2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım arada sütünü sağ kontrol et kaç cc çıkıyor diye. Mamayıda ona göre ayarla. Benden 60 çıkıyor, mamayıda 60 yapıyorum

Aynen canım bnm eşimde gel artık diyor 70 gündür annemleyim.yalnız nasıl olacak hiç bilmiyorum

Arada yapıyor canım her emmesinde değil. Dediğin gibi akım hızı yavaşlıyor olabilir o zaman. Vermeye devam edeyim alırsa tabi

Ay sadece anne sütü nasıl veriyorsun peki canım?yani kaç saat aralıklarla ve kaçar dk emziriyorsun? Ben de mamayı yavaş yavaş bırakmak istiyorum ama sütün ne kadar geldiğini ne kadar emzirmem gerektiğini bilemiyorum. Ben her seferinde tek göğüs vermeye çalışıyorum 15dk filan emziriyorum. Bazen de o kadar olmadan uyuyup kalıyor oğlum. İyi değil ama hemen uyuması doyurucu sütü içemiyor sanırım. Uyanık tutmaya çalışıyorum ben de olabildiğince. Mesela emse beni 1saat olmadan bazen tekrar aranıyor ağzıyla. Mama verdiğim halde yapışık ikiz gibiyiz vermeden nasıl oluyor mesaj ediyorum. Nasıl sizde durumlar??
chatlax bu sorularım aynı zamanda senin için de :) ben de mamayı kesip sadece sütümü vermek istiyorum yapabilir miyim bilmem. Dediğin gibi göğsümü vermeye çalışcam bende bakalım oğlum ne yapacak.

Son düzenleme:
Canim benimki gazdan oyle yapiyor. Gaz olunca memeyi bırakıyor demissin ama cok acken hem memeyi cekip hem ikinip tepinip cirpinabiliyor.Eger sute sinirleniyorsa hemen diger memeye gec sonra tekrar aynisina .Sut once hizli sonra yavas ve tekrar hizli akiyor .Sagim yaparken de boyle .Bir sure sonra damlamiyor ya birakmamak lazim eger devam edersek sagmaya 2 3 dk sonra yeniden geliyor.

Evet bizimkinin oluyor arada öyle. Bazen her gün yapıyor bazen 2-3 gunde bir

Canım arada sütünü sağ kontrol et kaç cc çıkıyor diye. Mamayıda ona göre ayarla. Benden 60 çıkıyor, mamayıda 60 yapıyorum

Sağma makinem evde kalmış ben memleketteyim canım. Mamayı kaç kere veriyorsun peki sen?ben 4 kere 60lık veriyorum. 90lık versem yine içecek. Mamadan sonra önce beni de emiyor güya. Gün içinde hep emiyor zaten. Sen nasıl ayarlıyorsun emzire ve mama işini?? Sadece emzirdiğinde kaç dk emiyor ne kadar duruyor sonraki öğüne kadar??

Kızlar acil cevap verebilirmisiniz 2 gün önce 2 aylik aşımızı olduk doktor ve hemşire 2 gün sonra yıkayabilirsin dedi siz kaçıncı günde yıkadınız nette hep 3 gün yazıyor. Bizim ki dus almadan uyumuyor zor uyuyor.

Asi yaptırdığım gün ve ertesi gün yıkamadim. Sonraki gün yıkadım. Zaten kolunda herhangi bir iz yara kabuk falan olmamıştı.

Gazini cikariyo canm massallah hapsururken bile bazen birp yapio ozaman bekleyim bugun yapar heralde
Evet bizimkinin oluyor arada öyle. Bazen her gün yapıyor bazen 2-3 gunde bir
Tmm canm sagol

Kizlar benimki bugun 4 ten beri uyanik .Gazini cikaramadi .Masaj yapiyorum omzumda, dizimde,yuz ustu deniyorum. Cikiyor ama bitmedi .Agliyor da agliyor .Cirpindigi icin havlu da koyamiyorum karnina .Baska ne yapabilirim?

Benimkinin 4 güne kadar yapmadığı oldu cnm. Kabız değilse bence herhangi bir sıkıntı yok

Kizlar benimki bugun 4 ten beri uyanik .Gazini cikaramadi .Masaj yapiyorum omzumda, dizimde,yuz ustu deniyorum. Cikiyor ama bitmedi .Agliyor da agliyor .Cirpindigi icin havlu da koyamiyorum karnina .Baska ne yapabilirim?
Canim bikac cay kasigi rezene cayi hatta bazen papatya rezene karisik. Yada gaz ilaci verebilirsin. Benim yontemim boyle

Canim sut bitmiyordur da akisi dustugu icin kucuk bey ugrasmak istemiyodur. Ben sadece anne sutu veriyorum. Emerken bi sure sonra kendi birakiyo artik doydugu icin mi yoruldugu icin mi bilmiyorum. O sutle 2-3 saat takiliyo sonra acikip tekrar emiyo.

Aynen diğer memeye geçiyorum. Başta sakince onu da emiyor sonra savaşmaya başlıyor yine. Bu aralae başladı buna da. O zaman inatla vermeye çalışayım göğsümü. Ne kadar alırsa artık çığlık kıyamet. Annem bi taraftan mama yap mama aç bu çocuk deyip duruyor. Mama da içiyor 7-24beni de emiyor. Nasıl doymuyor noluyor böyle bilmiyorum

Aynen diğer memeye geçiyorum. Başta sakince onu da emiyor sonra savaşmaya başlıyor yine. Bu aralae başladı buna da. O zaman inatla vermeye çalışayım göğsümü. Ne kadar alırsa artık çığlık kıyamet. Annem bi taraftan mama yap mama aç bu çocuk deyip duruyor. Mama da içiyor 7-24beni de emiyor. Nasıl doymuyor noluyor böyle bilmiyorum

Sizin adınıza üzüldüm. Şuan borcu ödemeden kurtulamazsınız gibi görünüyor ama bundan sonrası için En iyi çözümü uzak kalabilmek keşke başarabilseniz.

20 şer dakika emiyor cnm iki göğsümüde. Eğer emdiği halde aranıyorsa hemen süt yapıyorum 60 cc içiyor. Uyuyorsa 4 saati bulur uyanıp acıkması. Uyanıksa 2.5 saatde tekrar emmek istiyor. Mesela dün gece emdi sadece mama istemedi ama sabah kalktığında ikisinide verdim. Arada sadece emdi ve uyudu. Şimdi uyandı daha açlık belirtisi vermiyor.

Ben sadece anne sütü veriyorum göğüste süt bitmese de az gelmeye başlayınca benimde kızım sinirleniyor o zaman diğer göğüse alıyorum onu bitirmeden doyuyor zaten. Bir dahaki emmesine kadar tekrar süt geliyor

Ben de aynısını yaşıyorum bir taraftan emiyor bir taraftan kıvrılıyor kıvranıyor memeyi bırakıyor tekrar alıyor bunu her zaman olmasa da yaşıyorum ve sorun süt azlığı mi gaz agrısı mı bilemiyorum, zaten hiçbir zaman göğsümde sütün olup olmadığını anlamıyorum, cocuk doktoru bu durumu bilir mi acaba

Zeytinyağını ısıtıp karnına ayşe önerin gösterdiği gibi masaj yap cnm. Kasıklarınıda ov sırtınıda ov en son ayak altlarınında ov çoraplarını giydir. Bir saat içinde gazlarını çıkarmaya başkayacaktır hemen. Bende çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…