- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.541
Arkadasim orda dogum yapti kendisi hazirlamisti canim .Yapmıyorlar.Canım hastanen kapı süsü yapıyordur belki konuştun mu hiç bizim hastane kendisi doğum öncesi hediye kapı süsü yapıp takıyor odalara mesela.
Amin aminde beklee bekle gebecemCanım cok şükür benim evlenir evlenmez biri ustune kızım 5 aylıkken 2 oldu ama her bunye farkli denk gelmiyordur muhtemel, allah tez zamanda sağlıklı güzel gebelik nasıp etsin.
Emin ol biz de pat diye hamile kalmadık. Tedavi olan ,tup bebek yaptiran ,daha once kaybi olan cok kisi var .Her sey dışarıdan görüldüğü gibi degil.Kiz naptinzda hamis oldunuz tuyo verin deniyorum deniyorum olmuyo nereye gdiyo bukdar calisma anlamadim poffff
Allah nasip edince oluyor. Bizde 5 yıl bekledik 3 aşılama 4 tüp bebekten sonra kendisi geldi mucizemiz.. tevvekkül et Allaha sığınKiz naptinzda hamis oldunuz tuyo verin deniyorum deniyorum olmuyo nereye gdiyo bukdar calisma anlamadim poffff
Dogrudur kiz 4yil vajinsmstum ondan boyle sabirszm galiba belki gereksiz endise duyuyorum ama neblim iste her ay bi hewslnme oluyo ins olurEmin ol biz de pat diye hamile kalmadık. Tedavi olan ,tup bebek yaptiran ,daha once kaybi olan cok kisi var .Her sey dışarıdan görüldüğü gibi degil.
çocuğun olması da bir imtihan olmaması da ayrı bir imtihan..fedakarlıklar gerektiren zorlu süreçler. benim duyduğum gördüğüm kadarıyla kafaya çok takılırsa da olmuyor. bilimin imkanlarından faydalanmak lazım. mümkünse üniversite hastanelerinden birine gidin. genelde mutlaka eşlerden de test istiyorlar.Kiz naptinzda hamis oldunuz tuyo verin deniyorum deniyorum olmuyo nereye gdiyo bukdar calisma anlamadim poffff
Ayyy ne guzel bnde istyrm o mucizeden ins gelirAllah nasip edince oluyor. Bizde 5 yıl bekledik 3 aşılama 4 tüp bebekten sonra kendisi geldi mucizemiz.. tevvekkül et Allaha sığın
Arkdslrmda oyle soyluyordu jinekolga gttim dha erkn henz 6aydr deniyosun 1yili bklw dedi ama yok illaki gidcem diorsan gdblrsn dedi 2ay dha denyip olmssa gitmyi dsunuyorum esimleçocuğun olması da bir imtihan olmaması da ayrı bir imtihan..fedakarlıklar gerektiren zorlu süreçler. benim duyduğum gördüğüm kadarıyla kafaya çok takılırsa da olmuyor. bilimin imkanlarından faydalanmak lazım. mümkünse üniversite hastanelerinden birine gidin. genelde mutlaka eşlerden de test istiyorlar.
Maşallah canım ne güzel bir doğum olmuş allah analı babalı büyütsün:)Herkese merhabalar doğum yapan arkadaşlar hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli büyütün yavrularınızı bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız yavrularınızı kızım 15 günlük oldu bende anca toparladım size dogum hikayemi ve başımdan geçenleri anlatmak istedim 7 haziran akşam 22 gibi hafif ağrılarım vardı eşime gidip bir nst ye girelim dedim ve en yakın özel hastaneye gittik 2 cm açılma var ve nst de düzensiz sancı var diyerek yatırdılar sabaha kadar bekleyelim sabah degerlendirelim dediler gece tekrar nst ye bağladılar sancılar düzenli ve açılmam 4 cm olmuş sabah saat 7 de tekrar nst ye bağladılar ama sancı falan çıkmadı ve açılma 4 cm hemen suyumu açıp suni sancı verdiler ve sonrası çorap söküğü gibi geldi saat 8. 15 te dogum haneye aldılar ve 8.50 de normal doğumla kızımı kucağıma aldım çok rahat bir doğum oldu çok şükür rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Aynen hiç ikinci el gibi değil yani fiyatlar ama kullanılmış olduğu gerçeğini degistirmiyor malesefevet ya bebek ürünlerinde 2. el piyasası da bi değişik fiyatlar çok yüksek kullanılmış bir ürün %60 ucuz satılmalı ki 2. el almanın bi faydası olsun. kimileri de kumaş kangru şeylerinden öneriyor ama bana hiç pratik gelmedi doğrusu. aslında alsak iyi olur ama doğum sonrasına mı bıraksam diyorum. annem de sürekli "bebek bi gelsin sağlıkla ondan sonra alırsın" modunda herşeyi. vakit bulursam ona da bi araştırayım bi ürünü araştırıpuygun fiyatlısını bulup karar verme aşaması saatler sürüyor.
Beklemekde zor canım anlıyorum seni.Amin aminde beklee bekle gebecem
evet sling hoşuma gitmedi yani o da baya popüler bişi ama hiç kullanışlı gelmedi. tam sıcaklara geldik doğru orası ama tecrübeliler de yenidoğan bebek annesiyle ne kadar uzun süre temas ederse o kadar sakin olur diyorlar. kanguru o açıdan faydalıymış anneye yürüyüş yapma mutfakta gezinme imkanı falan veriyormuş ama yaşamadan bilemeyiz tabi.Maşallah canım ne güzel bir doğum olmuş allah analı babalı büyütsün:)
Diğer okuduklarıma da şok oldum
Doğum yapmış bir kadından nasıl bu kadar şey beklenir anlamıyorum
Bir de bunu yapan annenler
İnsan kaynanası yapsa zoruna gitmez de annesi yapınca üzülüyor
Neyse ki eşinden allah razı olsun seni çok iyi anlamış yalnız bırakmamış
Aynen hiç ikinci el gibi değil yani fiyatlar ama kullanılmış olduğu gerçeğini degistirmiyor malesef
Ben de doğumdan sonraya bıraktım
Yeni doğan aparatı olanlar çok pahalı oluyor diğerlerine göre o yüzden doğum yapıp toparlanma sürecim nasıl olacak
Havalar çok sıcak su an temmuzda daha da sıcak olacak bebek kucakta kalirsa terler mi biz terler miyiz o da var
Slingi mi diyorsun canım
O da benim içime sinmedi güvenemem bir de onu biz bağlıyoruz ya düzgün bagliyamazsak sökülürse falan diye düşünüyorum :)))
Aynen canım onlar için çok iyi bebeğin gaz döneminde de kolaylık sağlar bizeevet sling hoşuma gitmedi yani o da baya popüler bişi ama hiç kullanışlı gelmedi. tam sıcaklara geldik doğru orası ama tecrübeliler de yenidoğan bebek annesiyle ne kadar uzun süre temas ederse o kadar sakin olur diyorlar. kanguru o açıdan faydalıymış anneye yürüyüş yapma mutfakta gezinme imkanı falan veriyormuş ama yaşamadan bilemeyiz tabi.
Amin canım inşallah Rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsinBiraz benim ilk doğumuma benzetim okurken, bende 2 cm acıklıkla yatırdılar hastaneye, yine kolay olmuş doğumun, allah kızına uzun ömur mutluluk dolu bir hayat versin inşallah, normal doğum uzun da surse en güzeli 1-2 güne ayağa kalkıyorsun hemen kimseye ihtiyac duymamak.
inşallah bu doğumumda normal ve kolay olur allah herkeze kolay doğum nasıp etsin.
Bende yengeçleri severim anlaşırım ikizleri sevmem huyunu, aslanda fena değil anlaşırım 23 temmuz sonrası aslanmış :))Ayy ben de yengecleri cok severim. Esim de yengec bi yengec erkegi daha geliyo. Tabi kıl huylari yok degil ama genel olarak severim iyi anlasirim yengeclerle.
Ben çok önceden biliyordum ama eşime bir türlü anlatadım gidelim dedğindede çok direndim gitmeyelim nolur diye ama hasteye yatınca 4 yaşındaki kızımıza kim bakacak sana kim bakacak diyerek götürdü beni ama eşim benden fazla pişman oldu oda öğrendi sonunda benim ailemin iç yüzünüKötü olmus gercekten. Ama üzülme bebegin iyi olsun esinle mutlu ol da bunlar da geçer. Herkesin gerçek yüzünü öğrenmek zaman aliyor boyle aci tecrubeler olabiliyor.
Maşallah subhaallah size canım :)) hayallerimdeki doğum sahnesi :)) bende böyle evde sancıyı çekip hastanede çok durmadan doğurmak istiyorum. Suni hiç bağlamadılar mı? Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünArkadaşlar merhaba ben de Doğum yaptım bugün gece 10.30 da nişanım geldi demiştim sabah 3.30 gibi sancım başladı ama nefes egzersizleri ile 7 ye kadar dayandım hastaneye geldiğimde 8cm açıklığım olmuş 8 de yattımm10 da doğurdum çok şükür darısı sizlere olsun inş hiç korkmayın sadece kararlı olun Rabbim yardımcınız olsun
Canım böyle sütten koyu bi sıvı geliyor hala onu emiyor hemşireler de şimdilik o yeter diyorSütünüz hemen geldi mi mama kullandiniz mi peki?
Yok canım hiç bağlanmadı şükür tamamen kendi sancımla olduMaşallah subhaallah size canım :)) hayallerimdeki doğum sahnesi :)) bende böyle evde sancıyı çekip hastanede çok durmadan doğurmak istiyorum. Suni hiç bağlamadılar mı? Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?