- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.021
Anestol Pomad uyuşturan bir krem canım. Ağda yaparken kullanıyordum aklında bulunsunİlk verdiği ultraproct canım hiç ise yaramadı
Şimdi anestol pomad ve fito krem verdi
Cok guzel canim bayildim :) bebegun ismi inci mi olacak? Bende inci düşünüyorum:) nerede yaptirdin bunu ve fiyatini ogrenebilir miyim?Kızlar bu da bizim hediyeliklerimizhazırlıklar bitmedi bir türlü. Çok önemli değil gerçi ama bitse de rahatlasam doğum yapanları gördükçe pek vaktim kalmadı diyorum Eki Görüntüle 2160689
Uyustursun canım çok ihtiyacım var biraz rahatlatmaya sabahtan beri açıdan ağlıyorumAnestol Pomad uyuşturan bir krem canım. Ağda yaparken kullanıyordum aklında bulunsun
nekadar tatlı olmuş maşallah :)Kızlar bu da bizim hediyeliklerimizhazırlıklar bitmedi bir türlü. Çok önemli değil gerçi ama bitse de rahatlasam doğum yapanları gördükçe pek vaktim kalmadı diyorum Eki Görüntüle 2160689
Bir zararı olacağını sanmıyorum inşallah faydasını görürsünUyustursun canım çok ihtiyacım var biraz rahatlatmaya sabahtan beri açıdan ağlıyorumzararı var mıdır yani
Uyusturmadi ama cnm hiç rahatlamadim
Canim artik alışkanlık mı diyim ileri haftalarda olmanın rahatligimi bilmiyorum ama fazla takılmıyorum kasılıp kasılıp geçiyor. Sadece artik kasilmaktan nefes darlığı ve damarlarımın çekilme hissi bıktırdıartık kasılma oldukça çatı kemiklerim ağrıyor sanki sanırım yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz canım kasılmalar 10 dk dkda bir olursa dra gitmek lazimmis
Kızlar ben hastaneden çıktım bugün perşembe günü Doğum yaptım sezaryenle rahmimi de aldıkar
Evet canım nasipse İnci olacak kızımızın adıCok guzel canim bayildim :) bebegun ismi inci mi olacak? Bende inci düşünüyorum:) nerede yaptirdin bunu ve fiyatini ogrenebilir miyim?
Teşekkür ederim canım sevindim beğenmenenekadar tatlı olmuş maşallah :)
Hamile olman bile bir kenara canim etrafta maalesef saglikli insan kalmadi... neler yasaniyor haberlerde görüyoruz allah korusun... bende olsam ayni tepkiyi verirdim sanirim tabi hormonlarimizinda etkisi var... en guzeli polisi aramak boyle bir durumda...ama yinede senin sakinn kalman lazim bebegin icinKızlar azönce yaşadığım olayı anlatmak istyrm size hala elim ayağım titriyor. Akşam yemeğini dışarda yedik eşimle dönüşte benzinliğe uğradık tam çıktık iki üç kişi önümzde tartışmaya başladı sonra yumruk yumruğa giriştiler. Eşime hemen uzaklaşalım burdan 155i arayalım dedim. Eşim ne yaptı arabayı durdurdu kapıyı açtı tam inecekken ben krize girdim neden benm hamile olduğumu unutysn niye karışıyosun sen diye bağırmaya başladım istemsizce bu arada karnım o kadar kasıldı ki nefes alamadm. Sonra eşim bana bağırmaya başladı ne var herşeyime niye karışıysn falan dedi. Ben bırakın konuşmayı nefes alamadm uzun süre bebeğe bişey olacak diye o kadar korktum ki ağlamaktan canım çıktı resmen. Neden bi anda okadar tepki verdm bilmyrm kavga gürültü şiddet beni çok ürkütür zaten bide eşimin düşüncesizliği sanırım benim patlama noktam oldu. Neden insan hamile karısını bebeğini düşünmeden böyle bi kavganın içine girmek ister iyi niyetinden de olsa orda sana bişey olsa ben ne yaparm bi düşün ya.. sizce haksızmıyım hala kendime gelebilmiş değilim
ahh cnm ya ne kadar korktun kim bilir gecmis olsun esinde refleks olarak karıştı demekki tekrar geçmiş olsun cnmKızlar azönce yaşadığım olayı anlatmak istyrm size hala elim ayağım titriyor. Akşam yemeğini dışarda yedik eşimle dönüşte benzinliğe uğradık tam çıktık iki üç kişi önümzde tartışmaya başladı sonra yumruk yumruğa giriştiler. Eşime hemen uzaklaşalım burdan 155i arayalım dedim. Eşim ne yaptı arabayı durdurdu kapıyı açtı tam inecekken ben krize girdim neden benm hamile olduğumu unutysn niye karışıyosun sen diye bağırmaya başladım istemsizce bu arada karnım o kadar kasıldı ki nefes alamadm. Sonra eşim bana bağırmaya başladı ne var herşeyime niye karışıysn falan dedi. Ben bırakın konuşmayı nefes alamadm uzun süre bebeğe bişey olacak diye o kadar korktum ki ağlamaktan canım çıktı resmen. Neden bi anda okadar tepki verdm bilmyrm kavga gürültü şiddet beni çok ürkütür zaten bide eşimin düşüncesizliği sanırım benim patlama noktam oldu. Neden insan hamile karısını bebeğini düşünmeden böyle bi kavganın içine girmek ister iyi niyetinden de olsa orda sana bişey olsa ben ne yaparm bi düşün ya.. sizce haksızmıyım hala kendime gelebilmiş değilim
O kadar yakındık ki malesef o görüntü benim korkmama sebep oldu eşimde uzaklaşmak yerine arabayı durdurunca iyice panikledm sakin kalamadm karnım gerilip nefesim kesilince daha çok korktum. Ama eşim hala suçlu benmişim gibi davranıyor gitti yattıHamile olman bile bir kenara canim etrafta maalesef saglikli insan kalmadi... neler yasaniyor haberlerde görüyoruz allah korusun... bende olsam ayni tepkiyi verirdim sanirim tabi hormonlarimizinda etkisi var... en guzeli polisi aramak boyle bir durumda...ama yinede senin sakinn kalman lazim bebegin icin
Teşekkür ederim cnm su falan içtim yeni sakinleşiyorumahh cnm ya ne kadar korktun kim bilir gecmis olsun esinde refleks olarak karıştı demekki tekrar geçmiş olsun cnm
Gecmezse kesınlıkle dene bnde bılmezdım annemler sölemıstı normalde bana sacma gelır ama o acıyla yterkı gcsın dıe yapmıstm we bı o ıse yaradı bı zararı yok sonucta inşallah gcer cnmTeşekkür ederim canım inşallah geçer allah düşmanıma yaşatmasın gerçekten çok zor
Soğan mi ilk defa duyuyorum
Şu an yeni kremleri kullanıyorum canım 2 gün denerim geçmezse dediğini yaparım çok teşekkür ederim
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Cok sukur atlattik .Yagmur yağınca cok sakindi .Biz de Ecdad Bahcesini tercih ettikBende sorucaktım naptınız canım nasıl geçti diye yağmur yağdı çünkü
Canim cok yorucu oluyor spor ayakkabı giy .Ben oyle yapmama rağmen şişti hemen ayaklarim.Çok sevindim canim bizde salı yapcaz sanirim
Aslında arkadaşım yarın müsait olsa yarin halletsem aradan çıksa çok güzel olur
Buyuk gcmıs olsun bnde olsam bnde senın gbı tepkı werırdm herlde o anda bızlerı gormuor gozlerı bı anlık bısy Allah korusun ama bebeklerımız ıcın kesınlıkle sakın olmaya calısmalıyız hersyden once onlar önmlıTeşekkür ederim cnm su falan içtim yeni sakinleşiyorum
Bu erkeklerin kendini supermen sanmasi var yaa ..Iyilik meleği hepsi .Sakin ol canim .Hamile oldugumuz icin duygularımız zaten aşırı. Annelik ic güdüsü koruma hissi .Kızlar azönce yaşadığım olayı anlatmak istyrm size hala elim ayağım titriyor. Akşam yemeğini dışarda yedik eşimle dönüşte benzinliğe uğradık tam çıktık iki üç kişi önümzde tartışmaya başladı sonra yumruk yumruğa giriştiler. Eşime hemen uzaklaşalım burdan 155i arayalım dedim. Eşim ne yaptı arabayı durdurdu kapıyı açtı tam inecekken ben krize girdim neden benm hamile olduğumu unutysn niye karışıyosun sen diye bağırmaya başladım istemsizce bu arada karnım o kadar kasıldı ki nefes alamadm. Sonra eşim bana bağırmaya başladı ne var herşeyime niye karışıysn falan dedi. Ben bırakın konuşmayı nefes alamadm uzun süre bebeğe bişey olacak diye o kadar korktum ki ağlamaktan canım çıktı resmen. Neden bi anda okadar tepki verdm bilmyrm kavga gürültü şiddet beni çok ürkütür zaten bide eşimin düşüncesizliği sanırım benim patlama noktam oldu. Neden insan hamile karısını bebeğini düşünmeden böyle bi kavganın içine girmek ister iyi niyetinden de olsa orda sana bişey olsa ben ne yaparm bi düşün ya.. sizce haksızmıyım hala kendime gelebilmiş değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?