2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende şarj aletini sakladım şarj edemiyorlar. Abi zaten kullansa saatli kullanır dikkat ederde ufaklığa laf geçmiyor oyle bir çözüm buldum. Dışarda oynaması çok güzel bizim öyle bir imkan yok maalesef. Abi bile arada çıkar cam kuşu gibi bakarım gözüm üstünde olur. Bir şekilde atlaticaz artık okul zmni abiyle anaokuluna gönderilen zaten

Kesinlikle haklısın cnm. Eşinin daha düşünceli olması lazım. Ben de eşimde öyle bir durum olsa asla durmaz uzaklaşır polisi arardi. Öncelik sen ve aile olmalı çünkü ortam çok kötü. Belki hırsızdı onlar dayak bahanesiyle ciksaydiniz arabayı çalıp gideceklerdim yada bıçak çekerler eşine gelse yanlışlıkla Allah korusun sonu ne olacakti sen sakın ol. Eşimle sakince bu şekilde konuş cnm anlayacaktir

Günde iki magnezyum ve iki soda iç cnm çok rahatlatıyor.

Bu erkeklerin kendini supermen sanmasi var yaa ..Iyilik meleği hepsi .Sakin ol canim .Hamile oldugumuz icin duygularımız zaten aşırı. Annelik ic güdüsü koruma hissi .
Aynen cnm benim eşimde de fazlasyla var o süpermen halleri. Ara polisi bırak herkes işini yapsın sen hamile karını öyle bi ortama nasıl sokablrsn..şimdi o haklı ben haksız oldum gidip yattı bende salona uzandm özür bekler bide bnden ama bebeğime yaşattığını asla unutmucam ya orda bişey olsaydı..Allah erkeklere akıl fikir bizede sabır versin...

Kesinlikle cok haklisin. Benim bir tanidigim bu sekilde yaralandi olumden dondu. Bu erkekleri boyle konularda anlamak gercekten cok zor.

Benim ki indi 1 haftadır baya belli aşağıda olduğu. Pazartesi kontrolum vardi doktorda bebek aşağı inmiş dedi. Bilmiyorum yakin zamanda dogururmuyum

Aynen cnm neler duyuyrz ayırmak isterken insanların başına neler geliyor..bu kadar düşüncesiz bi eşe sahibim malesef

Geçmiş olsun canim kesinlikle sen haklısın ben olsam sanirim bende aynı tepkiyi verirdim. Hamile olmasam bile kavga gürültüden çok korkarım nerden ne çıkacağı belli olmuyor neler duyup okuyoruz saçma sapan insanlar yüzünden araya karışan zarar gören cok oluyor Allah korusun. Tavirliysa sana hala alttan alma haksız olan esin sen degilsin

Cok cok gecmis olsun canim... esler boyle durumlarda bizi anlamiyor maalesef...

Canım bence haklısın ona benzer bi mevzu yaşamıştık bizde ama trafikte eşim adamla tartışmaya başladı aşağı inip dövcektu sonra millet tuttu ben başladım ağlamaya oda hep ağlıyorl diye bana kızdı ama sonra hatasını anladı özür diyedi. Hassas dönemdeyiz anlamıyorlar normal zamanda olsa iner ben bile döverim yani ama hamileyiz

Günde iki magnezyum ve iki soda iç cnm çok rahatlatıyor.
Malesef soda içemiyorum canim midem karışıyor hemen. Magnezyum diasporal diye bir hap içiyorum hemde baya tuzlu fiyatı devlet karşılamıyor inan bacak kamplarıma bile faydası yok
Benim ki indi 1 haftadır baya belli aşağıda olduğu. Pazartesi kontrolum vardi doktorda bebek aşağı inmiş dedi. Bilmiyorum yakin zamanda dogururmuyum
Haftan benden daha önde fazla sürmez bence. Benimkide 1hafta 10 gün daha dursun sonra doğmasından korkmuyorum. Çarşamba bende sorucam doktoruma bu konuyu bakayım ne diyecek

Evet beni suçluyor bende ona karşı hala sinirliyim .. o özür dileyene kadar konuşmayı düşünmyrm. Bi an bencilmi davrandm dedm ama herkes benm gibi düşündüğüne göre haksız olan o

Valla bende önümüzdeki hafta içi dogsun istiyorum salı günü kontrolüm var onda ne diyecek merak ediyorum. Sende sor bakalım ne diyecek

İlk verdiği ultraproct canım hiç ise yaramadı
Şimdi anestol pomad ve fito krem verdi
Ben de kortos diye bir krem kullandım. Geçmeyince evde anestol pomad vardı ikisini karıştırıp sürdüm beni rahatlattı. Ama dediğim gibi tamamen geçirmiyor maalesef arkadaşın bahsettiği soğanı deneyeyim olmadı ben de. Ama sabaha kadar orada tutmam mümkün değiş çok sık tuvalete kalkıyorum çünkü gece

kendi eşimi gördüm diyebilirim :)

Cok sukur atlattik .Yagmur yağınca cok sakindi .Biz de Ecdad Bahcesini tercih ettik

Canim cok yorucu oluyor spor ayakkabı giy .Ben oyle yapmama rağmen şişti hemen ayaklarim.
iyi canım atlatmışsınız şükür

Cok sukur atlattik .Yagmur yağınca cok sakindi .Biz de Ecdad Bahcesini tercih ettik

Canim cok yorucu oluyor spor ayakkabı giy .Ben oyle yapmama rağmen şişti hemen ayaklarim.

Canım bende asla ayakkabı giyemiyorum
Sissik ayaklarım zaten.
Parmak arası terlik giyiyorum sipidik sipidik
Ama çekimde sandalet alayım onu giyeyim dedim ama bilmiyorum
Ne tarz aksesuarlar kullandın bana da fikir olsunn

Kizlar bugun ogleden beri surekli idrara cikma istegi hissediyorum... afedersiniz lavaboya gidiyorum daha elimi yikamadan tekrar ayni his basliyor... arada da 2kez sizinti yasadim o kadar sık lavaboya gitmeme ragmen... bu bebegin sıvısıyla alakali olabilir mi? Hafta sonuna denk geldi dr a da ulasamadim? bu konuda tecrubeniz var mi?

Kızlar ben hastaneden çıktım bugün perşembe günü Doğum yaptım sezaryenle rahmimi de aldıkar
Canım geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün inşallah
Bebeğinde kısa sürede toparlar umarım. Rahmin içinde üzülme lütfen hayırlısı böyleymiş

Misafirlerim yeni gitti kızlar, mutfağı toparladım bi göz gezdirdim sayfalara. Gözden kaçırdığım doğuran varsa hayırlı olsun.
Çok güzel bi geceydi amar yorgunluktan ölmek üzereyim. 5 yetişkin 3 çocuk 2de biz. Benden geçmiş sanırım. Eşime dedim 2-3 ay misafir istemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…