2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kv inan annemden daha fazla düşünüp arar sorar beni gelmeyi çok istedi yanıma ama ben kimseyi istemedim evimde annemde ben bildim bileli böyle varsa yoksa abim ve ablam birtek ben okuyup kendi ayaklarım üstünde durdum abim ve ablam hep annemden akıl alırlar ben bunu yapmadığım için sorun ve sürtüşme oluyor birde anneme göre beni hiç istememiş istenmeyen çocuk yani Aynen iyiki eşim yanımda ve en büyük destekçim

Canım eşinizde bi sıkıntı yoksa sizde sıkıntı yoksa zamanı vardır. Ama alternatif olarak soğan kürü incir kürü gibi kürler var hamile kalmaya çok yardımcı ben soğan kürayle kalmıştım hamile. Bide ovulasyor testi alın deneyin. İnşş en kısa zamanda olur

Maşallah canım darısı başımıza inşş

Esimin mudurunde babasling diye bi sling varmis bize vercekmis ama ne kadar kullanisli bilmiyorum. Cok emniyetli gorunmedi gozume sanki bi dengesizlikte bebek yere uccakmis gibi.

Haklsnzda iste insan dusunmeden edemiyor yinede olumlu dusunmeye caliscm tskkredrm msjnz icn
Canim insan muhakkak takiyor kafaya. Biz bebek istiyoruz karari verdikten sonra genel kontrol icin jinekologa gitmistim. Rahim yumurta tupler hersey cok iyi folik asite basla su su su gunler mutlaka iliski olsun yumurtlama gunlerin bunlar kisa surede geri gelceksin demisti. O ay degil ama 1 ay sonra hamile kaldim.

Endr saracoglnn soyledgi sogan kuru mu 21gun icin diyodu sanirm siz kac ay kullndinz

Çok üzücü canım
Bunları düşünüp de strese girme lütfen çok şükür güzel mi güzel bir yuvan var ve en önemlisin sen de annesin artık
Hem de 2 çocuk annesi
Onların sana ihtiyacı var
Ailede Tek okuyan varsa hep dışlaniyor zaten doğanın kanunu herhalde
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Amin canım sağlıkla gelsin yavrularımız en önemlisi o. Ağrı sızı bir şekilde geçer gider. Öğrendiğimiz ilk günden beri onları düşünüyoruz ona göre hareket ediyoruz onlar için katlanırız her şeye

canım börek çörek dagitilirmi ben cikolata şerbet hediyelik vericem eğer istersen cakepops minik meyveli tart yapabilirsin
Bizde yapılıyor cnm hem kalan refakatçi de yiyiyor hem gelen gidene az az ikram ediliyor. İki oğlumda gorumcemde kuzrnlerde hep yaptık. Hep bir iki gün önce yaptık ama ikinci oğlum erken gelince millete minnet ettik. O yüzden dolaba atayim çıkartırım direk diyotum

İki oğlanın saçını kestirdik. Saglik ocağında ilaç yazdirdik.dışarda yemek yedik market alışverişini yaptık eve geldik. 6 da da Dr kontrolumuz var. Öyle Yoruldum aksama yemek yapmam lazim zerre güç yok. Allahım artik evden cikmasam çok çok iyi. Bu seferde bunaliyorum. Ne olacak halimiz? Birde karnını gören dpgurcan mi diyor bir ay var deyince oyu daha ne kdr büyüyecek ki karnın diyorlar
İç karnim yok hic ve 3. Olunca tabi daha esnek göbek top koymusum gibiyim.

A
Aynen canım Allah kimseye muhtaç etmesin evet tatile falan gidince sanki heryerimizden para akıyor muamelesi yapmalarıda ayrı bir şey hayırlısı olsun bakalım Rabbim eşime ve evlatlarıma hayırlı ömürler versin

Hiç normal doğumun oldumu bilniyorum ama sancı o kadar kötü bişeyki henen bitsin istediğin için suni sancı bu süreci hızlandırıyo.bu da iyi bişi bnce.tabi doğal yolla sancılananlar ne der bilenem
Cnım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün yavrunu . Epidural düşünmedin mi hiç sancı anında peki belli ki zor geçmiş doğumun

Ay canım maşallah ne güzel olmuş doğumların canım. Darısı hepimizin başına. Nasıl oldu peki?
Sancın geldi evde mi çektin,açılman hızlı mı oldu ?

Ay canım maşallah ne güzel olmuş doğumların canım. Darısı hepimizin başına. Nasıl oldu peki?
Sancın geldi evde mi çektin,açılman hızlı mı oldu ?
Aynen öyle canım gece 1 de başlayan sancılarımı sabah 6 ya kadar yani 5 dk da 1 e düşene kadar evde çektim sonra duş alıp hastaneye gittim ikinci hamileliğimde açılma daha hızlı olmuştu hemen doğurdum inşallah kızımda öyle gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…