseye ihtiyac duymamak.
inşallah bu doğumumda normal ve kolay olur allah herkeze kolay doğum nasıp etsin.

Kötü olmus gercekten. Ama üzülme bebegin iyi olsun esinle mutlu ol da bunlar da geçer. Herkesin gerçek yüzünü öğrenmek zaman aliyor boyle aci tecrubeler olabiliyor.

Canım hastanen kapı süsü yapıyordur belki konuştun mu hiç bizim hastane kendisi doğum öncesi hediye kapı süsü yapıp takıyor odalara mesela.

İkizler de yengeçte istemediğim burçlardı ama sıkıntı yok yengeçte su grubu biz balıkta öyle :) duygusal duygusal takılırız artk evlatlarımızla
Bende balık burcuyum canım bizim ailede çok yengeç var babam dayım kuzenlerim halam eniştem gerçekten biraz zor insanlar. Ortamdaki herhangi bir konuşmayı onları işgilendirmese de kendi üzerlerine alınabiliyorlar bi köşesinden tutup bide çok ağlak oluyor çocukları isteklerini ağlayarak yaptırma huyu var genelde benim çevremdeki yengeçlerde. Bende ikizler yengeç aslan ve koç asla istemem derdim hep ama malesef herşey planladığın gibi olmuyor:) en azından biz balığız anlaşırız iyi kötü:)

Kiz naptinzda hamis oldunuz tuyo verin deniyorum deniyorum olmuyo nereye gdiyo bukdar calisma anlamadim poffff
Canım cok şükür benim evlenir evlenmez biri ustune kızım 5 aylıkken 2 oldu ama her bunye farkli denk gelmiyordur muhtemel, allah tez zamanda sağlıklı güzel gebelik nasıp etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…