2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bir aylık olan bebeklerinize aşı yaptirdiniz mi ne aşısı yapıyorlar ateşlenme oluyor mu tam 1 ay dolunca mi yaptırdiniz

Canım salona yazıldım demişsin ya bebek sen olmadan duruyor mu? Nasıl gideceksin salona? Ben salon işine cesaret edemiyorum henüz.

Kizlar bir aylık olan bebeklerinize aşı yaptirdiniz mi ne aşısı yapıyorlar ateşlenme oluyor mu tam 1 ay dolunca mi yaptırdiniz
1. Ayda hepatit aşısı oluyor sadece canım. Tam bir ayında sağlık ocağına götürdüm ben yaptılar. Ateşlenme falan olmadı canım. Calpol da günde 1 ya da 2 vermişimdir 2 gün için aşıdan sonra. İlk ay aşısı çok sıkıntı yaratmıyor. 2. Ay biraz sıkıntılı sanırım

Uyumadan sabahlamistik .Simdi de uyumadan aksami ettik. Artık umudum kalmadi .Bu cocugun huyu bu .Onceden dalmaya calisip dalamama sorunu vardi.Simdi gözünü kirpmiyo bile
Actir diye mama verdim tok oldugu halde
Bugun benimkide uyumadı ya toplasan bir saat uyumuştur inşallah gece uyur yoksa işimiz zor

Uyumadan sabahlamistik .Simdi de uyumadan aksami ettik. Artık umudum kalmadi .Bu cocugun huyu bu .Onceden dalmaya calisip dalamama sorunu vardi.Simdi gözünü kirpmiyo bile
Alla alla senin bebiş neden bu kadar direniyor yaa.. tamm bizimkilerde az uyuyor ama en azndan posta posta da olsa az az uyuyorlar. Onda bile canım çıkıyor babası gelince kucağına veriyorum hemen.. Allah yardımcn olsun cnm çok zor gerçekten ama geçecek az kaldı inşallahh

Canım salona yazıldım demişsin ya bebek sen olmadan duruyor mu? Nasıl gideceksin salona? Ben salon işine cesaret edemiyorum henüz.
emzirip eşime bıraktım ilk günümüzdü bugün bi problem olmadı şükür oynamışlar salon 5dk uzaklıkta Allahtan bakalım ne kadar devam edebilicem

Merhaba arkadaşlar nasılsınız tatilde pek giremedim buraya herkes iyidir insallah
3 çocuklu hayat biraz yorucu ve koşturmali geçiyor ama çok şükür bugunumuze

3 ayi bekliyoruz hasretle
Daha da buyuyunce uyku egitimi veririz canim. Bir suru danisman var buluruz birini.

Mamayla aldı canım malesef, anne sütü ve mama veriyorum
Benimde öyle canım ama yinede almıyor az mı geliyor diycem ama her istediğinde veriyorum ve kusuyor sonrasında fazla verince de çıkartıyor. Ne kadar mama veriyorsun?
Canım emzirmeye çalış zorlada olsa. Benimde almıyor bazen ama 3-5 dkda olsa emziriyorum. Bide sağ mutlaka fayda faydadır.

3.ayds birşey yok o zamn, kan ilacına gerekli durumda mı başlanıyor

Bizim bi ölçümüz yok canom, tamamen beyefendinin keyfine bağlı.

2 ay, 2 günlüğüz. Sütüm 3 saatte 100cc çıkıyor. Bizimki sabah bir başlıyor emmeye akşama kadar. Bazem öğlen bazen akşam yaygarayı basıyor o zaman 90lık veriyorum. Ortalama günde 3 defa 90lık veriyorum diyebilirim. Sürekli emdiği için sabah hariç süt birikmiyor. Ben bazen ne kadar süt var diye vermeyip sağıyorum ordan biliyorum süt 100cc var, hatta dinlenirsem geceden sabaha 120 cc falan oluyor. Aslında sürekli emme halinde olmasa 3 saatte bir 100 ccden günlük 800 cc bebeğe yeter ama memesiz durmuyor sıpa ve doymuyor. Hemşire kilo alımı iyi mamayı bırak diyor ama memede süt azalınca çok ağlıyor mecbur veriyorum

Bizimkide eskiden çok kusardı. Aventin biberonunu bıraktım, dr browns aldım, ondan beri kusmuyor. Çok içerse onu kusuyor azcık bazen. Birde çok aç olup hızlı hızlı içtiğinde arada bir biberonu çekiyorum ağzından yutsun diye. Belki o da etkiliyordur kusmasına

Canım kaç dakika sağım yapıyrsn ve tek memeden mi 100cc çıkıyor?? Bizde mamayı bıraktık pek sağım yapamıyorum ama bazen akşam bu saatlerde sağıyorum ikisinden yarım saatte bu kadar çıkıyor.. acaba mamayı bırakmakla hatamı yaptım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…