- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.561
Benim kv inan annemden daha fazla düşünüp arar sorar beni gelmeyi çok istedi yanıma ama ben kimseyi istemedim evimde annemde ben bildim bileli böyle varsa yoksa abim ve ablam birtek ben okuyup kendi ayaklarım üstünde durdum abim ve ablam hep annemden akıl alırlar ben bunu yapmadığım için sorun ve sürtüşme oluyor birde anneme göre beni hiç istememiş istenmeyen çocuk yaniMaşallah canım ne güzel bir doğum olmuş allah analı babalı büyütsün:)
Diğer okuduklarıma da şok oldum
Doğum yapmış bir kadından nasıl bu kadar şey beklenir anlamıyorum
Bir de bunu yapan annenler
İnsan kaynanası yapsa zoruna gitmez de annesi yapınca üzülüyor
Neyse ki eşinden allah razı olsun seni çok iyi anlamış yalnız bırakmamış
Aynen hiç ikinci el gibi değil yani fiyatlar ama kullanılmış olduğu gerçeğini degistirmiyor malesef
Ben de doğumdan sonraya bıraktım
Yeni doğan aparatı olanlar çok pahalı oluyor diğerlerine göre o yüzden doğum yapıp toparlanma sürecim nasıl olacak
Havalar çok sıcak su an temmuzda daha da sıcak olacak bebek kucakta kalirsa terler mi biz terler miyiz o da var
Slingi mi diyorsun canım
O da benim içime sinmedi güvenemem bir de onu biz bağlıyoruz ya düzgün bagliyamazsak sökülürse falan diye düşünüyorum :)))
Canım eşinizde bi sıkıntı yoksa sizde sıkıntı yoksa zamanı vardır. Ama alternatif olarak soğan kürü incir kürü gibi kürler var hamile kalmaya çok yardımcı ben soğan kürayle kalmıştım hamile. Bide ovulasyor testi alın deneyin. İnşş en kısa zamanda olurCok haklsnz fakat esimde cok istiyor birde ewllkte 4yilmz artk cewrde cok soruyor zaten vajinsms bizi yilrca oyaladi ay napcgmi bilmiyrm hep derdimki bi yapsak hemn olur ccuk demk olmuyormus 6ay gecti doktrda 1yil bekle dedi ama iste insan bekleyemiyo boyle olunca cok uzulyrm elimde olmadan
Maşallah canım darısı başımıza inşşHerkese merhabalar doğum yapan arkadaşlar hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli büyütün yavrularınızı bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız yavrularınızı kızım 15 günlük oldu bende anca toparladım size dogum hikayemi ve başımdan geçenleri anlatmak istedim 7 haziran akşam 22 gibi hafif ağrılarım vardı eşime gidip bir nst ye girelim dedim ve en yakın özel hastaneye gittik 2 cm açılma var ve nst de düzensiz sancı var diyerek yatırdılar sabaha kadar bekleyelim sabah degerlendirelim dediler gece tekrar nst ye bağladılar sancılar düzenli ve açılmam 4 cm olmuş sabah saat 7 de tekrar nst ye bağladılar ama sancı falan çıkmadı ve açılma 4 cm hemen suyumu açıp suni sancı verdiler ve sonrası çorap söküğü gibi geldi saat 8. 15 te dogum haneye aldılar ve 8.50 de normal doğumla kızımı kucağıma aldım çok rahat bir doğum oldu çok şükür rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Doktoruna sorup onay aldıktan sonra agnucaston diye bitkisel bi had var onu da deneyebilirsinAmin aminde beklee bekle gebecem
Esimin mudurunde babasling diye bi sling varmis bize vercekmis ama ne kadar kullanisli bilmiyorum. Cok emniyetli gorunmedi gozume sanki bi dengesizlikte bebek yere uccakmis gibi.evet sling hoşuma gitmedi yani o da baya popüler bişi ama hiç kullanışlı gelmedi. tam sıcaklara geldik doğru orası ama tecrübeliler de yenidoğan bebek annesiyle ne kadar uzun süre temas ederse o kadar sakin olur diyorlar. kanguru o açıdan faydalıymış anneye yürüyüş yapma mutfakta gezinme imkanı falan veriyormuş ama yaşamadan bilemeyiz tabi.
Ooo mayistan agustosa butun yaz dogum gunleri var.Eşim ikizler minnoş yengeç olacak benim de Aslan.
Sıraya girmiş gibi :)
Canim insan muhakkak takiyor kafaya. Biz bebek istiyoruz karari verdikten sonra genel kontrol icin jinekologa gitmistim. Rahim yumurta tupler hersey cok iyi folik asite basla su su su gunler mutlaka iliski olsun yumurtlama gunlerin bunlar kisa surede geri gelceksin demisti. O ay degil ama 1 ay sonra hamile kaldim.Haklsnzda iste insan dusunmeden edemiyor yinede olumlu dusunmeye caliscm tskkredrm msjnz icn
Endr saracoglnn soyledgi sogan kuru mu 21gun icin diyodu sanirm siz kac ay kullndinzCanım eşinizde bi sıkıntı yoksa sizde sıkıntı yoksa zamanı vardır. Ama alternatif olarak soğan kürü incir kürü gibi kürler var hamile kalmaya çok yardımcı ben soğan kürayle kalmıştım hamile. Bide ovulasyor testi alın deneyin. İnşş en kısa zamanda olur
Çok üzücü canımBenim kv inan annemden daha fazla düşünüp arar sorar beni gelmeyi çok istedi yanıma ama ben kimseyi istemedim evimde annemde ben bildim bileli böyle varsa yoksa abim ve ablam birtek ben okuyup kendi ayaklarım üstünde durdum abim ve ablam hep annemden akıl alırlar ben bunu yapmadığım için sorun ve sürtüşme oluyor birde anneme göre beni hiç istememiş istenmeyen çocuk yaniAynen iyiki eşim yanımda ve en büyük destekçim
Amin canım sağlıkla gelsin yavrularımız en önemlisi o. Ağrı sızı bir şekilde geçer gider. Öğrendiğimiz ilk günden beri onları düşünüyoruz ona göre hareket ediyoruz onlar için katlanırız her şeyebenim de öyle iki tane çok büyük çikolata kisti var tekrar hamile kalır mıyım gelecekte muallak allah bunlara uzun ömür versin. o yüzden benim doktor da hem açmışken kistlere bakmak istiyorum diyor hem de riske atmak istemiyorum falan diyor bi de aşağı doğru hiç ilerleme yok çok yukarıda falan diyor. normal doğutturduğu hastalar var aslında ama bana böyle şeyler söyledi ben de en başından beri sezeryandan inanılmaz korkuyorum her türlü sancı dikiş vs olmasına rağmen normal doğumdan daha az korkuyorum ama kısmet tabi önemli olan sağlık
Aynen öyle canım araları 20 şer gün. :)Ooo mayistan agustosa butun yaz dogum gunleri var.
Bizde yapılıyor cnm hem kalan refakatçi de yiyiyor hem gelen gidene az az ikram ediliyor. İki oğlumda gorumcemde kuzrnlerde hep yaptık. Hep bir iki gün önce yaptık ama ikinci oğlum erken gelince millete minnet ettik. O yüzden dolaba atayim çıkartırım direk diyotumcanım börek çörek dagitilirmi ben cikolata şerbet hediyelik vericem eğer istersen cakepops minik meyveli tart yapabilirsin
Aynen canım Allah kimseye muhtaç etmesin evet tatile falan gidince sanki heryerimizden para akıyor muamelesi yapmalarıda ayrı bir şey hayırlısı olsun bakalım Rabbim eşime ve evlatlarıma hayırlı ömürler versinÇok üzücü canım
Bunları düşünüp de strese girme lütfen çok şükür güzel mi güzel bir yuvan var ve en önemlisin sen de annesin artık
Hem de 2 çocuk annesi
Onların sana ihtiyacı var
Ailede Tek okuyan varsa hep dışlaniyor zaten doğanın kanunu herhalde
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Cnım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün yavrunu . Epidural düşünmedin mi hiç sancı anında peki belli ki zor geçmiş doğumunHiç normal doğumun oldumu bilniyorum ama sancı o kadar kötü bişeyki henen bitsin istediğin için suni sancı bu süreci hızlandırıyo.bu da iyi bişi bnce.tabi doğal yolla sancılananlar ne der bilenem
Aynen öyle canım gece 1 de başlayan sancılarımı sabah 6 ya kadar yani 5 dk da 1 e düşene kadar evde çektim sonra duş alıp hastaneye gittim ikinci hamileliğimde açılma daha hızlı olmuştu hemen doğurdum inşallah kızımda öyle gelirAy canım maşallah ne güzel olmuş doğumların canım. Darısı hepimizin başına. Nasıl oldu peki?
Sancın geldi evde mi çektin,açılman hızlı mı oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?