2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz naptinzda hamis oldunuz tuyo verin deniyorum deniyorum olmuyo nereye gdiyo bukdar calisma anlamadim poffff
Emin ol biz de pat diye hamile kalmadık. Tedavi olan ,tup bebek yaptiran ,daha once kaybi olan cok kisi var .Her sey dışarıdan görüldüğü gibi degil.

Emin ol biz de pat diye hamile kalmadık. Tedavi olan ,tup bebek yaptiran ,daha once kaybi olan cok kisi var .Her sey dışarıdan görüldüğü gibi degil.
Dogrudur kiz 4yil vajinsmstum ondan boyle sabirszm galiba belki gereksiz endise duyuyorum ama neblim iste her ay bi hewslnme oluyo ins olur

Kiz naptinzda hamis oldunuz tuyo verin deniyorum deniyorum olmuyo nereye gdiyo bukdar calisma anlamadim poffff
çocuğun olması da bir imtihan olmaması da ayrı bir imtihan..fedakarlıklar gerektiren zorlu süreçler. benim duyduğum gördüğüm kadarıyla kafaya çok takılırsa da olmuyor. bilimin imkanlarından faydalanmak lazım. mümkünse üniversite hastanelerinden birine gidin. genelde mutlaka eşlerden de test istiyorlar.

Arkdslrmda oyle soyluyordu jinekolga gttim dha erkn henz 6aydr deniyosun 1yili bklw dedi ama yok illaki gidcem diorsan gdblrsn dedi 2ay dha denyip olmssa gitmyi dsunuyorum esimle

Maşallah canım ne güzel bir doğum olmuş allah analı babalı büyütsün:)
Diğer okuduklarıma da şok oldum
Doğum yapmış bir kadından nasıl bu kadar şey beklenir anlamıyorum
Bir de bunu yapan annenler
İnsan kaynanası yapsa zoruna gitmez de annesi yapınca üzülüyor
Neyse ki eşinden allah razı olsun seni çok iyi anlamış yalnız bırakmamış
Aynen hiç ikinci el gibi değil yani fiyatlar ama kullanılmış olduğu gerçeğini degistirmiyor malesef
Ben de doğumdan sonraya bıraktım
Yeni doğan aparatı olanlar çok pahalı oluyor diğerlerine göre o yüzden doğum yapıp toparlanma sürecim nasıl olacak
Havalar çok sıcak su an temmuzda daha da sıcak olacak bebek kucakta kalirsa terler mi biz terler miyiz o da var
Slingi mi diyorsun canım
O da benim içime sinmedi güvenemem bir de onu biz bağlıyoruz ya düzgün bagliyamazsak sökülürse falan diye düşünüyorum :)))

evet sling hoşuma gitmedi yani o da baya popüler bişi ama hiç kullanışlı gelmedi. tam sıcaklara geldik doğru orası ama tecrübeliler de yenidoğan bebek annesiyle ne kadar uzun süre temas ederse o kadar sakin olur diyorlar. kanguru o açıdan faydalıymış anneye yürüyüş yapma mutfakta gezinme imkanı falan veriyormuş ama yaşamadan bilemeyiz tabi.

Aynen canım onlar için çok iyi bebeğin gaz döneminde de kolaylık sağlar bize
Doğumdan sonra ihtiyaca göre alırız en iyisi

Amin canım inşallah Rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin

Ayy ben de yengecleri cok severim. Esim de yengec bi yengec erkegi daha geliyo. Tabi kıl huylari yok degil ama genel olarak severim iyi anlasirim yengeclerle.
Bende yengeçleri severim anlaşırım ikizleri sevmem huyunu, aslanda fena değil anlaşırım 23 temmuz sonrası aslanmış :))

Hepinize merhaba, doğum yapanlar sağlıkla büyütün inşallah, bende kontrole gittim baş çevresi iki hafta ilerde gidiyor, diğer ölçümler hafta ile uyumlu kilo 2300 lerde çıkıyor. Baş çevresi kafama takılmıştı, abilerin uktrasonları ile karşılaştırdım onlar da öyle içim rahatladı, sadece doğurmak zor olabilir

Kötü olmus gercekten. Ama üzülme bebegin iyi olsun esinle mutlu ol da bunlar da geçer. Herkesin gerçek yüzünü öğrenmek zaman aliyor boyle aci tecrubeler olabiliyor.
Ben çok önceden biliyordum ama eşime bir türlü anlatadım gidelim dedğindede çok direndim gitmeyelim nolur diye ama hasteye yatınca 4 yaşındaki kızımıza kim bakacak sana kim bakacak diyerek götürdü beni ama eşim benden fazla pişman oldu oda öğrendi sonunda benim ailemin iç yüzünü

Maşallah subhaallah size canım :)) hayallerimdeki doğum sahnesi :)) bende böyle evde sancıyı çekip hastanede çok durmadan doğurmak istiyorum. Suni hiç bağlamadılar mı? Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…